هردفعه؟! اگه یه بار موقع اجرا به اینترنت وصل باشی یه بار میاد، accept میکنی دیگه نمیاد!!
هردفعه؟! اگه یه بار موقع اجرا به اینترنت وصل باشی یه بار میاد، accept میکنی دیگه نمیاد!!
اخه اینجوری که اونجا نوشته اگه اکسپت کنم بعد هردفه بدونه اینکه بهم بگه از اینترنت استفاده میکنه و اپدیت میکنه
آپدیت نمی کنه..بلکه چک می کنه اگه آپدیت جدیدی اومده باشه خبر میده...یعنی گزینه آپدیت جدید تو قسمت extras فعال میشه
یه سوال دوستان چرا این پس اینجوری میکنه
قبلنا رو 1280*960 بازی میکردم روی high خیلی خوب و روان بود نمیدونم چی شد که تو بازی بعضی اوقات یه لگ میزد اندازه تصویر رو کم کردم باز یه چند وقتی درست بود اما الان باز بعضی جاها لگ میزنه
چه کار کنم ؟؟؟ درایو گرافیک رو آپ کردم
ايول دادا ! كاملا باهات موافقم، فكر نكنم قويتر از هلند كلاسيك وجود داشته باشه، در هر پستي مخصوصا پستهاي تهاجمي بينظيره، من به آرژانتين كلاسيك و برزيل كلاسيك راحت 5 تا ميزنم
هميشه وقتي كه بازي رو از اول نصب ميكنم فورا هلند كلاسيك رو انلاك ميكنم. حس بازي كردن با اين تيم خيلي خيلي لذتبخش تر از بازي كردن با تيمي مثل برزيل و اسپانيا ست
Last edited by urumchi; 15-06-2011 at 11:53.
برای اینکه بازی کامل بشه باید پچ های قدیمی تر رو هم دانلود کنم یا همین رو دانلود کنم کافیه؟
آخرین پچ رو که دانلود کنید تمام مزایای پچ های قبلی هم توش هست...
سلام
امروز مانیتورم رو عوض کردم و LED 20" گرفتم
متاسفانه تو بازی و موقع پاسکاری سریع و کلا وقتی سرعت بازی بالا می ره سیستم میمونه و یه جوری نشون می ده که چشم آدم درد می گیره!!!
می شه کمکم کنین؟؟
مشخصات سیستمون چیه؟ (دقیق - به 1گیگ بودن اکتفا نکنید)
مانیتورتون دقیقا چه مدلی هستش؟
سیستمم مشکلی نداره
هرچی هست از مانیتوره
چون تا دیروز با مانیتور LG 17" Flatron داشتم مثه آینه رو گرافیک High بازی می کردم
ولی امروز...!:(
مانیتورم AOC 20" wide
مدلش می شه:
e2036V
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)