تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 1049 اولاول ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

پروفشنال moj63's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    راه شیری

پيش فرض

دوست عزيز دمت گرم يه زحمتي ميكشيدي يه چند تا عكس از مزايايي كه گفتي مي زاشتي

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ساپورت فرمت کدومشون بهتره؟
    ساپورت فرمتهای 232 :

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,OGG,MP3,AAC
    قابليت پخش تصوير با فرمت : 3gp, mp4, mov, flv, mkv,divx, avi, dat, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob

ساپورت فرمتهای 343 :

قابليت نمايش عكس با فرمت : JPG,BMP,PNG
    قابليت پخش صدا با فرمت: WMA,AAC,MP3
    قابليت پخش تصوير با فرمت : mp,mkv,divx, avi, dat, mpg, mpeg, ts, trp, tp, m2ts, vob

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

x vision343یا دنای327

تجربه شخصی من پس ازکارکردن باهردو:
    گیرنده دنای 327 فرمتهای mtsوm2tsبارزولوشن 1080pراساپورت میکنه ولی هم x vision 343وهم دنای 327 هیچکدام صداهای دالبی وفرمت flvرا ساپورت نمیکنه یعنی درنمایش فیلمهای dvdشما تصویرراداریدولی صداروندارید.دنای سرعتش ازx visionهم بیشتره ولی منوهایx vision نسبت به دنای قشنگتره.ضمنا تعدادفایلهایی روکه میشه درگیرنده دنای روی هاردضبط کنیم محدوده ومعمولا پس ازضبط 7یا8فایل دیگرنمیتوان روی هاردضبط کردوباید فایلهای قبلی روپاک کنیم ومجددا ازنوضبط کنیم.البته پس ازچند بارپاک کردن دیگه نمی تونیم روهاردضبط کنیم.روx visionخیلی تست نکردم واطلاع کامل ازعملکردضبط روی هارد ندارم.ضمنا هاردمن w.d.500G usb3هست.دنای 327نام فایلهایی که به زبان فارسی روی usb هستندبه صورت مقطع نشون میده ولی x vision کامل وبدون نقصه.
    Last edited by salambarto; 17-06-2012 at 14:42.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام؛
    آقا من چند روز پیش با شرکت عرشیان تجارت سما (تهران) تماس گرفتم. خیلی شاکی بودند از دست کسایی که برچسب تقلبی بودن به گیرنده دیجیتال Sama AT-200 زدند. می گفت چطور میشه دستگاهی که چهار تا تاییدیه رسمی داره ( از صدا و سیما و ...) با هولوگرام اصلی، جنسش تقلبی باشه. گفت یک سری از برند الکومکس سوء استفاده کردند و از راه های غیر قانونی اقدام به فروشش کردند و ما اون برند رو جمع کردیم. می گفت این گیرنده تمام قابلیت های الکومکس 2012 رو داره و از اون هم بهتره. گفت او نهایی هم که می گن آپدیت نمیشه بهتره برن تو سایت رسمی سما و آپدیتش رو ببینند (یه آپدیت براش اومده)؛ من بعد از کلی تحقیق قصد داشتم الکومکس 2012 رو بخرم ولی چون دیگه تو بازار نبود و گفتند دیگه وارد نمیشه، به حرف شرکت سما اعتماد کردم و هفته پیش اون رو به قیمت 98 هزار تومن از قم خریدم (خیابان دورشهر، جنب پاساژ طوبی، کامپیوتری سبحان، نمایندگیش تو شهر قمه). تا امروز هم که ازش راضی بودم، امیدوارم در آینده هم همینطوری باشه و خراب نشه. خیلی سبک و جمع و جوره. خیلی داغ نمی کنه و کیفیتش هم خیلی خوبه. این فرمت ها که در ادامه میاد رو شخصا تست کردم ، مواردی رو هم که می گم عین واقعیته. هرکی این دستگاه رو داشته باشه حرف های من رو تایید می کنه :

*** فرمت های تصویری :
    avi (یه فایل سه گیگیه اچ دی با زیر نویس فارسی گذاشتم راحت پخش کرد با کیفیت عالیه p 1080. زیر نویس رو هم عالی می آورد. اسم فایل با زیر نویس مربوطه باید یکی باشه تا زیر نویس خونده بشه، که البته همه اینو می دونند و من هم جهت یادآوری گفتم. عقب و جلو هم می کردی هیچ فرقی نمی کرد و صدا و تصویر درست درست بود و عقب و جلو نمی شد. چند تا دیگه هم کلیپ گذاشتم که اکثرش رو پخش کرد و فقط چند تا رو نیاورد که احتمالا یا به خاطر کانورت شدن بد بوده یا عدم تطبیق کدک ها)
    mkv (دو تا فیلم که یکیش اچ دی بود رو گذاشتم که با زیرنویسSRT به خوبی پخش کرد.چند تا کلیپ دیگه هم گذاشتم که مشکلی نداشت و همه رو پخش کرد)
    mp4 (بیست و سه تا تا کلیپ (هم اچ دی و هم غیر اچ دی) گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    dat (چهار تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    mpeg ( هفت تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    mov (دو تا کلیپ گذاشتم که راحت همه رو پخش کرد)
    flv (نوزده تا کلیپ گذاشتم ، به جز یکی، همه رو پخش کرد)
    wmv (بیست و چهار تا کلیپ گذاشتم که یازده تاشون رو پخش کرد و بقیه رو پخش نکرد. این فرمت دسته بندی های مختلفی داره که این گیرنده بعضیاش رو می خونه)
    3gp (هفده تا کلیپ گذاشتم که همش رو پخش کرد ولی تنها چهار تاش هم تصویر و هم صدا داشت، بقیشون تصویر داشتند ولی بی صدا بودند)
    vob ( این فرمت رو هم به خوبی اجرا می کنه. سه تا فیلم دی وی دی گذاشتم (VIDEO_TS , AUDIO_TS) که خیلی خوب پخش کرد. امکان انتخاب زیر نویس رو هم به وسیله دکمه Sub که روی کنترل قرار داره رو هم می ده و اگه زیر نویس فارسی روش باشه پخش می کنه. البته دوتا از فیلم ها زیرنویس فارسی داشت ولی نمی آورد و فقط زیرنویس انگلیسی رو پخش می کرد. شاید هم من بلد نبودم بیارمشون. اما یکی از فیلم ها رو زیرنویس فارسیش رو درست آورد.
    ts (چند تا کلیپ گذاشتم که دوتاش رو پخش کرد و بقیه رو نخوند)
    trp (یه کلیپ با این فرمت گذاشتم که پخش کرد)
    rmvb (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
    rm (این فرمت رو نمیشناسه و نمیخونه)
    mts (فرمت خود گیرنده دیجیتاله. یعنی با این فرمت ضبط می کنه. البته توی کامپیوتر باید با 2.0.1VLC Player ببینیش. با چند تا پلیر امتحان کردم که یا پخش نمی کرد یا بدون صدا بود. خود گیرنده هم که به راحتی پخش می کنه)
    فرمت های (m2ts,tp) رو هم نداشتم که تست کنم. تو کاتالوگش نوشته که این ها رو هم ساپورت می کنه.

*** فرمت های صوتی :
    aac,wma,mp3 ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی اجرا می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت m4a رو نداشتم چند تا به این فرمت کانورت کردم که تیکه تیکه و خراب می خوند و درست اجرا نمی کرد. احتمالا خوب کانورت نشده بودند. چند تا فرمت دیگه رو هم تست کردم (ogg,amr,oga) که پشتیبانی نکرد، البته تو کاتالوگش این فرمت ها رو ننوشته که ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** فرمت های عکس :
    png,bmp,jpg ؛هر سه این فرمت ها رو به خوبی باز می کنه، من خودم تستشون کردم؛ فرمت gif رو هم تست کردم که ساپورت نکرد.البته تو کاتالوگش هم ننوشته که gif رو ساپورت می کنه و من همینجوری تست کردم.

*** به نظر من مهم سه تا فرمت mkv.avi.mp4 هست که این همه رو به خوبی ساپورت می کنه. زیر نویس فارسی SRT رو هم ساپورت می کنه واقعی و نه مثل بعضی گیرنده ها الکی؛ با همه چیزش ( تغییر سایز و تغییر رنگ و تغییر زمینه زیرنویس رو هم داره). ساب آی دی ایکس فارسی رو ولی ساپورت نمی کنه (اینو هم خودم تستش کردم)، که این هم خیلی مهم نیست. چون اکثر زیر نویس ها SRT شون هست.
    *** تا اینجا که گیرنده خوبیه و من راضیم. 16 تا کانال تلویزیونی می گیره و 16 تا کانال رادیویی. کیفیت سیگنالش هم خوبه . مال من 91 درصده. (البته کیفیت سیگنال به آنتن و سیم آنتن هم بستگی داره)
    *** یه کم کنترلش ضعیفه و باید روبروی چشمیش بگیری تا کار کنه. تعویض کانالش هم یه کم آرومه که اون هم در مقابل ویژگی هایی که پلیرش داره اصلا مهم نیست. پلیرش در مقایسه با سایر گیرنده ها، یه سرو گردن بالاتره. البته تا به امروز؛ مطمئنا همه مدل ها خودشون رو در طی زمان ارتقا می دند و پیشرفته تر می کنند.
    *** هنگام ضبط یه کانال می تونی به کانال های دیگه هم بری. و خودش کار ضبط رو انجام میده. البته اگه از کانال 1 تا 8 بذاری برای ضبط تو همین محدوده فقط میره و اگه از کانال 9 تا 16 بذاری برای ضبط تو این محدوده میره (موقع ضبط). سیستمش اینجوریه. یعنی موقع ضبط کانال یک، اگه خواستی شبکه ها رو عوض کنی، تا شبکه 8 امکان دیدن رو داری و بعد از پایان ضبط می تونی بقیه رو هم ببینی. اگه کانال 9 رو مثلا بذاری برای ضبط از 9 تا 16 رو می تونی موقع ضبط ببینی و روی کانال های 1 تا 8 نمیره. وقتی ضبط رو قطع کنی می تونی به همه شبکه ها بری. اینکه میتونی موقع ضبط کانال ها رو عوض کنی یه مزیت خیلی خوبیه.
    *** ساعتش هم تنظیمه و با امکانات کامل راحت میتونی برای ضبط، بهش تاریخ زمان بدی.
    *** کابل HDMI هم داخلش داره. که کیفیت رو خیلی بهتر می کنه. تلویزیون ما از این قدیمیاست (شهاب 2000) که پورت HDMI نداره. ولی خونه یکی از دوستام بردم و اونجا امتحان کردم که کیفیتش خیلی بهتر می شد با این کابل . البته همینطوری هم کیفیتش خوبه.
    *** بالای تله تکستش تو تلویزیون ما که یه تلویزیون قدیمیه معلوم نیست (خیلی کم) که این رو هم تو LCD دوستم امتحان کردم که اونجا کاملا درست بود.

اینم آدرس سایتش (برید یه سری بهش بزنید و اطلاعات تکمیلی رو از اونجا بگیرید) :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من امروز دارم میرم مسافرت و یک هفته دیگه میام. دوستان اگه سوالی درباره این گیرنده داشتند می تونند بپرسند. هفته بعد که اومدم جواب میدم.
    26 خرداد 1391 ساعت 3 و 55 بعد از ظهر
    موفق باشید و سربلند.
    البته برند الکومکس هم باید در بازار موجود باشه چون یک سایت فارسی هم داره

این سایت مربوط به مدل الکومکس MV200 شرکت پیشرو تماشا ایرانیان با قیمت 95,000 تومان

این سایت مربوط به مدل سما AT200 شرکت عرشیان تجارت سما با قیمت 100,000 تومان

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

البته برند الکومکس هم باید در بازار موجود باشه چون یک سایت فارسی هم داره

این سایت مربوط به مدل الکومکس MV200 شرکت پیشرو تماشا ایرانیان با قیمت 95,000 تومان

این سایت مربوط به مدل سما AT200 شرکت عرشیان تجارت سما با قیمت 100,000 تومان
    قبلا مسئول الکومکس توی فروم تاپیک داشت و گفت برای بچه های فروم 85 تومن و بدون هزینه پست می فرسته!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ZeroNetizen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جدیدترین مدل گیرنده X VISION چی هست؟
    بهترین مدل این گیرنده چی هست؟

لطفا قیمتش رو هم بگید

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

جدیدترین مدل گیرنده X VISION چی هست؟
    بهترین مدل این گیرنده چی هست؟

لطفا قیمتش رو هم بگید
    مدل 232 که قابلیت پخش تصاویر full HD هم داره

قیمتش حدود 84هزار تومان

سایر مشخصات

8. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ask_bl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    یک گیرنده خوب میخوام
    هیچ قابلیت خاصی هم نمیخوام از قبیل USB و Full HD و ....
    فقط میخوام کانالا رو بگیره، یه چیزی هم شنیدم که بعضی گیرنده ها مشکل دارن، مکس و پرش دارن کانالا
    میخوام اینطوری هم نباشه
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    یک گیرنده خوب میخوام
    هیچ قابلیت خاصی هم نمیخوام از قبیل USB و Full HD و ....
    فقط میخوام کانالا رو بگیره، یه چیزی هم شنیدم که بعضی گیرنده ها مشکل دارن، مکس و پرش دارن کانالا
    میخوام اینطوری هم نباشه
    ممنون
    اگه میخوای خیالت از خریدت راحت باشه همون ایکس ویژن بگیر چون در حال حاضر بازار DVBT دستش هست و خدمات پس از فروشش هم خوبه .

11. این کاربر از alilosting بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    بنظر شما این دو مدل کدام بهتره
    PROVISION -X10
    TAKVISION-TK130HD

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •