بله تقلبی ها هم بدی نیستند و 3-4 ساعت شارژ نگه میدارند.
شارژر فندکی هم برای psp موجود هست.اما کلا این شارژر فندکی ها باطری را خراب میکنند چه موبایل چه psp و...
پس سعی کن با این شارژرها باطری اصلی را شارژ نکنی.
بله تقلبی ها هم بدی نیستند و 3-4 ساعت شارژ نگه میدارند.
شارژر فندکی هم برای psp موجود هست.اما کلا این شارژر فندکی ها باطری را خراب میکنند چه موبایل چه psp و...
پس سعی کن با این شارژرها باطری اصلی را شارژ نکنی.
سلام
من چند تا سوال دارم:
1-وقتی که شارژ باتری 100 درصد بشه اون چراغ شارژ خاموش میشه؟در این حالت دستگاه چقدر باید شارژ نگه داره؟
2-یه نقطه کوچک سیاه رنگ روی lcd دستگاه هست،آیا این یک پیکسل سوخته است؟
3-من شنیدم که با iso گرفتن از سی دی های بازی میشه اون بازی را با فرمت iso در psp اجرا کرد.درسته؟
4-من تازه دستگاه رو خریدم و خیلی می ترسم به دکمه ها فشار بیارم.می خوام بدونم دکمه های psp چقدر در این زمینه مقاوم هستند؟
فعلاً همین
ممنون
Last edited by keshish; 30-11-2008 at 08:26.
دوستان یه سوال خیلی خیلی مهم دارم لطف کنین سریع جواب بدین.psp از کدوم سیستم برای وصل شدن به اینترنت استفاده میکنه 802.11Gیا 802.11b یا 802.11N یا..... خودم دفتر چه psp همرام نیست شما لطف کنین توی دفترچه یا روی جعبه رو یه نگاه بندازید جواب رو بدید ممنون
1 - اگه باتريت نو باشه راحت ميتوني 3 ساعت و نيم بازي كني يا 5 تا 6 ساعت فيلم ببيني
2 - ممكنه پيكسله سوخته باشه
3 - با ايميج گرفتن از umd و تبديله اونا به iso بازي رو اجرا ميكنن
4 - راحت باش من تو بعضي بازي ها اونقدر ناخواسته فشار ميارم كه بعد از بازي خودم تازه ميفهمم چقدر فشار دادم . ولي جوي استيك رو مواظب باش چون خيلي حساسه ماله من مشكل پيدا كرد و مجبور شدم 20 تومن خرجش كنم
802.11b
اگه برای استفاده از اینترنت میخواهی بهترین چیز مودمی هست که شبکه wireless داشته باشه اگه هم میخواهی کارت شبکه بدون سیم بخری باید کارت شبکه توانایی تغییر به AP را داشته باشه تا بتونی اینترنت را share کنی و از psp استفاده کنی.
choory جان یکمی در مورد این PATAPON2 بگو. مثل همون شماره 1 هستش؟ من خودم دیوانه این بازی هستم و یادم میاد از بس که بازیش کردم چشمهام همش ازش اشک میومد اما باز ول کن نبودم. اگه برم توپخونه می تونم گیرش بیارم؟ زبانش انگلیسی هست یا ژاپنی؟
چون زبانش ژاپني هست جايي براي فروش نيست بايد دانلود كني .
بلاخره بعد از یه تلاش 2 روزه تو مرحله آخر Burnout Dominator طلا گرفتم با 2,167,000 maniac ....بازیش به نظرم از GOW هم بهتر بود ...
کسی اگه save پاتاپون 1 رو هنوز رو psp داره و تا آخرش رفته لطفا یه نگاهی بندازه ببینه چند ساعت طول کشیده و به من بگه ...
راستی اون مرحله ای که باد مخالف میزنه رو چه جوری باید رد کرد ( لوح باد رو هم گرفتم ولی زیاد اونجا به درد نمیخوره , تو مرحلش یه قسمت شبیه آسیاب داره که از توش همش غول میاد بیرون و تموم هم نمیشن , خود آسیابه هم خراب نمیشه ...)
یک سوال باطری psp چند سال دوام می اره!!!!!!!!!!(منظورم اینه که با شارژ زیاد مثلا هر روز بزاری شارش یا روزی 2 بار دستگاه یا باتری خراب نمی شه؟؟؟)
مطمعا باش به این زودی ها خراب نمیشه چون Sony هیچ وقت جنس بی کیفیت بیرون نمیده ...یک سوال باطری psp چند سال دوام می اره!!!!!!!!!!(منظورم اینه که با شارژ زیاد مثلا هر روز بزاری شارش یا روزی 2 بار دستگاه یا باتری خراب نمی شه؟؟؟)
راستی هنوز داری تحقیق میکنی یا بلاخره خریدی ...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)