یه نفر هم به من جواب بده.....!
یه نفر هم به من جواب بده.....!
سلامممممم
ممنونننننن
من رفتم قسمت llocal area conncetion و اونجا دستی ip : 192.168.1.1 رو دادم بعد تونستم وارد تنظیمانت مودم شم وقتی 192.168.1.1 رو تو iE می زنم ا ( قبلا cant find server می شد)
فابرمور v.1.00.10 اما هتور چراغ مودم خاموشه کسی هست آدرس dns server زو بده من اون پایینشو یادمه 3 2 2 4 بود
مودم wag56g2 و مودم من سرخط تل روشن نمی شه
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک به نظرتون به مخابرات بگم آدم می فرستن حرف رو تایید کنن؟؟؟؟؟؟
راستی واسه من این error رو می ده :815
الان می ایم عکش و میدارم
اما بهرحال چراغ dsl من اینجا و سر خط خاموشه
ميگم مشكل از تنظيمات مودمم كه نيست؟؟؟
ميگم من چرا وقتی يوزرنيممو چرت و پرت هم ميزنم همين ارور 678 رو ميده؟؟؟
---------- Post added at 07:29 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
فكر كنم 4224 هستش.....dns server زو بده من اون پایینشو یادمه 3 2 2 4 بود
یک prefered dns server و یک laternate dns server داریم کسی هست اینا رو بدونه به من بگه؟؟؟؟
Last edited by mary83; 25-02-2010 at 19:45.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام
من یک سوال داشتم . این سوال رو خیلی ها پرسیدن ولی هیچ کس جواب نداده .
من یه مودم Adsl مدل 2640u دارم که در حالت bridge تنظیم شده .
یه pc دارم که با کابل شبکه به مودم وصل شده و براحتی وارد اینترنت میشه .
یه لپتاپ دارم که با وایرلس به مودم کانکت میشه و بعد به اینترنت کانکت میشه .
مشکل اینجاست که کامپیوتر و لپتاپ جداگانه میتونن به اینترنت وصل بشن ولی همزمان به اینترنت وصل نمیشن .
مثلا الان با pc به اینترنت کانکت شدم . با لپتاپ به مودم کانکت میشه ولی وقتی روی کانکشن اینترنت کلیک میکنم تو قسمت verifing username ... ارور میده .
لطفا راهنمایی کنین .
( میخوام هر دو سیستم با حالت bridge به اینترنت وصل بشن )
دوستان كسي اطلاع داره adsl رو فيبر نوري قابل پياده سازي هست يا نه ؟ چون من قرارداد با فن آوا بستم كه تازه شركت فهميده خط ما رو فيبر نوري هستش، در صورتي كه قبل قرارداد گفتن منطقه شما تحت پوشش ماست، حالا مي گن ميشه كاريش كرد، البته فكر كنم در حد حرف و سر گردوندن باشه ؟
كسي هست كه خطش رو فيبر نوري باشه ؟
Last edited by emprator_kochak; 25-02-2010 at 21:57.
فكر كنم IP Address رو غلط وارد كردي:
IP Address: 192.168.1.2
Default Gateway: 192.168.1.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
مقادير درست اينهاست. يوزرم نيم و پسورد هم وارد كن.
Last edited by mehrdad38; 25-02-2010 at 21:54.
سلام
اساس حالت Bridge همینه و شما هیچ وقت نمیتونید همزمان با دو تا کامپیوتر وارد اینترنت شید. مگر اینکه از طریق یکی از کامپیوترها اینترنت رو به اشتراک بگذارید و با کامپیوتر دیگر به اون کامپیوتر وصل بشید.
چرا مودم رو در حالت PPPoE قرار نمیدید؟
من که خودم تا حالا اسم این مودم رو نشنیدم و از آشنا ها هم کسی نداره پیشنهاد نمیکنم که بخری قیمت چند داد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)