تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 4105 اولاول ... 14354359363363964064164264364464564664765369374311431643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

داداش اینقد ایندست اون دست نکن....... اینا یچی واسه خودشون میگن خیلی وقته گفتن سعی کنن سرباز رو به شهر خودشون نزدیک بندازن ولی اصل قضیه درخواست ونیاز مراکز اموزشی و تعداد سربازه....
    اگه میخوای توشهرخودت خدمت کنی هم میتونی ازسپاه پذیرش بگیری میوفتی سپاه شهرخودت.......

به خدا خیلی تصمیم گیری برام سخت هست و تو موقعیت واقعا بدی گرفتار شدم. دست خودم نیست.
    دوست خوبم چجوری باید از سپاه پذیرش بگیرم؟ من غیبت دارم امکانش هست که بتونم از سپاه پذیرش بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام

اقا من حدود 20 روزی هست که خدمتم رو در پدافند هوایی شیراز تمام کردم یه کارت پایان خدمت موقت به من دادن که با این رفتم گذرنامه و و گفتند که ببرم نظام وظیفه تایید کنن ! خلاصه بردیم نظام وظیفه گفت که اطلاعاتت تو سیستم نیست ! و برو یگان بگو کد 111 را بزنن تو سیستم حالا رفتیم یگان میگه باید دو ماه بگذره و فیش باندکی رو بیاری تا ثبت کنیم !!!! اقا من دو ماه نمیتونم وایسم کلاسام تو خارج از کشور شروع میشه تا 20 روز دیگه باید برم !!! متاسفانه با وثیقه هم قبول نمیکنند !! تحصیل هم ازاد هستش کاری به اموزش پرورش اینجا نداره.. حالا من چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به خدا خیلی تصمیم گیری برام سخت هست و تو موقعیت واقعا بدی گرفتار شدم. دست خودم نیست.
    دوست خوبم چجوری باید از سپاه پذیرش بگیرم؟ من غیبت دارم امکانش هست که بتونم از سپاه پذیرش بگیرم؟
    دوست عزیز مرگ یه بار شیون هم یه بار.

شما که اول و آخر میری خدمت،پس سعی کن زودتر دفترچه رو بفرستی تا اسفند بری چون اصلا نمیشه آینده رو پیش بینی کرد، سال بعد ممکنه واست یه مشکلی پیش بیاد یا اینکه قوانین خدمت تغییر کنن و اونوقت خودت هم که بخوای نتونی بری خدمت و به مشکل بخوری.

در مورد پذیرش از سپاه شما باید آشنا پیدا کنی و بقیه امور دست اون آشناست که از دستش بربیاد شما رو با این شرایط پذیرش کنه یا نتونه

شما چند ساله که معطل کردی دیگه بیشتر از این معطل نکن! من خودم دنبال امریه،پذیرش از سپاه بودم بخاطر همین دی ماه نرفتم موندم تا اسفند برم سپاه ولی الان مثل چی پشیمونم، حاضرم الان برم کوههای کردستان خدمت کنم ولی الان 2 ماه خدمت بودم !!!
    Last edited by urumchi; 19-12-2011 at 04:21.

4. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

12

salam dadash khubi manam 1/10/90 oftadam niru entezami jahrom age in pm khundi be idim pm bede [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------

من اصلا از مسائل خبر ندارم
    این یگان امداد یا پلیس دیپلماتیک که می گید یعنی کجاها می شه
    مثلا کارت مثل سیستم اداری است ؟
    ساعات کاری اش چه طوری
    راستی یه سوال شما ساکن شیراز هستی ؟ فقط می خوام بدونم چون اهل استان فارس هستی افتادی اونجا؟
    الان شما محل خودمتت کجا است؟ و مدرکت چی بود؟

راستی هوای اونجا خیلی سرد است؟ یعنی تو مایه شیراز هست؟ یا گرمتره؟؟؟
    می دونی من یه 2 سال فوق لیسانسم تبریز بودم الان هوای شیراز برام بهاریه

---------- Post added at 11:48 AM ---------- Previous post was at 11:46 AM ----------

دوست عزیز ممنون ا پاسخ تون
    شما هم اونجا خدمت کردی ؟
    این اطلاعات را کجا داری؟

salam dadash khubi manam 1/10/90 oftadam niru entezami jahrom age in pm khundi be idim pm bede [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه sarbaz sarehal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام کسی در مورده 02 ارتش تهران چیزی میدونه؟

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 زبان انجمن

---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

زبان فارسی :
    زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .

8. 2 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

سلام کسی در مورده 02 ارتش تهران چیزی میدونه؟
    اگر اشتباه نکنم کاربر mostafaeshghi اونجا افتاده بود!

داره خودمونی میشه jack_poppy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

سلام. از وقتی که رفتم پلیس+10 و متوجه شدم که افتادم عجبشیر و به بعضی از دوستان گفتم،اونها هم تعجب کردن.یکیشونم عوض اینکه به ما روحیه بده گفت که چون قراره به شما استواری بدن،شما رو انداختن عجبشیر.ماهم که انگار دنیا به آخر رسیده و با اعصاب داغون داریم این چند روزو میگذرونیم.اما خداییش انگار خدا با ما قهر کرده که هرچی بدشانسیه باید سر ما اجرا بشه.اون از دانشگاه و درس خوندنمون که با هزار زحمت درس خوندیم تا خدمتو یه جای خوب بیفتیم و به خیال خدومون با لیسانس راحتتر میشه خدمت کرد.من اصلا به رشتم هیچ علاقه ای ندارم(بگذریم که نمره الف هم آوردم).هی این دنیا به هیچ کی رحم نداره.هرچی بی سرو پا و بی سوادو میبینی که دارن چجوری زندگی میکنن اما آدمای با سواد و متشخص چجور...
    ببشخید که بحث رو عوض کردم.این روزا حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم بعد از 4 سال عمر تلف کردن تو دانشگاه حالا هم 2 سالو با سربازی تلف کنیم.بعضی وقتا فکرهای خطرناک به کلم میزنه . ...
    بعد از اینکه از عجب شیر برگشتم حتما میام و بهتون میگم که اوضاع چجوری بود

11. 3 کاربر از jack_poppy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام. از وقتی که رفتم پلیس+10 و متوجه شدم که افتادم عجبشیر و به بعضی از دوستان گفتم،اونها هم تعجب کردن.یکیشونم عوض اینکه به ما روحیه بده گفت که چون قراره به شما استواری بدن،شما رو انداختن عجبشیر.ماهم که انگار دنیا به آخر رسیده و با اعصاب داغون داریم این چند روزو میگذرونیم.اما خداییش انگار خدا با ما قهر کرده که هرچی بدشانسیه باید سر ما اجرا بشه.اون از دانشگاه و درس خوندنمون که با هزار زحمت درس خوندیم تا خدمتو یه جای خوب بیفتیم و به خیال خدومون با لیسانس راحتتر میشه خدمت کرد.من اصلا به رشتم هیچ علاقه ای ندارم(بگذریم که نمره الف هم آوردم).هی این دنیا به هیچ کی رحم نداره.هرچی بی سرو پا و بی سوادو میبینی که دارن چجوری زندگی میکنن اما آدمای با سواد و متشخص چجور...
    ببشخید که بحث رو عوض کردم.این روزا حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم بعد از 4 سال عمر تلف کردن تو دانشگاه حالا هم 2 سالو با سربازی تلف کنیم.بعضی وقتا فکرهای خطرناک به کلم میزنه . ...
    بعد از اینکه از عجب شیر برگشتم حتما میام و بهتون میگم که اوضاع چجوری بود
    دوست عزیز من بار ها گفتم شما سرتیپ هم باشید اما اون خط کنار شلوارتون باشه سرباز هستید پس خیلی به درجه حساس نشید. بعدش کی گفته چون به شما استواری میخوان بدن میفرستنتون عجب شیر اصلا چه ربطی داره !!!

13. 2 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

دوست عزیز من بار ها گفتم شما سرتیپ هم باشید اما اون خط کنار شلوارتون باشه سرباز هستید پس خیلی به درجه حساس نشید. بعدش کی گفته چون به شما استواری میخوان بدن میفرستنتون عجب شیر اصلا چه ربطی داره !!!
    فرمایشتون 100 درصد تاییدمیشه
    اصلا مکان اموزش ربطی به اینکه میخوان به شما چه درجه ای بدن نداره.....

15. 2 کاربر از mali.sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •