سلام
می خوام تو بازی با رنگ های مختلف تایپ کنم ! چجوری باید اینکارو کنم ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
می خوام تو بازی با رنگ های مختلف تایپ کنم ! چجوری باید اینکارو کنم ؟
[QUOTE=p0w3rfu7;5076170]واسه چی؟ شما بگو[/
QUOTE]
کسایی که چیت میزنن باید از قید بازی یاد گرفتن بگذرن هرگز بازی یاد نمیگیرن ، چیت زدن باید از خیر لذت بازی بگذرن ، ، کسایی که چیت میزنن از خیر ناموسشون باید بگذرن و منتظر بدترین فحشا باید باشن ، کسایی که چیت میزنن باید منتظر بن شدن باشن و.............................................. ببخشید دوست عزیز از من به دل نگیر من منظورم اصلا به شما نیست بصورت کلی گفتم
بستگی داره cl_updaterate , cl_cmdrate رو چند بذاری از تو کنسول هر چقدر این عدد از 101 پایین تر بیای کمتر مصرف میشه میتونی رو 50 یا 40 برا باپ بذاری و برا متچ که حتما باید بالا باشه
نه دوست عزیز من اهل چیت نیستم حتی تو سرور هایی که چیت می زنن من بازیم رو میکنم و خودم هم می بینم چه فحشایی میدن. من و چهار پنج تا از دوستام با هم تو یه سرور بازی میکنیم من فقط میخوام دستشون بندازم و یکم دور هم بخندیم.
خودم هم تنهایی کانتر بازی میکنم اصلا با چیت حال نمیده.در هر صورت خیلی ممنون که جواب ما رو ندادی
![]()
دوستان هنوز راه حل قطعی برای اجرای sxe توی ویندوز 7 ارائه نشده ؟
کسی نمی دونه ؟
با سلام ، در بازی های سری کالاف که با زدن گزینه Shift + 6 یا همون ^ و انتخاب یکی از شماره های کیبرد تا 9 رنگ متون عوض میشد ( در ضمن برای رنگی کردن دوباره کلمه باید مجددا این گزینه ^ را بزنید )
متاسفانه نه فعلا.کلا آدم بخواد رو ویندوز سون کانتر بازی کن بهترین گزینه بازم متاسفانه کانتر سورسه.
چرا راه دیگه ای هم هست ! با VMware یا برنامه های مشابه ویندوز مجازی نصب کنین و بازی کنینمن که با همین تو شبکه هم بازی میکنم
یه را جدید که خودم 2 روز پیش کشفش کردم
اینه که ویندوز 7 رو پاک کنی اکس پی بریزی
بی دردسر![]()
من میدونم
این روز ها همه چیت میزنن
من خودم گیم نت میرن همیشه که بازیم قوی بشه
ولی انلاین همه چیترن مخصوصا n1 ها
تو نزنی بازی به تو هم حال نمیده :d
بازی ادم ضعیف میشه کلا
من همیشه سعی میکنم بدون چیت بازی کنم
ولی خیلی دیگه شیر تو شیر بشه و کسی شاخ بشه چیت ما هم ان میشه :d
Last edited by END_BOY; 19-06-2010 at 20:17.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)