واسه من امشب اینطوری شده و از 20 بالاتر نمیره.
فک کنم سرعت رو دوباره آوردن پایین.
واسه من امشب اینطوری شده و از 20 بالاتر نمیره.
فک کنم سرعت رو دوباره آوردن پایین.
صبانت جداً خیلی پستی...
امشب سرعت رو حتی خیلی پایین تر هم آوردن و تا دیشب بعد چند مگ روی 60-70 فیکس میشد؛ از امشب اومده روی 35
با این وضعیت عمراً دیگه شارژ کنم...
از من 1.5 گیگ کم کرده سیستم مزخرفشون
زنگ زدم داشت دعوام میشد اصن من در این ساعاتی که این سیستمشون نوشته کامل وصل نبودم و سیستمه زده 9 ساعت وصل بودم نزدیک 1.5 گیگ دانلود کردم؛ درحالی که من چند بار در این بین قطع و وصل کردم و فقط بین 1:03 تا 5:57 دانلود کردم...
من تمام اتصالات و جزئیات مصارف اینترنتم رو به دقت توسط برنامه های مانیتور کننده تحت نظر دارم و در حقانیت من شکی نیست...
خیلی جداً **** شدن و مشتری رو جدیداً دیگه پشمم حساب نمیکنن...
ری دین آقا ری دین
من تا نهایت چند هفته دیگه سعی میکنم حجمو تموم کنم فسخ میکنم بعد چهار سال...
Last edited by Zeitgeist; 24-07-2012 at 00:29.
نه سرویس 128 دارم ...
با این سرعت تا صبح 300 مگابایت نمیشه دانلود کرد ....دانلود نکنیم سنگین تریم .... چی بگم والا
من وقتی از شاتل اومدن صبا، همیشه یک ماه یک ماه شارژ می کردم ! به خاطر همین مسائل که اگه یه روزی صبا هم مثل شاتل شروع به دزدی تو روز روشن کرد، دیگه شارژ نکنم و بیام بیرون !
بد شانسی این دفعه آخری سه ماهه شارژ کردم فکر کنم هنوز نصف دورم مونده باشه ! این مدت هم مجبورم بسوزم و بسازم تا سرویسم تموم بشه و دیگه شارژ نکنم .
اه اه اه حالم دیگه داره به هم میخوره از اینترنت ایران ...
نا نحت فشار قرار نگیره مدریت فاسد صبا نت هیچ کاری نمیکنن تا اطمینان نداشته باشن که متضرر میشن از اجحافی که دارن به یوزر ها میکنن کمترین کاری نمیکنن .خبر موثق دارم که تو خودشون به اعتراض بچه ها میخندن .
چرا نخندن به راحتی دارن از مردم سواری میگیرن و پول این مردم بیچاره رو به جیب میزنن چرا نباید بخندن؟؟؟به راحتی هرچی تمام دارن استفاده میکنن...همینا برای مردم کافیه دیگه نیاز به دشمن خارجی ندارن!!!!!!!!!!!!!
بچه ها سلام
من از سال 85 مشتری این شرکتم.
گفتن قراره اکانت شبانه با سرعت اصلی که کاربر میگیره ست بشه یعنی اگر 128 دارین دیگه باید بیخیال دانلود با سرعت 1 مگ که در ماه های گذشته شاهدش بودیم باشیم.
اشتباه سیستم هم که اخرشه .
الان سرعت دان بنده 30 الی 36 کیلو هست یعنی هیچ.
بعد از 6 سال باید رخت ببندیم برای یک شرکت دیگه .فردا جهت فسخ قرارداد زنگ می زنم.
راستی میدونید میشه 1.5 ماه زودتر فسخ کرد و پولتو پس گرفت.
اگر شرکت خوبی سراغ دارین معرفی کنید.
البته یک چیز رو میخوام یاد آوری کنم تو این 6 سال نرخ اینا اصلا عوض نشده و حالا شاید نصرفه واسشون مثل گذشته سرویس بدن ولی این راهش نیست من حاضر هستم مقداری روی هزینه شارژم اضافه کنم و سرویس قبلی رو داشته باشم.
خب سرعت من هم افتضاح و غیر قابل تحمل شده،چند روز دیگه می ریم برای جمع اوری
باید یه بررسی کرد که کدوم isp بزرگی دانلود شبانه قابل قبولی داره و با اطلاع رسانی به یوزر ها در اسرع وفت از این شرکت دروغگو و دزد کوچ کنیم
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)