دوستمون درست گفتن الان روی حالت adsl2+ نیست
باید دستی روی adsl2+ و annex a بزارید وصل شه اون fast رو هم فقط پشتیبانی میتونه تغییر بده
البته با تمام این کار ها بازم شما بیشتر از 4 مگابیت نمیتونید دریافت کنیدفقط قطع شدن ها کم میشه
دوستمون درست گفتن الان روی حالت adsl2+ نیست
باید دستی روی adsl2+ و annex a بزارید وصل شه اون fast رو هم فقط پشتیبانی میتونه تغییر بده
البته با تمام این کار ها بازم شما بیشتر از 4 مگابیت نمیتونید دریافت کنیدفقط قطع شدن ها کم میشه
این یک نمونه از اون قطع شدن های هر ۴۰ دقیقه یک بار بود که داشتم و ایراد از خود مخبرات بود .
تازه اون موقع snrمن تو دانلود روی ۱۸ بود.
که بعد از بحث و.... درست شد این مورد هر ۴۰ دقیقه......
Sent from my SM-J730F using Tapatalk
اتفاقا منم دقیقا همین شرایط خط رو دارم وهمین نوع مودم..پارامترهای خط شما برای این سرعت کافیه .ضمن اینکه سرعت 8 نمیتونه هر کانال hd رو براحتی استریم کنه.من مودم عوض کردم . تیپیلینک 8961 خریدم مشخصات خطم خیلی بهتر شد.میتونید بگید کدوم کانال نمیتونید درست ببینید؟چون منم به شدت اهل ایپی تیوی هستم
اتفاقا منم دقیقا همین شرایط خط رو دارم وهمین نوع مودم..پارامترهای خط شما برای این سرعت کافیه .ضمن اینکه سرعت 8 نمیتونه هر کانال hd رو براحتی استریم کنه.من مودم عوض کردم . تیپیلینک 8961 خریدم مشخصات خطم خیلی بهتر شد.میتونید بگید کدوم کانال نمیتونید درست ببینید؟چون منم به شدت اهل ایپی تیوی هستم درضمن دیتا ریت شما رو روی 8مگ بستن واین یعنی شما حداکثر سرغتتون نباید بیش از شش ونیم مگ روی ترافیک بین الملل باشه.تماش بگیرید اصرار کنید که دیتا ریت براتون بذارن روی 9 مگ ونیم تا سرعت 8 مگ رو بتو نید بگیرید توصیه میکنم اگه با کندی ساعت ده تا دوازده مشکلی ندارید همین شاتل بمونید چون من چندتاشرکت عوض کردم هیچکدوم مثل شاتل نبودن البته بجز مخابرات
Last edited by salam4802; 13-01-2019 at 03:20.
شرایط خط بهتر از این امکان نداره.خیلی عالی
عالی شرای خط
سلام ..منم دقیقا شرایط شما دارم اگه خواستید میتونم راهنماییتون کنم
سلام دوست گرامی
اگه ممکنه همین جا راهنمایی بفرمایید همه استفاده کنیم.
اقا یکی به من بگه چه خاکی باید تو سرم بریزم .من خطم نویز داره چند روز پیش داشتم سیم ها رو چک میکردم از سر خط دقیقا همون جایی که کابل مخابرات اومده تو حیاط رو از سیم ساختمانون جدا کردم و بهش فاز متر زدم دیدم چراغ فاز متر روشن شد .برقش فقط مور مور میکرد مشخص بود برق مال خود مخابرات نیست و از یه جایی وارد سیم مخابرات میشه .هر چی نگاه کردم هیچ جایی سیم برق نزدیکش نیست چون کلا یک متر اونورتر سیم باکس مخابراته که اونم فقط سیم های مخابرات داخلش هستن .رفتم مخابرات و یه نفر امروز اومد چک کرد گفت فعلا که مشکلی توی بوق تلفن ایجاد نکرده و اگه مشکلی بخاد ایجاد کنه توی مرکز فیوز هست و فیوز رو میسوزونه .بهش گفتم توی مودمم نویز انداخته گفت به ما مربوط نیست.به نظر شماها این برق از کجا وارد سیم میشه ؟ ممکنه مال همسایه ها باشه ؟ چکارش بکنم ؟
از همون سر خط ، زمانی که سیم کشی داخل ساختمان از خط جدا شده چک کنید ببینید وجود برق همیشگی هست و یا نه موقتی در زمان تست شما اتفاق افتاده ، اگه کسی با شماره شما تماس بگیره مقداری برق وارد سیم تلفن میشه ، که البته مقدارش خیلی کم هست ، در حد همون مور مور شدن ، تماس تلفنی همیشه مقداری در حدود 10 تا از SNR کم میکنه اما ، موقتی هست و در کل بخاطر کاهش نویز بهتر اینه که از خط تلفن فقط برای اینترنت استفاده بشه و کاربری مکالمه نداشته باشه.
اگه همیشگی باشه ، علت اون جریان القایی است که در اثر حرکت سیم تلفن در کنار سیم برق اتفاق افتاده ، میتونید با یک مولتی متر ، مقدار برق موجود در سیم را اندازه بگیرید.
درضمن اگر این اتفاق افتاده باشه و شما بطور دائم جریان برق در داخل سیم تلفن داشته باشید که فازمترتون رو روشن کنه ، و اگه این مشکل بخاطر سیم کشی بی کیفیت ورودی ساختمان نباشه ، این مشکل میتونه در هرجایی در طول مسیر سیم تا مخابرات اتفاق افتاده باشه و نمیتونید بگید مشکل از سیم های برق همسایه هاست.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)