پس شاتل واقعا این کارو کرده کسی از مرکز آزادگان شاتل داره ؟؟؟ اگه هستش سرعت دانلودش روی چه قدره (سرویس 64)؟؟؟؟؟؟
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
پس شاتل واقعا این کارو کرده کسی از مرکز آزادگان شاتل داره ؟؟؟ اگه هستش سرعت دانلودش روی چه قدره (سرویس 64)؟؟؟؟؟؟
Last edited by elendil; 25-07-2008 at 01:00.
حالا بحث تورنت را نمیدانم
ولی در مورده رپیدشر کاملا اشتباه میکنید! چون من حداقل روزی 1.2 گیگابایت از رپید شر دانلود دارم و تا الآن به مشکل نخوردم! البته بگم که اکانت دارم ولی اینطور که معلومه اکانت و بی اکانت نباید فرقی بکگنه! و در ضمن در مواقعی در روز هم فیری هم دانلود میکنم که تا حالا ندیدم سرعت دانلودم از 30 پایینتر بیاد (سر.یس من 256 هست)
قربانت: مصطفی عشقی
من الان توی قسمت گزارش مشکلات سرویس شاتل توی سایتش گفتم که سرعتم اومده پایین تر.
بعد از 30 ثانیه دیدم زنگ زدن خونمون.(ساعت 2:10 بامداد)
همه خانواده رو از خواب بیدار کردن که هیچ....
یارو گفت یه چیزی بذار دانلود بشه بعد گفت از نظر ما شما مشکلی ندارید دارید با پهنای باند 90kbps دانلود میکنید.
بهش گفتم قبلا سرعتم بالای 13 بوده و یکدفعه همه همین مشکل رو پیدا کردن.اونم اظهار بی اطلاعی کرد.
فقط یادتون باشه شما توی روز مشکلات رو گزارش کنید !
تشکر هم یادتون نره !!!![]()
دوستان از همتون بابت راهنماييتون ممنونم
سرعت دانلود با Adsl 64 و 128 چقدر بايد باشه تا بدونيم كه سرعتش خوبه؟
محاسبه حداکثر سرعت سرویس های اینترنت کار اصلا سختی نیست... قبلا هم دوستان زیادی در این باره گفته بودن... منم میگم...
همونطوری که مشاهده میکنید جلوی سرویس های اینترنت مثلا مینویسن Kbps (با b کوچیک) مثل 256Kbps... این حروف مخفف عبارت Kilobit per second (کیلوبیت بر ثانیه) حستش که به صورت های Kbit/s یا Kb/s یا Kbps نشون داده میشه...
bit (بیت) و Byte (بایت) چی هستن؟
همونطوری که میدونید اطلاعات در کامپیوترها به صورت 0 و 1 هستن... هر یک bit به هر کدوم از 0 و 1 ها گفته میشه... هر 8 bit میشه 1 Byte... حالا از این به بعد هر 1024 Byte میشه 1 KiloByte و هر 1024 KiloByte میشه 1 MegaByte و هر 1024 MegaByte میشه 1 TeraByte...
حالا اینا رو گفتم که چی...؟؟؟
وقتی ما میگیم سرعت یه اتصال اینترنت 256 هستش یعنی سرعت اون 256 Kilobit per second یا همون Kbps هستش که همونطوری که 1 کیلوگرم 1000 گرم هستش، هر Kilobit هم 1000 bit هستش...
یعنی سرعت اتصال مورد نظر 256000Kbps (کیلوبیت بر ثانیه) هستش که همونطور که گفتم برای تبدیلش به Byte (بایت) باید تقسیم بر 8 کنیمش که میشه 32000B (بایت بر ثانیه) که برای تبدیل به KiloByte (کیلوبایت) باید تقسیم بر 1024 بشه که میشه 31.25KB (کیلو بایت بر ثانیه) که همچنین برای تبدیلش به MegaByte (مگابایت) باید تقسیم بر 1024 بشه که میشه 0.030517578125MBps (مگابایت بر ثانیه) و...........
حالا خودتون خیلی آسون میتونید محاسبه کنید...
مثلا اونایی که شما گفتید (تمامی سرعت ها در واحد ثانیه هستن):
64Kbps (بیت) یعنی سرعتش حداکثر باید به 8000Bps (بایت) و یا 7.8125KBps (کیلوبایت) و یا 0.00762939453125MBps (مگابایت) برسه...
128Kbps (بیت) یعنی سرعتش حداکثر باید به 16000Bps (بایت) و یا 15.625KBps (کیلوبایت) و یا 0.0152587890625MBps (مگابایت) برسه...
هر چقدر سرعت به حداکثر خودش نزدیک تر باشه بهتره... 64 حدود 7 و 128 حدود 15...
![]()
سلام من می خوام از آسیا تک رخت برببندم!
شاید سرویس 128 داتک و برداشتم ولی دیدم دوستان از پشتیبانی و گرفتن اشتراک جدید ناراضی بودند!
و یک سوال در مورد استفاده شبانه صبانت:سرعتش با سرعت روزش فرق می کنه و تو سایتش نوشته بود که هی قطعش می کنند؟اینطوره؟
من می خوام حداکثر 25 ت بدم و دانلودمو داشته باشم بنظرتون از کدومشون بگیرم؟
مصطفي جون هيچ ربطي به پشتيباني نداره اين قضايا. منم زنگ زدم اونا از خدا بي خبرن. اگه سرعتت از 8 كمتر شد اونا مشكل رو حل مي كنن. ولي خدايي عججججججججججججججججججججب پشتيباني داره اين شاتل. ايميل بزني به 1 ديقه نميكشه بهت زنگ ميزنن!!!!!!!!! منم 2-3 بار ايميل زدم هنوز send نكردم زنگ زدن موبايلم!!!!!!!
الآن فقط مديرشون ميدونه چه قلطي كرده. من به مديرشون هم ايميل زدم و لينك هاي انفرادي اعتراض اين تاپيك هم دادم ولي از ديروز ظهر كه ايميل زدم تا الآن خبري نشده.
من مي خوام اين كارو كنم: اين ماه (فردا روز شاژم هست) 128 بگيرم و به داتك بگم هروقت پورتاش خالي شد من مي خوام رو يه خط ديگه داتك وصل كنم و اون ماهي كه داتك وصله واسه اينكه خرجم نره بالا يه سرويس eco شاتل رو همين خط بگيرم. اگه از داتك راضي بودم كه شاتل خداحافظ اگه نبودم همون شاتل رو يكي از سرويس هاي art رو ميگيرم و داتك خداحافظ.
اینم لیست قیمت های شرکت حسابگر نمایندگی داتک در کرمانشاه
سرويس 64 نامحدود 3 ماهه خانگي 29700 تومان (ماهيانه 9900 تومان ) است .
سرويس 128نامحدود 3 ماهه خانگي 59700تومان (ماهيانه 19900 تومان ) است .
512 حجمی با 2.5 گیگ در ما ترافیک 3تا 7 صبح رایگان ماهی12.600 در ضمن به تمام سرویس ها مبلغ 3.000 تومن عوارض و 6٪ عوارض اضافه می شه.
با این حساب ای دی اس ال توی شهرستانها مفته![]()
اگه قیمت هارو مقایسه کنی می بینی که از تهران خیلی گرون تره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)