تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 1805 اولاول ... 14354359363363964064164264364464564664765369374311431643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

این گوسفندا فکرکنم چون می خواستن 150مگ هدیه اشون به چشم بیاد زدن اگه مثلا بدبخت 15گیگ شارژداشته همش رو پرودندن تا امروز 150مگشون رو همه ببینند

جالب اینجاست اکانت داداشم رو بازکردم می بینم از150مگ 10مگش پریده یعنی همین جوراتومات خودش کم می کنه چه وصل باشی چه نه
    منم دیروز400مگ داشتم ظهرامدم دیدم وجود نداره حالا کجاست به قول دکترکپی کسی نمی داند

2. 4 کاربر از babak2111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه rezapr2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

40 روز به زمان من اضافه شده

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    جدا سرعت شبانه ات دیشبم 250 بود؟اگه این جوره فکرکنم تنها طرحی باشی که محدود نشده
    راستی این طرح 6 مگ که گرفتی مال کدوم isp هستش؟نگفت شبانه اش رو چنده؟
    آره
    خوب این طرح (آشنای خانواده یه ساله!) طرحیه که بر اساس شبانه بسته شده چون برای یه سال فقط یه گیگ دادن! و ضمنا جزو همون طرح هاییه که اگه یادتون باشه اون موقع که شبانه ها رو برداشته بودن گفتن شبانه این طرح و یکی دو تا طرح دیگه رو بر نمیداریم
    6 مگ هم که گفتم صبانته و البته فعال نیست هنوز منتها اون طوری که اینا گفتن حداقل 100 رو تضمین کردن و تا 600-700 هم جا داره که برای من همون حداقل 100 کافیه
    فقط برام مهمه که مثل مخابرات نشه که هر شب با دعا و راز و نیاز بذاری رو دانلود
    کلا ispهای دیگه تنوع خیلی دارن
    نامحدود از 128 بگیر تا 2 مگ (نا محدودشم این طوریه که یه حجم اولیه داری که تا 10 برابر پهنای باندت سرعت میده و بعدش محدود میشی به همون پهنای باندی که داری مثلا نامحدود 512 که بگیری ممکنه تا 20 گیگ رو بتونی با سرعت 300-400 دانلود کنی و بعدش محدود میشه به 64)
    محدود هم از یه مگ بگیر تا 10 مگ

و اما سخنی با مدیر محترم نمونه کشوری آقای ملک جعفریان، من اگه جای شما بودم و این نوشته رو می خوندم باور کن اولا از شرم و وجدان اگر اندکی داشتم حالا نمیگم مسلمونی و حروم و حلال، از خجالت آب میشدم تو زمین دوما تا زمانی که این مشکل را به نحوی رفع و سپس جبران نمی کردم نه تنها شبا خوابم نمی برد بلکه از بیم آخرتم که شماها خیلی ادعاش رو دارید از خدا طلب بخشش می کردم که سر پل صراط این همه جوون که تو این دنیا دستشون به هیچ جا بند نیست جلوی راهمو نگیرن. حالا خود دانی!
    این رو برای این نقل قول گرفتم که بیشتر تو چشم باشه و اگه روزی روزگاری امیدنام دیگه ای رفت پیش طرف و کار رسید به این تاپیک، مدیر محترم (بخوانید ناآگاه و بدانید نادان) ببینه
    Last edited by Reza31001; 28-10-2013 at 13:04.

5. 7 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abbas2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

39 روز برای من اضافه کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

اهای کارمند مخابراتی که این تاپیک رو به دستور رییست کنترل و نگاه می کنی

اینو بهش بگو::

آقای ملک جعفریان حیا کن مخابرات رو رها کن

خجالت بکش

شرم کن

استعفا بده

تا کی از اموال بیت المال ؟؟؟؟

دوستان لطفا دکمه تشکر رو بزنید تا حمایت معلوم بشه
    Last edited by rtmreza; 28-10-2013 at 18:59.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز میشه بگی تو اون چند روز که رایگان بود شما هم دانلود داشتید(من اون روزا دانلود کردم و1گیگ برای امتحان شنبه عصر شارز کردم اما امروز لطف کردن با قرمز نوشتند حجم به پایان رسیده فکر کنم میخوان اونای که تو اون روزا دانلود کردن کم کم باهاشون حساب کنن)
    یک گیگ دانلود داشتم اما همون هفته پیش از خجالتمون در آومدن و یک گیگ از حسابم کم کردن !!
    شنبه دویاره یک گیگ شارژ کردم که مجددا کم شد و نمیدونم برای چی؟؟
    زنگ هم زدم بعد نیم ساعت که تمام آهنگ های موجود روی سامانه رو برام پخش کردن (از نفر 80 در صف انتظار رسیدم به 1 !!!) بعد یه بنده خدایی جواب داد و بعد از این که مشکل رو گفتم یه نگاهی به اکانتم کرد و گفت به واحد مربوطه اعلام میکنیم پیگیری کنن ...
    امروز هم دوباره زنگ زدم بعد از نیم ساعت انتظار گفتن فردا دوباره زنگ بزن !!!

9. 2 کاربر از ali086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز میشه بگی تو اون چند روز که رایگان بود شما هم دانلود داشتید(من اون روزا دانلود کردم و1گیگ برای امتحان شنبه عصر شارز کردم اما امروز لطف کردن با قرمز نوشتند حجم به پایان رسیده فکر کنم میخوان اونای که تو اون روزا دانلود کردن کم کم باهاشون حساب کنن)
    یک گیگ دانلود داشتم اما همون هفته پیش از خجالتمون در آومدن و یک گیگ از حسابم کم کردن !!
    شنبه دویاره یک گیگ شارژ کردم که مجددا کم شد و نمیدونم برای چی؟؟
    زنگ هم زدم بعد نیم ساعت که تمام آهنگ های موجود روی سامانه رو برام پخش کردن (از نفر 80 در صف انتظار رسیدم به 1 !!!) بعد یه بنده خدایی جواب داد و بعد از این که مشکل رو گفتم یه نگاهی به اکانتم کرد و گفت به واحد مربوطه اعلام میکنیم پیگیری کنن ...
    امروز هم دوباره زنگ زدم بعد از نیم ساعت انتظار گفتن فردا دوباره زنگ بزن !!!

11. این کاربر از ali086 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

منم برا یک گیگ که دیروز صبح شارژ کردم و شبش اومدم دیدم پریده زنگ زدم، گفت برمیگرده گفتم کی برمیگرده گفت معلوم نیست

13. 4 کاربر از n shh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

منم برا یک گیگ که دیروز صبح شارژ کردم و شبش اومدم دیدم پریده زنگ زدم، گفت برمیگرده گفتم کی برمیگرده گفت معلوم نیست
    من دوباره ساعت1 صبح6 ابان 1گیگ حجم خریدم صبح دیدم دست نخورده اومدم دانلود کردم و270 مگشو نگه داشتم تا الان که سر جاشه ولی دیگه شارز نمیکنم

15. 3 کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت hkhkpc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

پسورد adsl رو عوض نکید من امروز این کار رو کردم حجمم صفر شد!

17. این کاربر از hkhkpc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •