جان من بیخیال این یه مورد شو عزیزم.بعضیها اینقدر خودشونو درگیر یه سری مسائل میکنن که سوراخ رو دیوار رو چشم جهان بین میبینن.تو این دنیا ما 1000 جور آئین و مسلک و ... داریم.چرا شما از بقیه اونها مثالی نمیزنی؟
اگه شما شخصیتت با تئوری توهم توطئه عجین شده و به هر اتفاقی تو این کره خاکی میوفته شک داریو یه جورائی ربطش میدی به دولتها و سازمانها و... حق نداری بیای تو یه فروم عمومی اینهارو بیان کنی.این عقاید و نظریات برا خودت نگهدار.چون مثل من خیلیا هستن که نه دوست دارن و نه علاقه ای که بخوان در مورد این خزئبلات بدونن.اگرم فرض محال اینها همش وحی منزل باشه باز هم به این فروم که در مورد بازیه ربطی پیدا نمیکنه.جالب اینه که تموم اون نظریات رو به بازی هم ربط میدی و رفرنس هم میدی در موردش

بچه ها پس بدونین قویترین چمپ بازی Rengar هست چون تک چشمه و چون ایشون متوجه شده طراحهای بازی ماسون تشریف دارن ،باید از بقیه قویتر باشه.از ادمین این فروم تقاضا دارم اگه پست منو میخوای پاک کنی،پست این دوستان رو هم پاک کنین،اخطار هم بدین که این فروم جای طرح این مسائل نیست.اینجا ما جمع میشیم که تجربیاتمون از بازیو با هم به اشتراک میزاریم و جنبه آموزشی داره ونه بیشتر.بدبختی اینه که دیگرانو هم درگیر مسائل وتوهمات خودشون میکنن با اینکار،ازاین به بعد من هر بار Rengar ببینم یاد ماسون و... این اراجیف میوفتم.نکن اینکارارو داداش من نکن.بکش بیرون از این خزئبلات و از دنیای اطرافت لذت ببر.