بله براي منم قطع بوده.بعد از قطعي هم سرعتا داغون شده!!!!
بله براي منم قطع بوده.بعد از قطعي هم سرعتا داغون شده!!!!
ببین الان که همچین سرعتی نمیدن به همه چون قبل از قضیه فیلتریگ همه همین سرعت رو داشتن الان دیگه برای همه اینطور نیست شاید تا آخر این هفته خوب بشه تمام شرکت ها این مشکل رو دارن فقط مخابرات نیست من که سرعت 400 بود الان سرعتم زیر 100 هست.
نویزت خیلی بالاست یه اسپلیتر جدید بزار بعد هم ببین سیم کشی خونتون کجاش خرابی داره درستش کن.کیفیت خطت هم پایینه
اقا قضيه اين سرور فرانكفورد چيه ك تو speedtest شما زدست؟؟
یه ماه پیش که پهنای مخابرات اضافه شده و همون موقع هم به خاطر هنزدیک شدن انتخابات ف...روآغاز کردن یه تست گرفتم البته سرعت داخلیم هم اینقدر نبود
سرویسم 128 بود نامحدود
چطوره؟
البته پینگم همینجور پایین هستش
دوستان شاید سرعت ها رو تفکیک کردن! من 512 نامحدود دارم سرعت دانلودم از سرور های خارجی 200-250 هست. بقیه دوستان هم سرعتشون رو بگند ببینیم تغییرات داشتیم یا همین طوری سرعت کم شده!
من 128 نامحدود دارم سرعتم زیر 100 هست که بعضی اوقات رو 380 میره.البته بعضی اوقات
این یک سایت به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما می تونید سرعت اینترنت رو اونجا تست کنید
ایشون از هم سرور فرانکفورت این سایت تست گرفته
Last edited by Armin.Computer; 19-06-2013 at 23:20.
128 نا محدود ما که تغییری نکرده مثل همیشه فقط در طول روز تو ساعات مختلف سرعت تک لینک افت خیز داره که با گذاشتن چند لینک همزمان حل میشه این دوستان هم که می گن سرعت ما هیچ وقت از 100 بالاتر نرفته یا همیشه از ظهر به بعد پای نت هستن و دانلود می کنن یا چند لینک همزمان نمیزارن و همون تک لینک دانلود می کنن و از سرعتشون ناراضین
شما ظاهرا سرعتت روز به روز می یاد پایین
ولی سرعت سرور داخلی هنوز قابل قبوله
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)