بدون شک برو دنبال klipsch s4 چون بهترین ایرفون تو رده 100$ دلاری هست و نصبت به قیمتش عالی و ایرفون Audio Technica CKS55 تو سایت Amazon 5 ستاره گرفته ولی تو لیست حرفه ای ها نیست.
موفق باشید.
بدون شک برو دنبال klipsch s4 چون بهترین ایرفون تو رده 100$ دلاری هست و نصبت به قیمتش عالی و ایرفون Audio Technica CKS55 تو سایت Amazon 5 ستاره گرفته ولی تو لیست حرفه ای ها نیست.
موفق باشید.
هدفونای Beats بیشتر از همه چیز رو بیس و شیک بودن Fashion کار شده و بیس عالی داره ولی بیس زیاد اون مانع از شنیدن جزئیات آهنگ میشه و نکته مهم اينکه Beats اصل تو ایران وجود نداره و اکثرا یا fake هستند یا high copy مگر اينکه مسافر آورده باشه که من فقط یک جا دیدم شهرک غرب و قیمتشم 290 بود که اصلا نمی ارزه.
موفق باشید.
این به نظر شما خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هدفون خوبیه ولی این سایت حدودا 50 تومن کشیده روش قیمت دو هفته پیش اون 110 تومن بود و اگه شهرستان هستید و دسترسی ندارید بهتره از سایت های خرید پستی دیگری دیدن کنید.
موفق باشید.
دوستان من میخوام یه هدفون بخرم با مشخصات زیر
Full Size
Open
موارد استفاده هم آهنگ های پاپ
تا 350 تومن حداکثر
خودم یه beyerdynamic dt 990 pro دیدم خوب به نظر می اومد...
لطفا مدل هایی که با مشخصات فوق میشه خرید رو بگین ...ممنون
هدفون Sennheiser HD 518 با قیمت 350
Audio Technica ATH M50 با قیمت 350
و Audio Technica ATH-M40 با قیمت 320
این دوتای پایینی که close هستن برادر...!هدفون Sennheiser HD 518 با قیمت 350
Audio Technica ATH M50 با قیمت 350
و Audio Technica ATH-M40 با قیمت 320
از قیافه اون sennhiser هم خوشم نیومد...البته کارکدش مثل اینکه خیلی خوبه!!!
مدل دیگه نیست؟
اون beyerdynamic کسی نمیدونه چجوری هست؟
سلام
هدفونی که می خوام استفاده کنم حتما باید فیشش کج باشه (چون با موبایل گوش میدم و جای فیشش بقلشه! ) پس متاسفانه از Klipsch S4 نمی تونم استفاده کنم تا جایی که فهمیدم 2مدل زیر فیششون کجه! کدومش بهتره!؟
Audio Technica CKS55
CX 300-II
دوست عزیز هدفون klipsch s4 سه مدل هست که فقط مدل klipsch image s4 فیش کج داره و s4i و s4a فیش راست دارند و بعد از اون Audio Technica CKS55 خوبه.
موفق باشید.
beyerdynamic dt 990 pro تفکیک و بالانس بسیار خوبی داره و همه رده های فرکانسی رو به خوبی ساپورت می کنه و راحتی مناسبی داره اکثر هدفون های رفرنس به دلیل اینکه گوش درونه پد قرار می گیره مقداری خستگی به همراه میاره.
موفق باشید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)