نه فكر نمي كنم
نه فكر نمي كنم
یعنی هیچ راهی برای بازی کردن نیست؟
وقتی میرم تو بازی بعد از یکی دو دقیقه از بازی میاد بیرون.
آخرین آپدیت دایرکت ایکس نصب شده : نوامبر 2007
درایور گرافیک : 169.21
مشخصات سیستم:
سی پی یو : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual core Processor 4600+ 2.41 GHz
رم: یک گیگ DDR 2 800
گرافیک: Nvidia 7300 Gt 512
به نظر شما مشکل از کجاست؟
با سلام به همگی
اقا من گرید رو نصب کردم ولی تو بازی که می رم اصلا صدا نداره یعنی توی sound setting اصلا
harware accelaration خاموشه ونمیشه روشنش کرد البته یک نکته هم هست اونم اینکه وقتی بازی رو نصب کردم فایل openAl32.dll رو می خواست که من از یه بازی دیگه اونو توی folder بازی کپی کردم حالا اگه کسی در این مورد چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه؟
سلام دوستان عزيز
من بازي Moto Racer 2 رو نصب كردم وقتي بازش ميكنم پيغام زير رو مياره....قطعات PC ام مشكلي نداره و همه مدل بالا هستن....
![]()
به نظر میاد فایلی که دریافت کردید به روز نیست ... پیشنهاد میکنم آخرین ورژن فایل مورد نظر رو از این آدرس دریافت کنید:
سپس از حالت فشرده خارج کرده و اجراش کنید... امیدوارم مشکلتون حل بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل wnaspi32.zip رو از آدرس زیر دریافت کنید:
از حالت فشرده خارج کرده و در مسیر windows\system کپی کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام . راستش من و دوستام چند روز پیش رفتیم Call Of Duty رو خریریم . فکر میکنم ورژن 1 باشه . روی سیستم 5 نفر تست شد . روی سیستم من کامل اومد . روی سیستم یکی دیگه که بهترین سیستم هم هست 1 بار اومد ولی روی سیستم بقیه نیومد . قضیه هم از این قراره که صفحه اصلی بازی که عکس تفنگ هست برای بقیه مشکی میاد و وقتی میخوای بازی جدید رو شروع کنی وقتی کلیک میکنی اتفاقی نمی افته . یعنی همون صفحه اصلی میمونه . من خودم فکر میکنم مشکل از درایور کارت گرافیک باشه . چون برای همه ارور داد که درایور کارت گرافیگ نصب نیست . من برای همه از روی سی دی نصب کردم ولی فرقی نکرد اما خودم . وقتی ارور رو داد آخرین ورژن درایوری که دانلود کرده بودم رو نصب کردم و بازی هم اومد . حالا اگه راه حلی در کل هست لطفا بگین . در ضمن آخرین ورژن Directx هم نصب و تست شده . ممنون . یا حق
بازم سلام .
من با بازی Need For Speed Hot Pursuit 2 هم مشکل دارم . هر وقت یه مسابقه رو انجام میدم وقتی تموم میشه باید روی اند ریس کلیک کنم . تا برم به صفحه اصلی و بعدش برم مرحله بعد . حالا مشکل اینجاست که من وقتی روی این گزینه کلیک میکنم سیستم هنگ میکنه . بعضی وقتا دکمه ویدوز برای خارج کردن کار میکنه ولی بعضی وقتا حتما باید ریست کنم . مشکل چیه ؟
ممنون . یا حق
همين كار رو هم كردم اما پيغام زير رو اين دفعه ميده
1- با kernel32.dll سيستمت هيچ كاري نداشته باش چون نمي ارزه بخاطر يه بازي با اين در بيفتي!
2- يا يكي از dll هاي بازي مشكل داره و اگه بتوني بفهمي كدومه و جايگزينش كني مشكل حل مي شه يا kernel32.dll سيستم تو با dll هاي اين بازي مشكل داره كه بنظرم هيچكاريش نمي شه كرد جز تعويض ويندوز كه اينم هميشه جواب نمي ده منم هيچوقت توصيه نمي كنم
تو ويندوزت چيه؟
آها ديدم xp هستش! سروايس پك چند؟
سلام
من امروز عصر بازی جنرال 5 رو نصب کردم. جنرال 5 روی 2 نصب می شود و 2 هم روی 1. پس از نصب یه خورده هم بازی کردم اما وقتی در اومدم دیگه نتونستن برم توش و ارور:
you have encountered a serious error. serious can be caused by many things including viruses, overheated hardware and hardware that does not meet the minimum specifications for the game. please visit the forums at for suggested courses of action or consult your manual for technical support contact information.
و وقتی
می زنم در میاد.
لطفا لینک ها ریپید شیر نباشد..........................اوج نفرت از سیاست ریپید شیر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)