تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 1185 اولاول ... 1435435936336396406416426436446456466476536937431143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

سلام
    از کجا اصفهان خرید میکنید؟

داره خودمونی میشه alireza2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

پریروز یه ch و یه دونه فارنهایت ابسلوت گرفتم 2 تا هم اسپری از دیور از خرید فارنهایت راضی ترم تا بقیه هر چند بوش مناسب فصل نیست ولی خوب موندگاری و پخش بوی خوبی داره ،ضمنا پگاسوس وارلی رو هم تست کردم حسابی خورد تو ذوقم چون اصلا نه پخش بویی ازش دیدم و نه موندگاری نمی دونم واقعا تقلبی بود فروشنده می گفت امکان نداره پگاسوس تقلبی داشته باشه قیمتش هم در دو مغازه که حداکثر 200 متر فاصله داشتن یکیشون 310 و دیگری 370 .

3. 3 کاربر از alireza2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

ضمنا پگاسوس وارلی رو هم تست کردم حسابی خورد تو ذوقم چون اصلا نه پخش بویی ازش دیدم و نه موندگاری نمی دونم واقعا تقلبی بود فروشنده می گفت امکان نداره پگاسوس تقلبی داشته باشه قیمتش هم در دو مغازه که حداکثر 200 متر فاصله داشتن یکیشون 310 و دیگری 370 .
    مبارک باشه دوست عزیز اما در تمام تولیدات مارلی اسانس با کیفیت بالا به کار میره و شاخصه مارلی هم همینه من پگاسس رو تست نکردم اما در یه سایت خارجی میخوندم که مقایسه ای کرده بود بین پیور هاوانا و پگاسس که نوشته بود نزدیک یک هفته ماندگاری و 3 روز پخش بو داشته و خودش یه رکورده

5. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

اگه موندگاریش بیشتر از هاوانا باشه واقعا عالیه چون خود هاوانا موندگاری نزدیک به 3روز با پخش بوی فوق العاده داره پخ بوش واقعا بینظیره فکر نکنم از لحاظ پخش بو ادکلن های زیادی تو این وضعیت باشن من یه پاف کوچیک رو مچ دستم تو اتاقم زدم که تست کنم 1 دقیقه بعد کل خانواده تو اتاق دیگه فهمیدن

7. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اگه موندگاریش بیشتر از هاوانا باشه واقعا عالیه چون خود هاوانا موندگاری نزدیک به 3روز با پخش بوی فوق العاده داره پخ بوش واقعا بینظیره فکر نکنم از لحاظ پخش بو ادکلن های زیادی تو این وضعیت باشن من یه پاف کوچیک رو مچ دستم تو اتاقم زدم که تست کنم 1 دقیقه بعد کل خانواده تو اتاق دیگه فهمیدن
    از هاوانا هم موندگاری هم پخش بو بیشتری داره واقعا شاهکاره این پگاسس البته مارلی هرود رو شنیدم که تولید شده اما تو ایران ندیدم گویا رقیب هاوانا هستش

9. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alireza2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مبارک باشه دوست عزیز اما در تمام تولیدات مارلی اسانس با کیفیت بالا به کار میره و شاخصه مارلی هم همینه من پگاسس رو تست نکردم اما در یه سایت خارجی میخوندم که مقایسه ای کرده بود بین پیور هاوانا و پگاسس که نوشته بود نزدیک یک هفته ماندگاری و 3 روز پخش بو داشته و خودش یه رکورده
    والا منم همینارو در موردش شنیده بودم و به همین دلیل تعجب کردم برا اینکه مطمئن شم کاغذ تست رو دادم به خانمم و ازش پرسیدم چه بویی میده اونم بو کرد و گفت هیچی بوی کاغذ البته یه چیز هست و اون اینکه فروشنده از فاصله نسبتا دور رو کاغذ پاف زد جوری که کاغذ اصلا خیس نشد .نمی دونم شاید به این دلیل باشه. بقیه دوستان اگه این عطر رو تست کردن لطفا نظر بدن

11. 2 کاربر از alireza2500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    تــــهــرانـــــ /

پيش فرض

ا
    گه موندگاریش بیشتر از هاوانا باشه واقعا عالیه چون خود هاوانا موندگاری نزدیک به 3روز با پخش بوی فوق العاده داره پخ بوش واقعا بینظیره فکر نکنم از لحاظ پخش بو ادکلن های زیادی تو این وضعیت باشن من یه پاف کوچیک رو مچ دستم تو اتاقم زدم که تست کنم 1 دقیقه بعد کل خانواده تو اتاق دیگه فهمیدن

ســلام...یه سوال داشتم پیور هاوانا همینی هست که عکس اش رو گذاشتم..؟/اینو توی نت پیدا کردم...از نوع بو اش و قیمتش میشه بگید.؟ممنون.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

تق هرمس کاملا تقلبی(تقلبی از نوع درجه 2!) هم تو فروشگاه معروف س..ر تست شد! بعضی عطرها تقلبیشون زیاده هر جا خواستید بخرید با تست بخرید.
    Last edited by Delkook; 02-06-2012 at 19:33.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

امروز یک اسپری بدن به نام intensa خریدم 6900 .
    بنظرتون گرون خریدم یا گرون شده این چیزا ؟
    rexona چند هست ؟

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام

بچه ها این رو از برادرم کادو گرفتم که از دوبی آورده CK in 2 U چطوریاس ؟؟ قیمتش چنده ؟

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by A M ! N; 02-06-2012 at 20:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •