سلام
از کجا اصفهان خرید میکنید؟
سلام
از کجا اصفهان خرید میکنید؟
پریروز یه ch و یه دونه فارنهایت ابسلوت گرفتم 2 تا هم اسپری از دیور از خرید فارنهایت راضی ترم تا بقیه هر چند بوش مناسب فصل نیست ولی خوب موندگاری و پخش بوی خوبی داره ،ضمنا پگاسوس وارلی رو هم تست کردم حسابی خورد تو ذوقم چون اصلا نه پخش بویی ازش دیدم و نه موندگاری نمی دونم واقعا تقلبی بود فروشنده می گفت امکان نداره پگاسوس تقلبی داشته باشه قیمتش هم در دو مغازه که حداکثر 200 متر فاصله داشتن یکیشون 310 و دیگری 370 .
مبارک باشه دوست عزیز اما در تمام تولیدات مارلی اسانس با کیفیت بالا به کار میره و شاخصه مارلی هم همینه من پگاسس رو تست نکردم اما در یه سایت خارجی میخوندم که مقایسه ای کرده بود بین پیور هاوانا و پگاسس که نوشته بود نزدیک یک هفته ماندگاری و 3 روز پخش بو داشته و خودش یه رکورده![]()
اگه موندگاریش بیشتر از هاوانا باشه واقعا عالیه چون خود هاوانا موندگاری نزدیک به 3روز با پخش بوی فوق العاده داره پخ بوش واقعا بینظیره فکر نکنم از لحاظ پخش بو ادکلن های زیادی تو این وضعیت باشن من یه پاف کوچیک رو مچ دستم تو اتاقم زدم که تست کنم 1 دقیقه بعد کل خانواده تو اتاق دیگه فهمیدن![]()
از هاوانا هم موندگاری هم پخش بو بیشتری داره واقعا شاهکاره این پگاسس البته مارلی هرود رو شنیدم که تولید شده اما تو ایران ندیدم گویا رقیب هاوانا هستش![]()
والا منم همینارو در موردش شنیده بودم و به همین دلیل تعجب کردم برا اینکه مطمئن شم کاغذ تست رو دادم به خانمم و ازش پرسیدم چه بویی میده اونم بو کرد و گفت هیچی بوی کاغذالبته یه چیز هست و اون اینکه فروشنده از فاصله نسبتا دور رو کاغذ پاف زد جوری که کاغذ اصلا خیس نشد .نمی دونم شاید به این دلیل باشه. بقیه دوستان اگه این عطر رو تست کردن لطفا نظر بدن
اگه موندگاریش بیشتر از هاوانا باشه واقعا عالیه چون خود هاوانا موندگاری نزدیک به 3روز با پخش بوی فوق العاده داره پخ بوش واقعا بینظیره فکر نکنم از لحاظ پخش بو ادکلن های زیادی تو این وضعیت باشن من یه پاف کوچیک رو مچ دستم تو اتاقم زدم که تست کنم 1 دقیقه بعد کل خانواده تو اتاق دیگه فهمیدن
ســلام...یه سوال داشتم پیور هاوانا همینی هست که عکس اش رو گذاشتم..؟/اینو توی نت پیدا کردم...از نوع بو اش و قیمتش میشه بگید.؟ممنون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تق هرمس کاملا تقلبی(تقلبی از نوع درجه 2!) هم تو فروشگاه معروف س..ر تست شد! بعضی عطرها تقلبیشون زیاده هر جا خواستید بخرید با تست بخرید.
Last edited by Delkook; 02-06-2012 at 19:33.
امروز یک اسپری بدن به نام intensa خریدم 6900 .
بنظرتون گرون خریدم یا گرون شده این چیزا ؟
rexona چند هست ؟
سلام
بچه ها این رو از برادرم کادو گرفتم که از دوبی آورده CK in 2 U چطوریاس ؟؟ قیمتش چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by A M ! N; 02-06-2012 at 20:32.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)