این کارو کردم ولی حالا دیگه اصلا اجراش نمیکنه
طبق راهنمای پستت وقتی کرکو گذاشته بودی هم عمل کردم ولی الان میگه دمیج خورده و باید پاکش کنی و بعد اینستال کنی
این کارو کردم ولی حالا دیگه اصلا اجراش نمیکنه
طبق راهنمای پستت وقتی کرکو گذاشته بودی هم عمل کردم ولی الان میگه دمیج خورده و باید پاکش کنی و بعد اینستال کنی
با سلام
بنده مشکل در بازی کردن دو ننفر در pc رو دارم
من یکی از این گیم پد های دوتایی رو دارم که نمیتونم تنظیماتش رو طوری قرار بدم که هر دو با دسته بازی کنیم میشه یکی با کیبرد بازی کنه ولی حال نمیده ممنون میشم تنظیمات دقیق رو برام توضیح بدین چون من خیلی تو ستینگ قسمت کنترولرش ور رفتم و تمام حالت هارو امتحان کردم ولی موفق نشدم ممنون میشم راهنماییم کنید![]()
شما باید توی ستینگ توی قسمت کنترلر،یکی از دسته ها رو روی کنترلر شماره 1 و اون یکی رو هم روی کنترلر شماره 2 تنظیم بکنید و دیگر هیچ!
krauser جان من آقاي fouad pes رو ميشناسم ايشون پسر فوق العاده توانمندي هستند كه در حال تكميل كيت ها براي ليگ ايران در pes 2009 ميباشند. در مورد پچ 1.3 هم در اون موقعي كه شما گذاشتين خيلي جديد بود من هم فكر ميكردم نيومده و پچ fake هست ولي پس از بررسي ديدم درسته . از شما هم بابت گذاشتن اين پچ تشكر ميكنم
ببین شما وقتی بازیت رو با پچ آرسمی آپدیت میکنی باید کل فولدر داخل مای داکیومنت رو بیخیال بشی چون نه سیوهات به درد میخوره نه آپشن فایل ها چون ورژن بازی تغییر کرده باید پاک کنی شما اول پچ رواعمال میکنی بعد فایل کرک رو کپی می کنی حالا اگه خیلی گیر میده یه بار آنینستال کن
جناب من مگه میگم پسر فوق العاده و قدرتمندی نیستند؟ من میگم اگه با مسایل منطقی برخورد کنن و یکمی تنگ نظری رو بذارن کنار میشن دسته گل الیشون کیت زیبای استقلال رو ساختن و حالا که ما داریم ازش تعریف و تمجید میکنیم توی فروم به همدیگه پیشنهاد میکنیم با تمام تنگ نظری دل کوچیکی و با تمام کم لطفی و قضاوت عجولانه می فرمایند ما کیت رو به اسم خودمون میذاریم.
krauser جان از شما متشکرم ....
هنوز برای طرف دیگه جا نیفتاده !
.............................
خوبه خوده شما هم میگین درسته و پچ جدید 1.3 اومده و fake نیست اما متاسفانه بعضی از افراد بدون بررسی از راه میان و یه حرفایی میزنن که ..........!!در مورد پچ 1.3 هم در اون موقعي كه شما گذاشتين خيلي جديد بود من هم فكر ميكردم نيومده و پچ fake هست ولي پس از بررسي ديدم درسته . از شما هم بابت گذاشتن اين پچ تشكر ميكنم![]()
حالا که شکر خدا قضیه این پچ 1.3 لعنتی فیصله پیدا کرد ایکاش قلبا هم از هم میگذشتین تا کدورتی باقی نمیموند .
من صبح برنامه آموزشی PES 2009 Official Guide and Coaching DVD رو دانلود کردم نکات جالب و مفیدی توی این برنامه دیدم که احساس کردم بی انصافیه اونا رو با دوستان به اشتراک نذارم.با توجه به اینکه چند صفحه قبل بحث ضربات ایستگاهی مطرح شد و دوستان هم توضیحات لازمه رو ارائه دادن و از طرفی این ضربات زیبایی وجذابیت خاصی داره دیدم بد نیست توضیحات دوستانو با ارائه تصویر تکمیل کنم.
قبل از هر چیز یک نکته رو بگم و اونم اینه که اگه کسی بتونه از هر سه تا ضربه ایستگاهی یکیشو گل کنه عملکرد خیلی خوبی داشته .در ضمن این نکته رو هم بگم رعایت دقیق نکات فنی در زمان زدن ضربات ایستگاهی هیچ ضمانتی برای گل شدن نیست و فقط احتمال گل شدن رو بالا میبره.
تصاویر گویا هستند و احتیاجی به توضیح زیادی نیست.
1-به فاصله توپ تا دروازه و محل قرار گرفتن توپ دقت بشه(تصویر اول و دوم)
ابتدا شوت و بعد دکمه های پاس و جهت پایین (به زاویه توپ و مقدار قدرت شوت دقت بشه)
2-ضربه بصورت مستقیم و با قدرت زده میشه(دو تصویر زیر)
3-فاصله از دروازه و زاویه توپ علت استفاده از این ضربست.
4
5-با پاسی که داده میشه فضای لازم برای زننده ضربه ایجاد میشه (شوت بصورت مستقیم زده میشه)
6-توپ با قدرت , زمینی و مستقیم به سمت دروازه شلیک میشه.
[]
Last edited by 4039; 19-02-2009 at 23:23.
شاید باورتون نشه ولی همه این عکسهایی که شما گذاشتی نمونه هاش رو بارها و بارها به گل تبدیل کردم توی مود bal واقعا منی که اصلا ضربه آزاد بلد نبودم بزنم یه دفعه با کمک پسر خاله ام راه افتادم ولی حالا پسر خاله ام میاد و پیش من آموزش میبینه که چطور انواع و اقسام ضربه آزاد بزنه به قول معروف شدم یه پا استاد ضربه آزاد راستی برای اونهایی که توی مود بال میخوان همیشه نمره شون 8.5 بشه یه راه جدید پیدا کردم پست تخصصی و یکتای wb انتخاب کنید و به تیمی که فاقد پست wb هست و به جش پست های lb و rb داره برید شما بالاجبار مدافع جناحی بازی خواهید کرد و کافیه یک یا 2 گل یا یه پاس گل بدید نمره شما آخر بازی بی چون وچرا و بی برو برگرد 8.5 خواهد بود 100% تست کردم رد خور نداره
خیلی عالیه ! معمولا چند درصد از ضربات با فاصله کمتر از 30 مترو میتونی به گل تبدیل کنی ؟غیر از موارد بالا که توی برنامه آموزشی پک کونامی اومده شما از شگرد خاص دیگه ای هم استفاده میکنی؟
یکی بهم بهترین ترتبیب چیدن یه دفاع 4 نفره بطوری که بازیکنای گوشیه سرجاشون بمونن هی جاشونو با دفاع وسط عوض نکنن
یکی هم دفاع کرئن تک به تک با مدافع رو بهم یاد بده که بتونم راحت با تکل زدن توپو بگیرم با نزارم راحت از من رد شه مثلا با گرفتن l2
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)