تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 644 از 1219 اولاول ... 1445445946346406416426436446456466476486546947441144 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,431 به 6,440 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

پروفشنال BATMAN-LOVE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    BAT CAVE

پيش فرض

خوب آخه چرا باید یکی 500 گیگ بازی رو بده 70 هزار تومان به دور از انسانیت هست !!
    من خودم اورجینال بازی میکنم فعلا چند تا بازی خودم گرفتم که اصلا حال نکردم دیگه اورجینال بخرم بازی کنم به جزneed for speed hot pursuit که آنلاین بازی میکنم یکم حال میده !
    در مورد حجم بازی ها گفتم که اگه می رفتین تو این سایتا می دیدید که حجم بازی ها میانگین از 2 تا 8 گیگ هست. البته بازی هایی مثل gow3 و KillZone 3 حجمشون 40 گیگ هست که بیشترین حجم و تو بازی ها داره !! همین hot pursuit حجمش 7 گیگه !!
    متالگير هم حجمش زياده---

2. 3 کاربر از BATMAN-LOVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متالگير هم حجمش زياده---
    درسته. uncharted ها حدود 18 گیگ هستن هر کدوم

LittleBigPlanet ها هم همینطور

4. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

13

اوه خدایا...
    ناصر جان .......
    بچه ها یه خورده فرصت دفاع کردن بدید یه روز آنلاین نبودما ....
    اینکه شما می گید اصلا با عقل جو در نمی یاد دیگه کمه کم هر بازی 2500 مگه می خوای بری نوشابه خانواده بخری هر بازی رو بدی 800 تومن ...........

کپی بازی هارو 70 هزار تومان گرون حساب کرده باهات چون هر گیگ 15 الی 20 تومن تک تومنی هست که کل بازی های ps3 1.5 ترابایت میشه که حدود 25 . 30 هزار تومان در میاد
    عزیز من مگه آهنگ داری می خری میگی هر گیگ 20 تا تک تومنی یعنی یه بازیه 20 گیگی را تو میری میخری 400 تا تک تومنی !!!!!!!!!

بعدا اون نسخه هایی از بازی که شما میگیری احتمالا ناقصه مثلا گاد آف وار من 42 گیگه برا شما یه سری فایلاش حذف شده کردنش 30 گیگ

دیگه کمه کم از هر مغازه ای پرسیدم هر بازی رو 2500 الی 3000 می گرفت حالا این یارو گرون فروش بود هر بازی رو می خواست 5000 بگیره می گفت نسخه ها بازیم کامله راستم می گفت .منم دیدم 10 تاش میشه 50000 .
    گفت 70000 می گیرم همه رو می ریزم .
    همه بازی هام که حجمش 40 گیگ نیست یه god of war و یه kill zone 3 هست بقیش زیر 20 الی 10 گیه حالا اگه خواستی فردا لیستشم میدم میگم چند تا بازی
    ریخته ؟؟؟

خوب آخه چرا باید یکی 500 گیگ بازی رو بده 70 هزار تومان به دور از انسانیت هست !!
    من خودم اورجینال بازی میکنم فعلا چند تا بازی خودم گرفتم که اصلا حال نکردم دیگه اورجینال بخرم بازی کنم به جزneed for speed hot pursuit که آنلاین بازی میکنم یکم حال میده !
    در مورد حجم بازی ها گفتم که اگه می رفتین تو این سایتا می دیدید که حجم بازی ها میانگین از 2 تا 8 گیگ هست. البته بازی هایی مثل gow3 و KillZone 3 حجمشون 40 گیگ هست که بیشترین حجم و تو بازی ها داره !! همین hot pursuit حجمش 7 گیگه !!

حالا دیگه خریدم . هر چی شده شده . اگرم رفته باشه تو پاچم فدا سرت عیبی نداره
    .من فردا لیست بازی ها رو باست می ذارم تو مگه هر بازی رو چند می خری 800 تا تک تومنی بهت آدامسم نمی دان لاقل دیگه زیره 2000 که نمی دن
    اگه جایی هست تو تهران تو بهم آدرس بده من برم هر بازی رو 800 تا تک تومنی بگیرم؟

اونو واسه HUB USB گذاشتم. مثل مدل FAT الان 4 تا USB دارم
    رسیدم سراغ استاد خودم. ناصر جان یه سوال ازت داشتم؟

آقا من یه دونه از این فن های لپ تاب ( یا به قول بچه ها کول پد ) می خوام بخرم .

اینا چند تا usb اضافه داره . ؟
    قیمتش چنده .؟
    شاید به قول بعضی ها تاثیر نداشته باشه اما به نظر من نمی گذاره دمای دستگاه از حد معینی بالاتر بره .
    زیره دستگه یه نمه داغ می کنه باسه اینه می خوان بگیرم و البته usb هاش البته فن دستگاه کاره خودشو می کنه .

6. 3 کاربر از hamed-akbarie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حالا هر چی که شما ها می گید من یه اشتباهی کردم به همون که دستگاه رو خریدم دادم بازی بریزه شما ها خودتونو ناراحت نکنین .
    اگرم کسی مدعی هست که هر بازی رو می دن 400 تا تک تومنی آدرس تو تهران بده من برم هاردمو براش ببرم چند تا بازی برام بریزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

در ضمن من او سایت ها که گذاشته بودید رو دیدم ( هر گیگ 15 تومان)

آخه حاجی. این طرف داره یک هاردم بهمون می فروشه یعنیما داریم برا هارد اکسترنال هم پول
    می دیم . خوب معلومه اون داره از فروش هارد اکسترنال ها کاسبی میکنه نه فروش بازی !!

پس اگه مابخوایم 500گیگ بازی ازش بخریم به جا 10/000 تومن پول بازی باید 90/000 تومنم اضافه تر بدیم برا هارد یعنی میشه 100/000 تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by hamed-akbarie; 05-04-2011 at 23:43.

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اوه خدایا...
    ناصر جان .......
    بچه ها یه خورده فرصت دفاع کردن بدید یه روز آنلاین نبودما ....
    اینکه شما می گید اصلا با عقل جو در نمی یاد دیگه کمه کم هر بازی 2500 مگه می خوای بری نوشابه خانواده بخری هر بازی رو بدی 800 تومن ...........

عزیز من مگه آهنگ داری می خری میگی هر گیگ 20 تا تک تومنی یعنی یه بازیه 20 گیگی را تو میری میخری 400 تا تک تومنی !!!!!!!!!

بعدا اون نسخه هایی از بازی که شما میگیری احتمالا ناقصه مثلا گاد آف وار من 42 گیگه برا شما یه سری فایلاش حذف شده کردنش 30 گیگ

دیگه کمه کم از هر مغازه ای پرسیدم هر بازی رو 2500 الی 3000 می گرفت حالا این یارو گرون فروش بود هر بازی رو می خواست 5000 بگیره می گفت نسخه ها بازیم کامله راستم می گفت .منم دیدم 10 تاش میشه 50000 .
    گفت 70000 می گیرم همه رو می ریزم .
    همه بازی هام که حجمش 40 گیگ نیست یه god of war و یه kill zone 3 هست بقیش زیر 20 الی 10 گیه حالا اگه خواستی فردا لیستشم میدم میگم چند تا بازی
    ریخته ؟؟؟

حالا دیگه خریدم . هر چی شده شده . اگرم رفته باشه تو پاچم فدا سرت عیبی نداره
    .من فردا لیست بازی ها رو باست می ذارم تو مگه هر بازی رو چند می خری 800 تا تک تومنی بهت آدامسم نمی دان لاقل دیگه زیره 2000 که نمی دن
    اگه جایی هست تو تهران تو بهم آدرس بده من برم هر بازی رو 800 تا تک تومنی بگیرم؟

رسیدم سراغ استاد خودم. ناصر جان یه سوال ازت داشتم؟

آقا من یه دونه از این فن های لپ تاب ( یا به قول بچه ها کول پد ) می خوام بخرم .

اینا چند تا usb اضافه داره . ؟
    قیمتش چنده .؟
    شاید به قول بعضی ها تاثیر نداشته باشه اما به نظر من نمی گذاره دمای دستگاه از حد معینی بالاتر بره .
    زیره دستگه یه نمه داغ می کنه باسه اینه می خوان بگیرم و البته usb هاش البته فن دستگاه کاره خودشو می کنه .

چاکریم حامد جان

اینا مدل هاش زیادن. همشون هم HUB ندارن. باید بگردی ببینی کدوم مدلش داره. قیمتش از 5 تومن داره تا 15 تومن. البته من از هر دو USB موجود روی PS3 دارم واسه تامین ولتاژ اون 4تا USB استفاده میکنم چون کم میاره. به این دلیل که از برق یک USB هم داره فن ها رو میچرخونه هم 4 تا دستگاه دیگه رو همزمان تغذیه می کنه. ازین کابل های هارد اکسترنال هست که 2 سر USB داره و اونور یکدونه میشه میره تو هارد. ازونا واسه اتصال دو تا USB خود PS3 به HUB استفاده کردم و مشکلی تو ولتاژ ندارم دیگه

9. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چاکریم حامد جان

اینا مدل هاش زیادن. همشون هم HUB ندارن. باید بگردی ببینی کدوم مدلش داره. قیمتش از 5 تومن داره تا 15 تومن. البته من از هر دو USB موجود روی PS3 دارم واسه تامین ولتاژ اون 4تا USB استفاده میکنم چون کم میاره. به این دلیل که از برق یک USB هم داره فن ها رو میچرخونه هم 4 تا دستگاه دیگه رو همزمان تغذیه می کنه. ازین کابل های هارد اکسترنال هست که 2 سر USB داره و اونور یکدونه میشه میره تو هارد. ازونا واسه اتصال دو تا USB خود PS3 به HUB استفاده کردم و مشکلی تو ولتاژ ندارم دیگه
    من از usb فقط برا هاردو شارژ دسته و شاید یه زمانی فلش می خوام استفاده کنم .

مگه تو ولتاژ کم میاره . شاید یک کابا برقم اضافه داشته باشه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از usb فقط برا هاردو شارژ دسته و شاید یه زمانی فلش می خوام استفاده کنم .

مگه تو ولتاژ کم میاره . شاید یک کابا برقم اضافه داشته باشه ؟؟؟

خب فن اون پد هم برقش رو از همون USB میگیره. ولی واسه محکم کاری خوبه ازون کابل ها که گفتم استفاده کنی.

12. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب فن اون پد هم برقش رو از همون USB میگیره. ولی واسه محکم کاری خوبه ازون کابل ها که گفتم استفاده کنی.
    ناصر جان اون کایلی که گفتی رو سوا می فروشن؟؟؟
    اخه من یادمه آخرین بار اونو با یه پایه هارد دیدم که حدود 30 الی 40 هزار تومن قیمت داشت ..

یه سوال دیگه دارم ps3 هارد های usb 3 ساپورت می کنه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ناصر جان اون کایلی که گفتی رو سوا می فروشن؟؟؟
    اخه من یادمه آخرین بار اونو با یه پایه هارد دیدم که حدود 30 الی 40 هزار تومن قیمت داشت ..

یه سوال دیگه دارم ps3 هارد های usb 3 ساپورت می کنه ؟؟؟
    جدا هم میفروشن- حدود 3-4 تومن

نه متاسفانه. اگه هارد USB3 داری باید پورت USB خود PS3 رو به یک HUB وصل کنی و هاردت رو به HUB وصل کنی تا بتونی باهاش کار کنی.

15. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

خیلی ببخشید وسط بحث اساتید دخالت می کنم ولی توصیه می کنم به هیچ عنوان به هیچ عنوان از کول پد زیر کنسول هاتون استفاده نکنید ، چون گردش هوای طبیعی داخل کنسول رو مختل می کنه و نه تنها سود نداره بلکه برای کنسول مضر هم هست !!!! کنسول رو در معرض باد مستقیم هم قرار ندید ، دلیلشم خیلی واضحه شما اگه مثلا یه پنکه بخرید بذارید پشت کنسول و وقتی کنسول روشنه ، پنکه روشن کنید درسته پشت کنسول به ظاهر خنکه ولی درونش اساسی گرم می شه چرا که فن های کنسول تلاش می کنن هوای گرم رو از پشت کنسول خارج کنند ولی زور پنکه بیشتره و هوای گرم درون کنسول باقی می مونه ، کول پدم بذارید زیر کنسول دقیقا همین اتفاق ولی در ابعاد خیلی کوچیک تر برای کنسول می افته ... من صرفا نظرم رو گفتم حالا هر کی دوست داره بخره بذاره زیر کنسولش ! هیچ بحث اضافه هم با کسی ندارم ...

تو این چند صفحه چند تا راهنمایی اشتباه دیدم که چون چیز مضری نبود از نظر من ، چیزی نگفتم که یه وقتی منو نخورید ، ولی این موضوع کول پد چیز خطرناکیه واسه کنسول ها بازم از دید شخصی ...

17. 3 کاربر از J A V I D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •