تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 1746 اولاول ... 14354359363363964064164264364464564664765369374311431643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

تا دلت بخواد صد بار rengar رو زدم
    مهم اسکیله ربطی به چمپ و اینا نداره
    شما راست میگی منم 200 بار کازیکس زدم اون رفیقمون تو East هست شما که تو وست هستی افتخار میدی یه گیم بازی کنیم با این 2تا چمپ؟ یارو پلات داشت با کازیکس ازم خورد داشت گریه میکرد میگفت باورم نمیشه زدی بحث ادعا نیست ولی رنگار خیلی شاختر از اون چیزیه که تو قیافش میبینی

2. 3 کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه abrams's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

شما راست میگی منم 200 بار کازیکس زدم اون رفیقمون تو East هست شما که تو وست هستی افتخار میدی یه گیم بازی کنیم با این 2تا چمپ؟ یارو پلات داشت با کازیکس ازم خورد داشت گریه میکرد میگفت باورم نمیشه زدی بحث ادعا نیست ولی رنگار خیلی شاختر از اون چیزیه که تو قیافش میبینی
    من که میگیم کازیکس میزنه راستی بگین ساعت چند من بیام spect بشم
    Last edited by abrams; 03-07-2013 at 01:42.

4. 2 کاربر از abrams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

والا به خدا این بازی برای 5به5 و 3به3 طراحی شده ... اینکه دوتا چمپ رو 1به1 درمقابل هم بندازید تعیین نمیکنه کدوم قوی تره ... با توجه به همین قضیه خازیکس تو تیم فایت ها در مقابل رنگار هیچی برای گفتن نداره در ضمن این نکته رو هم در نظر داشته باشید که ابیلیتی 6 رنگار ضد ابیلیتی 6 خازیکسه در ضمن اگه Alien vs Predator رو در نظر بگیریم باز هم رنگار برنده ست.از تمام این حرفها گذشته اگه با عقاید فراماسونها (طراحان بازی) آشنا باشید اینها براشون موجود تک چشم مقدسه خب چطور ممکنه ضعیف تر بسازنش؟ (طبق عقاید شیطان پرستان ، شیطان زمانی که داشت ابراهیم رو برای قربانی کردن اسماعیل وسوسه میکرد یک چشمش رو به خاطر پرتاب سنگ از سوی ابراهیم از دست میده.) در نتیجه تو بازی 5به5 یا 3به3 اگه از مهارت بازیکنان فاکتور بگیریم خازیکس در مقابل رنگار فنا شده تموم شد رفت .

6. 3 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

با توجه به همین قضیه خازیکس تو تیم فایت ها در مقابل رنگار هیچی برای گفتن نداره در ضمن این نکته رو هم در نظر داشته باشید که ابیلیتی 6 رنگار ضد ابیلیتی 6 خازیکسه
    لــــول ...

داره خودمونی میشه Nekater's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اقا میشه champ هایی که unlock کردی رو پس بدی ؟؟
    اگه میشه چه جوری ؟؟

9. این کاربر از Nekater بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه makan.net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

والا به خدا این بازی برای 5به5 و 3به3 طراحی شده ... اینکه دوتا چمپ رو 1به1 درمقابل هم بندازید تعیین نمیکنه کدوم قوی تره ... با توجه به همین قضیه خازیکس تو تیم فایت ها در مقابل رنگار هیچی برای گفتن نداره در ضمن این نکته رو هم در نظر داشته باشید که ابیلیتی 6 رنگار ضد ابیلیتی 6 خازیکسه در ضمن اگه Alien vs Predator رو در نظر بگیریم باز هم رنگار برنده ست.از تمام این حرفها گذشته اگه با عقاید فراماسونها (طراحان بازی) آشنا باشید اینها براشون موجود تک چشم مقدسه خب چطور ممکنه ضعیف تر بسازنش؟ (طبق عقاید شیطان پرستان ، شیطان زمانی که داشت ابراهیم رو برای قربانی کردن اسماعیل وسوسه میکرد یک چشمش رو به خاطر پرتاب سنگ از سوی ابراهیم از دست میده.) در نتیجه تو بازی 5به5 یا 3به3 اگه از مهارت بازیکنان فاکتور بگیریم خازیکس در مقابل رنگار فنا شده تموم شد رفت .
    جان من بیخیال این یه مورد شو عزیزم.بعضیها اینقدر خودشونو درگیر یه سری مسائل میکنن که سوراخ رو دیوار رو چشم جهان بین میبینن.تو این دنیا ما 1000 جور آئین و مسلک و ... داریم.چرا شما از بقیه اونها مثالی نمیزنی؟
    اگه شما شخصیتت با تئوری توهم توطئه عجین شده و به هر اتفاقی تو این کره خاکی میوفته شک داریو یه جورائی ربطش میدی به دولتها و سازمانها و... حق نداری بیای تو یه فروم عمومی اینهارو بیان کنی.این عقاید و نظریات برا خودت نگهدار.چون مثل من خیلیا هستن که نه دوست دارن و نه علاقه ای که بخوان در مورد این خزئبلات بدونن.اگرم فرض محال اینها همش وحی منزل باشه باز هم به این فروم که در مورد بازیه ربطی پیدا نمیکنه.جالب اینه که تموم اون نظریات رو به بازی هم ربط میدی و رفرنس هم میدی در موردش
    بچه ها پس بدونین قویترین چمپ بازی Rengar هست چون تک چشمه و چون ایشون متوجه شده طراحهای بازی ماسون تشریف دارن ،باید از بقیه قویتر باشه.از ادمین این فروم تقاضا دارم اگه پست منو میخوای پاک کنی،پست این دوستان رو هم پاک کنین،اخطار هم بدین که این فروم جای طرح این مسائل نیست.اینجا ما جمع میشیم که تجربیاتمون از بازیو با هم به اشتراک میزاریم و جنبه آموزشی داره ونه بیشتر.بدبختی اینه که دیگرانو هم درگیر مسائل وتوهمات خودشون میکنن با اینکار،ازاین به بعد من هر بار Rengar ببینم یاد ماسون و... این اراجیف میوفتم.نکن اینکارارو داداش من نکن.بکش بیرون از این خزئبلات و از دنیای اطرافت لذت ببر.

11. 6 کاربر از makan.net بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

اقا داداش رفیق عزیز شما راست میگی من اشتباه کردم سوسکه شما گربه مارو میزنهولی من ربطه رنگارو با حضرت ابراهیم(ع) نفهمیدم

13. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Керманшах

پيش فرض

جان من بیخیال این یه مورد شو عزیزم.بعضیها اینقدر خودشونو درگیر یه سری مسائل میکنن که سوراخ رو دیوار رو چشم جهان بین میبینن.تو این دنیا ما 1000 جور آئین و مسلک و ... داریم.چرا شما از بقیه اونها مثالی نمیزنی؟
    اگه شما شخصیتت با تئوری توهم توطئه عجین شده و به هر اتفاقی تو این کره خاکی میوفته شک داریو یه جورائی ربطش میدی به دولتها و سازمانها و... حق نداری بیای تو یه فروم عمومی اینهارو بیان کنی.این عقاید و نظریات برا خودت نگهدار.چون مثل من خیلیا هستن که نه دوست دارن و نه علاقه ای که بخوان در مورد این خزئبلات بدونن.اگرم فرض محال اینها همش وحی منزل باشه باز هم به این فروم که در مورد بازیه ربطی پیدا نمیکنه.جالب اینه که تموم اون نظریات رو به بازی هم ربط میدی و رفرنس هم میدی در موردش
    بچه ها پس بدونین قویترین چمپ بازی Rengar هست چون تک چشمه و چون ایشون متوجه شده طراحهای بازی ماسون تشریف دارن ،باید از بقیه قویتر باشه.از ادمین این فروم تقاضا دارم اگه پست منو میخوای پاک کنی،پست این دوستان رو هم پاک کنین،اخطار هم بدین که این فروم جای طرح این مسائل نیست.اینجا ما جمع میشیم که تجربیاتمون از بازیو با هم به اشتراک میزاریم و جنبه آموزشی داره ونه بیشتر.بدبختی اینه که دیگرانو هم درگیر مسائل وتوهمات خودشون میکنن با اینکار،ازاین به بعد من هر بار Rengar ببینم یاد ماسون و... این اراجیف میوفتم.نکن اینکارارو داداش من نکن.بکش بیرون از این خزئبلات و از دنیای اطرافت لذت ببر.

ترول گفت اونو تو چرا جدی گرفتی
    الان داره میخنده بهت

15. 3 کاربر از garaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Aria1997's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Deutschland

پيش فرض

دعوا ندارم که
    من خیلی رنگارو زدم نمیدونم شما چی میگی اونم بخاطر ult کازیکس هستش که قابلیت 2 بار غیب شدن رو داره
    من فقط یک بار جلوی رنگار خوردم اونم یارو آیتم اول BF sword بسته بود O.o
    یه چیز شاخی شده بود یارو!!!!!!
    رنگار یه خوبیه دیگه ای که داره اینه که CC داره!
    تا حدودی پی بردم دیدم درست میگین
    جدا از اینا من اسکیل دوستان اینجا رو نمیدونم یعنی اصلا نمیشناسم خیلیارو جز احمد رضا پژمان و سپهر ولی اگه بپرسین من اولین کسی بودم که Ezreal توی toplane رو اختراع کردم میون بچه های ایران
    باور نمیکنی حتی رنگار فیورا کازیکس همرو زدم !!!! پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنین!!!
    یه چیز خیلی باحالیه!
    میدونی چرا؟
    چون هیچکس بهش نمیرسه مثل سگ poke میکنی
    تا حریفت میاد جلوت سریع Arcane Shift میکنی
    بهترین مزیتش رفع کول داونشه که با Q سریع تند تند E رو میگیری مخصوصا اینکه کفش cooldown رو میگیری

کلا هرموقع اولش میگم I'm Ezreal Toplane کلی بد و بیراه بهم میگن ولی بعدش پشیمون میشن

17. 4 کاربر از Aria1997 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آقا خازیکس رنگار رو میزنه ، خودم زدم .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 20 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 20 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •