به خدا خیلی تصمیم گیری برام سخت هست و تو موقعیت واقعا بدی گرفتار شدم. دست خودم نیست.
دوست خوبم چجوری باید از سپاه پذیرش بگیرم؟ من غیبت دارم امکانش هست که بتونم از سپاه پذیرش بگیرم؟
به خدا خیلی تصمیم گیری برام سخت هست و تو موقعیت واقعا بدی گرفتار شدم. دست خودم نیست.
دوست خوبم چجوری باید از سپاه پذیرش بگیرم؟ من غیبت دارم امکانش هست که بتونم از سپاه پذیرش بگیرم؟
با سلام
اقا من حدود 20 روزی هست که خدمتم رو در پدافند هوایی شیراز تمام کردم یه کارت پایان خدمت موقت به من دادن که با این رفتم گذرنامه و و گفتند که ببرم نظام وظیفه تایید کنن ! خلاصه بردیم نظام وظیفه گفت که اطلاعاتت تو سیستم نیست ! و برو یگان بگو کد 111 را بزنن تو سیستم حالا رفتیم یگان میگه باید دو ماه بگذره و فیش باندکی رو بیاری تا ثبت کنیم !!!! اقا من دو ماه نمیتونم وایسم کلاسام تو خارج از کشور شروع میشه تا 20 روز دیگه باید برم !!! متاسفانه با وثیقه هم قبول نمیکنند !! تحصیل هم ازاد هستش کاری به اموزش پرورش اینجا نداره.. حالا من چه کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز مرگ یه بار شیون هم یه بار.
شما که اول و آخر میری خدمت،پس سعی کن زودتر دفترچه رو بفرستی تا اسفند بری چون اصلا نمیشه آینده رو پیش بینی کرد، سال بعد ممکنه واست یه مشکلی پیش بیاد یا اینکه قوانین خدمت تغییر کنن و اونوقت خودت هم که بخوای نتونی بری خدمت و به مشکل بخوری.
در مورد پذیرش از سپاه شما باید آشنا پیدا کنی و بقیه امور دست اون آشناست که از دستش بربیاد شما رو با این شرایط پذیرش کنه یا نتونه
شما چند ساله که معطل کردی دیگه بیشتر از این معطل نکن! من خودم دنبال امریه،پذیرش از سپاه بودم بخاطر همین دی ماه نرفتم موندم تا اسفند برم سپاه ولی الان مثل چی پشیمونم، حاضرم الان برم کوههای کردستان خدمت کنم ولی الان 2 ماه خدمت بودم !!!
Last edited by urumchi; 19-12-2011 at 04:21.
salam dadash khubi manam 1/10/90 oftadam niru entezami jahrom age in pm khundi be idim pm bede [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 02:15 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
salam dadash khubi manam 1/10/90 oftadam niru entezami jahrom age in pm khundi be idim pm bede [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زبان فارسی :
زبان اصلی این انجمن فارسی است ، لطفا در هنگام ارسال مطالب از زبان پینگلیش استفاده نکنید .
اگر اشتباه نکنم کاربر mostafaeshghi اونجا افتاده بود!![]()
سلام. از وقتی که رفتم پلیس+10 و متوجه شدم که افتادم عجبشیر و به بعضی از دوستان گفتم،اونها هم تعجب کردن.یکیشونم عوض اینکه به ما روحیه بده گفت که چون قراره به شما استواری بدن،شما رو انداختن عجبشیر.ماهم که انگار دنیا به آخر رسیده و با اعصاب داغون داریم این چند روزو میگذرونیم.اما خداییش انگار خدا با ما قهر کرده که هرچی بدشانسیه باید سر ما اجرا بشه.اون از دانشگاه و درس خوندنمون که با هزار زحمت درس خوندیم تا خدمتو یه جای خوب بیفتیم و به خیال خدومون با لیسانس راحتتر میشه خدمت کرد.من اصلا به رشتم هیچ علاقه ای ندارم(بگذریم که نمره الف هم آوردم).هی این دنیا به هیچ کی رحم نداره.هرچی بی سرو پا و بی سوادو میبینی که دارن چجوری زندگی میکنن اما آدمای با سواد و متشخص چجور...
ببشخید که بحث رو عوض کردم.این روزا حال و حوصله هیچ کاری رو ندارم بعد از 4 سال عمر تلف کردن تو دانشگاه حالا هم 2 سالو با سربازی تلف کنیم.بعضی وقتا فکرهای خطرناک به کلم میزنه . ...
بعد از اینکه از عجب شیر برگشتم حتما میام و بهتون میگم که اوضاع چجوری بود
دوست عزیز من بار ها گفتم شما سرتیپ هم باشید اما اون خط کنار شلوارتون باشه سرباز هستید پس خیلی به درجه حساس نشید. بعدش کی گفته چون به شما استواری میخوان بدن میفرستنتون عجب شیر اصلا چه ربطی داره !!!
فرمایشتون 100 درصد تاییدمیشه
اصلا مکان اموزش ربطی به اینکه میخوان به شما چه درجه ای بدن نداره.....
هم اکنون 26 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 26 مهمان)