کسی نظری نداره؟
کسی نظری نداره؟
من در یه جمله میتونم بگم حرف نداره از هر نظری که بگی عالیه حالا چی قبول شدی؟
سلام
من موندم نرم افزار خلیج فارس شبانه برم
یا مهندس شیمی آزاد البته چون تو بوشهرم میگم شاید برای گاز عسلویه و.... بهتر باشه نظر دوستان چیه
این تهران جنوب فلان.... تو سایتش نه مدارک لازم رو زده نه حساب بانکی زده نه مهلت ثبت نام . ولی تهران مرکز زده!
رفتمPUBR-AZMOON فایل راهنما رو دانلود کردم زده واسه مراجعه رشته های فنی 26 ام شنبه برادران(یعنی روز های دیگه نمیشه؟!) مراجعه کنند
گواهی پایان پیش دانشگاهی و متوسطه دارم ولی بالاش زده موقت مهم نیست ؟ مدرسه همینو داد.
ولی موندم پول(60 تومن رو که زده) کجا بریزم کسی میدونه؟ لطفا کمک کنید راستی قیمت هر نیمسال
رشته های مهندسی حدود 400 ؟
سلام عزيز جان.
اين 60 تومن رو بايد بريزي به شماره حساب امور اداري اون دانشگاهت.
مثلا من كه تهران مركزي و مترجمي زبان هستم به اين شماره ريختم : 644093/13
شما هم بري اونجا نوشته شماره حسابشون رو.
+
گواهي تحصيليت هم اگه موقت باشه ميري اونجا بجاش بايد 500 تومن سفته ميدي كه بعدا مدرك اصليت رو ببري.
+
بعد حواست باشه فرم ها رو منزل پر كني كه الاف نشي.
اين مداركي هم كه هست رو كپي هاش رو همه رو 2-3 بار بگير كه هي نخواي بري كپي بگيري.
من امروز ثبت نام كردم سوالي داشتي بپرس عزيز![]()
سلام.
1-دانشگاه پرند شهریه علی الحساب رو اعلام کرده ولی چیزی از 60 هزار تومان ننوشته.باید 60 هزار تومان رو بریزم؟؟
2-از مدرسه پرسیدم گفت ما دستور داریم اصل مدرک پیش دانشگاهی رو به کسی ندیم، فقط با پایان خدمت میشه یا نامه از دانشگاه و اینکه گفت با گواهی موقت کارتون راه میفته. حالا باز باید 500 تومان سفته بدیم؟
گواهی موقت + تاییدیه آموزش و پرورش !
بله،باید سفته رو بدید تا هر وقت که اصل مدرک رو بردید 500 تومان سفته رو برمی گردوند بهتون![]()
میدونم سخته و برای شما وقت گیره ولی دوست عزیز میتونین شما یه توضیح کامل بدین ؟
اول صبح از خواب بیدار شدین بعدش رفتین ...
کلا در دانشگاه چه کارهایی انجام دادین و اولین کار ها چی بود و کل فرایند ثبت نام رو بگین ....
قربون دستت بگو که یه عده ای که میخوان برن راحت بشن بفهمن باید چیکار کنن.
دستت درد نکنه.
---------- Post added at 12:19 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
تاییده اموزش و پروش ؟
اون چه برگه ایست ؟ تاییده چی هست ؟ چی نوشته ؟
منظور شما تایید شده گواهی موقت توسط اموزش پرورش هست ؟ یا ...
Last edited by mohmrg; 14-09-2011 at 23:30.
برگه ای نیست،پایین گواهی موقت شما باید مهر بخوره!آموزش و پرورش می گه که احتیاجی نیست ولی دانشگاه سر اون مهرها گیر می ده![]()
دوست من گواهی موقت از پارسال گرفت از مدرسش اما نرفت دانشگاه حالا امسال معافیتش هم گرفته میخواد بره دانشگاه باید چیکار کنه؟گواهی موقت لازمه اصلاً وقتی معافیت گرفته?
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)