تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 827 اولاول ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام از مدل های زیر کدوم برای خرید پیشنهاد میشه؟

هارد 4 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus
    هارد 4 ترا سیگیت اکسپنشن - Seagate Expansion
    هارد 4 ترا وسترن مای بوک جدید - Western Digital My Book

استفاده برای ارشیو گهگاهی احتمالا دیدن فیلم
    ظرفیت 4 ترا کلا پیشنهاد میشه یا ظرفیت های پایین تر

ممنون

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من یک هارد 500 اکسترنال میخوام بگیرم هم سرعت اطلاعات خیلی بالا باشد هم یواس 3 ساپورت کنه هم ضد ضربه باشه میخوام لطفا استادان راهنمایی بفرمایید

سلام دوست عزیز
    من بهتون هارد ADATA HD710 رو پیشنهاد میکنم، هم ضد آب هست هم ضد ضربه، هارد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دقیقا همون چیزیه که شما میخواید
    موفق باشی ...
    بهترین هارد اکسترنال 500 را معرفی کنید مشکل مالی نیست فقط سرعت اطلاعات بالا باشد
    والا اكثر هاردهاي اكسترنال موجود در بازار 5400rpm و 8 يا نهايتاً 16 مگابايت Cache دارند و تفاوت سرعت (در شرايط يكسان) هم خيلي محسوس نيست . هاردهاي اكسترنال پرتابل 7200rpm باوجوديكه ساخته شده ولي فكر نميكنم در بازار پيدا بشه . اگر سرعت بالا براي شما خيلي مهمه ميتونيد SSD درايوهاي اكسترنال بخريد مثل ADATA Elite SE720 كه نهايتاً 128 گيگابايت هست .
    سیلکون پاور a80 چه نوع هاردی است لطفا راهنمایی کنید سرعت اطلاعات بالا است
    همانطوریکه قبلاً هم گفتم این مدل همانند اکثر هاردهای اکسترنال پرتابل 5400rpm هست (یعنی ویژگی و خصوصیت برجسته ای نداره که بشه گفت به این دلیل سرعتش بیشتر خواهد بود) . مدلهایی مثل hitachi touro mobile pro هست که به خاطر 7200rpm بودنش سرعت بیشتری داره ولی فکر نمیکنم در بازار پتونید پیدا کنید . تنها ویژگی متمایز این مدل ضد ضربه بودن آن هست . همچنین یک کابل usb3 اضافه هم دارد .
    هارد اکسترنال - توشیبا TOSHIBA External H.D Store Art 500 Gb

چه جور هاردی است راهنما بفرمایید

من پيشنهاد ميكنم كه مدلهاي بهتري مثل Seagate Backup plus pprtable و يا WD my passport ultra را انتخاب كنيد .
    هارد اكسترنال - External H.D - Transcend / ترنسند StoreJet 25M3 1TB USB 3.0 این مدل خوب است برای خرید یا از این بهتر است
    یا سیکون پاور A80 یا هارد دیتا 710 کدام از نظر سرعت اطلاعات و مقاوم بوده وکابلش خیلی برا مهم است راهنمایی بفرمایید
    اگر از مدلهايي ميخواهيد بخريد كه عنوان ضد ضربه / آنتي شوك را يدك ميكشند ميتونيد ADATA710 يا Silicon power armor 80 و یا سایر مدلهای مشابه را انتخاب کنید . لطفاً پست شماره یک ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) که نکته مهمی در مورد هاردهای اکسترنال ضد ضربه / انتی شوک توضیح دادم را مطالعه کنید .

در غير اينصورت اگر مدلهاي معمولي ميخواهيد ، همین مدلی که انتخاب کردید میتونه گزینه مناسبی باشه (گرچه به غير از Toshiba مدلهاي بهتري هم هست که در بالا اشاره شد) . به هر حال انتخاب نهايي با خودتان هست ، هر مدلي كه ميخريد با دقت نگهداري و استفاده كنيد تا عمر طولاني داشته باشد .

در مورد سرعت ، همانطوريكه قبلاً هم گفتم ، اكثر هاردهاي اكسترنال پرتابل موجود در بازار 5400rpm و 8 يا نهايتا 16 مگابايت Cache دارند و ویژگی یا خصوصیات برجسته ای ندارند که از سایر مدلها متمایز بشوند و تفاوت سرعت هم خيلي چشمگير نيست .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان چندتا سوال داشتم ممنون میشم پاسخ بدید:
    کاربری که از هارد میخوام آرشیو کردن دیتا(تصویری) و در عین حال استفاده از دیتا روی هارد هستش سوالی که داشتم
    1- به نظر شما از نظر منطقی و اقتصادی بهتره که یه هارد اکسترنال 1 ترا بگیرم یا هارد اینترنال 2 ترا که با کمک یه تبدیل ازش به عنوان یه هارد اکسترنال استفاده بکنم؟(نمیخوام جابجاش بکنم صرفا اطلاعات روی سیستم روش ذخیره و پخش بشه، سیستمم هم لپتاپ هستش)
    2- نظرتون درباره هارد اکسترنال بوفالو چیه؟ دو مدل هم ازش تو بازار هست که فروشنده ها مدعی هستن یه مدل چینی و دیگری ژاپنیه
    سلام .

در مورد سوال اول ، اگر از كيفيت تبديل (یا باکس) و آداپتور آن (خروجي ولتاژ آن استاندارد و آمپر آن در حدي باشه كه جريان مورد نياز هارد را بطور كافي تامين كند) مطمئن هستيد ميتونيد اينكار را انجام بديد . ولی بنظرم بهتره كه هارد اكسترنال بخريد که روش استاندارد تری هست .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام از مدل های زیر کدوم برای خرید پیشنهاد میشه؟

هارد 4 ترا سیگیت بک آپ پلاس - Seagate Backup Plus
    هارد 4 ترا سیگیت اکسپنشن - Seagate Expansion
    هارد 4 ترا وسترن مای بوک جدید - Western Digital My Book

استفاده برای ارشیو گهگاهی احتمالا دیدن فیلم
    ظرفیت 4 ترا کلا پیشنهاد میشه یا ظرفیت های پایین تر

ممنون
    سلام .

پیشنهاد میکنم این پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را مطالعه کنید . البته مدلهای چهارترابایتی Seagate همگی 5900rpm هستند ولی بازهم پرسرعت تر از مدلهای Westen هست . در مورد سوال آخر ؛ بدیهی هست که ذخیره نمودن اطلاعات در تعداد بیشتری هارد امنیت آنرا را بالاتر میبرد ولی مسائل دیگری هم مثل شلوغ شدن میز کار ، اشغال شدن پورت usb و ... را هم باید در نظر گرفته بشود . بنده خودم هارد اکسترنال WD my book 4TB دارم و مشکلی هم نداشتم .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال داشتم:
    1- هارد اکسترنال رومیزی 2ترابایت برای آرشیو کردن چی پیشنهاد میکنید؟
    2- اگه هارد های رومیزی کلن تو برق باشن و روزی 12-13 ساعت ازشون استفاده بشه واسشون مشکلی پیش نمیاد؟ داغ و اینا نمیکنن؟ من الان دو تا my passport یک ترا دارم دو ساله همش در حال استفادن آخ نگفتن خواستم بدونم هارد های رومیزی هم همین کیفیت رو دارن؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

هارد اكسترنال - External H.D - Transcend / ترنسند StoreJet 25M3 1TB USB 3.0 این مدل خوب است برای خرید یا از این بهتر است
    یا سیکون پاور A80 یا هارد دیتا 710 کدام از نظر سرعت اطلاعات و مقاوم بوده وکابلش خیلی برا مهم است راهنمایی بفرمایید
    سیلکون پاور A80 داشتم یه بار از دستم افتاد و خراب شد! مثلا ضد ضربه هست ADATA میگن خوبه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    2 تا سوال داشتم:
    1- هارد اکسترنال رومیزی 2ترابایت برای آرشیو کردن چی پیشنهاد میکنید؟
    2- اگه هارد های رومیزی کلن تو برق باشن و روزی 12-13 ساعت ازشون استفاده بشه واسشون مشکلی پیش نمیاد؟ داغ و اینا نمیکنن؟ من الان دو تا my passport یک ترا دارم دو ساله همش در حال استفادن آخ نگفتن خواستم بدونم هارد های رومیزی هم همین کیفیت رو دارن؟
    سلام .

1. ميتونيد يكي از دو مدلهاي WD my book و Seagate Backup plus را بخريد . اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخونيد.
    2. اصولاً نبايد مشكلي پيش بياد . اگر روي يك سيستم استفاده ميكنيد توصيه ميكنم هارد اينترنال بخريد .

10. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ezio7's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام .

1. ميتونيد يكي از دو مدلهاي WD my book و Seagate Backup plus را بخريد . اين پست ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) را هم بخونيد.
    2. اصولاً نبايد مشكلي پيش بياد . اگر روي يك سيستم استفاده ميكنيد توصيه ميكنم هارد اينترنال بخريد .
    رو یه سیستم استفاده میکنم ولی الان 2 تا اینترنال دارم به نظرتون 3 تا بشه مشکلی پیش نمیاد

پروفشنال m.b.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رو یه سیستم استفاده میکنم ولی الان 2 تا اینترنال دارم به نظرتون 3 تا بشه مشکلی پیش نمیاد
    دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد به شرطی که پاورکامپیوترتون جواب بده
    من خودم الان 4 تا هارد اینترنال دارم و 3 تا هارد اکسترنال که مجموعش
    تقرییا 15 ترابایت میشه و به مشکلی هم نخوردم و روی یک سیستم هست همش
    خود آقا عطا قبلا عکس کمد هاردشون رو گذاشتن بودن که
    فکر کنم حدود 20 یا 30 ترابایت هارد بود و مشکلی براشون پیش نیومده

13. 2 کاربر از m.b.z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز مشکلی پیش نمیاد به شرطی که پاورکامپیوترتون جواب بده
    من خودم الان 4 تا هارد اینترنال دارم و 3 تا هارد اکسترنال که مجموعش
    تقرییا 15 ترابایت میشه و به مشکلی هم نخوردم و روی یک سیستم هست همش
    خود آقا عطا قبلا عکس کمد هاردشون رو گذاشتن بودن که
    فکر کنم حدود 20 یا 30 ترابایت هارد بود و مشکلی براشون پیش نیومده
    اگر جابجايي نداريد و با توجه به اينكه مدت طولاني ميخواهيد استفاده كنيد توصيه ميشه كه هارد اينترنال بخريد . همانطوريكه دوست عزيز هم گفتند ؛ اگر پاور خوبي داشته باشيد هيچ مشكلي نيست . اصولاً هاردهاي اينترنال به خاطر اينكه در داخل كيس نصب ميشوند و اگر پاور خوبي داشته باشيد امنيت بيشتري خواهد داشت .

نكته : محفظه هارد ديسك داخل كيس بايد استحكام و استقامت خوبي داشته باشد تا اگر چندين هارد ديسك بطور همزمان كار ميكنند ، مانع از تشديد لرزشهاي آن قسمت و يا مانع از انتقال لرزش هر هارد ديسك به ديگري شود . در غير اينصورت ممكن هست در عملكرد هارد تاثير منفي داشته باشد مثلاً ميزان Access time كمي بالاتر برود . بعضي از هارد ديسكهاي ويژه (مثلاً از سري اينترپرايز) براي نصب در اينجور شرايط سازگاري دارند .

15. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •