تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 940 اولاول ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 9395

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2009

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کارو کردم ولی حالا دیگه اصلا اجراش نمیکنه
    طبق راهنمای پستت وقتی کرکو گذاشته بودی هم عمل کردم ولی الان میگه دمیج خورده و باید پاکش کنی و بعد اینستال کنی

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

با سلام
    بنده مشکل در بازی کردن دو ننفر در pc رو دارم

من یکی از این گیم پد های دوتایی رو دارم که نمیتونم تنظیماتش رو طوری قرار بدم که هر دو با دسته بازی کنیم میشه یکی با کیبرد بازی کنه ولی حال نمیده ممنون میشم تنظیمات دقیق رو برام توضیح بدین چون من خیلی تو ستینگ قسمت کنترولرش ور رفتم و تمام حالت هارو امتحان کردم ولی موفق نشدم ممنون میشم راهنماییم کنید

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام
    بنده مشکل در بازی کردن دو ننفر در pc رو دارم

من یکی از این گیم پد های دوتایی رو دارم که نمیتونم تنظیماتش رو طوری قرار بدم که هر دو با دسته بازی کنیم میشه یکی با کیبرد بازی کنه ولی حال نمیده ممنون میشم تنظیمات دقیق رو برام توضیح بدین چون من خیلی تو ستینگ قسمت کنترولرش ور رفتم و تمام حالت هارو امتحان کردم ولی موفق نشدم ممنون میشم راهنماییم کنید
    شما باید توی ستینگ توی قسمت کنترلر،یکی از دسته ها رو روی کنترلر شماره 1 و اون یکی رو هم روی کنترلر شماره 2 تنظیم بکنید و دیگر هیچ!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

krauser جان من آقاي fouad pes رو ميشناسم ايشون پسر فوق العاده توانمندي هستند كه در حال تكميل كيت ها براي ليگ ايران در pes 2009 ميباشند. در مورد پچ 1.3 هم در اون موقعي كه شما گذاشتين خيلي جديد بود من هم فكر ميكردم نيومده و پچ fake هست ولي پس از بررسي ديدم درسته . از شما هم بابت گذاشتن اين پچ تشكر ميكنم

5. این کاربر از redman1368 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این کارو کردم ولی حالا دیگه اصلا اجراش نمیکنه
    طبق راهنمای پستت وقتی کرکو گذاشته بودی هم عمل کردم ولی الان میگه دمیج خورده و باید پاکش کنی و بعد اینستال کنی
    ببین شما وقتی بازیت رو با پچ آرسمی آپدیت میکنی باید کل فولدر داخل مای داکیومنت رو بیخیال بشی چون نه سیوهات به درد میخوره نه آپشن فایل ها چون ورژن بازی تغییر کرده باید پاک کنی شما اول پچ رواعمال میکنی بعد فایل کرک رو کپی می کنی حالا اگه خیلی گیر میده یه بار آنینستال کن

krauser جان من آقاي fouad pes رو ميشناسم ايشون پسر فوق العاده توانمندي هستند كه در حال تكميل كيت ها براي ليگ ايران در pes 2009 ميباشند. در مورد پچ 1.3 هم در اون موقعي كه شما گذاشتين خيلي جديد بود من هم فكر ميكردم نيومده و پچ fake هست ولي پس از بررسي ديدم درسته . از شما هم بابت گذاشتن اين پچ تشكر ميكنم
    جناب من مگه میگم پسر فوق العاده و قدرتمندی نیستند؟ من میگم اگه با مسایل منطقی برخورد کنن و یکمی تنگ نظری رو بذارن کنار میشن دسته گل الیشون کیت زیبای استقلال رو ساختن و حالا که ما داریم ازش تعریف و تمجید میکنیم توی فروم به همدیگه پیشنهاد میکنیم با تمام تنگ نظری دل کوچیکی و با تمام کم لطفی و قضاوت عجولانه می فرمایند ما کیت رو به اسم خودمون میذاریم.

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

krauser جان از شما متشکرم ....
    هنوز برای طرف دیگه جا نیفتاده !
    .............................
    در مورد پچ 1.3 هم در اون موقعي كه شما گذاشتين خيلي جديد بود من هم فكر ميكردم نيومده و پچ fake هست ولي پس از بررسي ديدم درسته . از شما هم بابت گذاشتن اين پچ تشكر ميكنم
    خوبه خوده شما هم میگین درسته و پچ جدید 1.3 اومده و fake نیست اما متاسفانه بعضی از افراد بدون بررسی از راه میان و یه حرفایی میزنن که ..........!!

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

حالا که شکر خدا قضیه این پچ 1.3 لعنتی فیصله پیدا کرد ایکاش قلبا هم از هم میگذشتین تا کدورتی باقی نمیموند .

من صبح برنامه آموزشی PES 2009 Official Guide and Coaching DVD رو دانلود کردم نکات جالب و مفیدی توی این برنامه دیدم که احساس کردم بی انصافیه اونا رو با دوستان به اشتراک نذارم.با توجه به اینکه چند صفحه قبل بحث ضربات ایستگاهی مطرح شد و دوستان هم توضیحات لازمه رو ارائه دادن و از طرفی این ضربات زیبایی وجذابیت خاصی داره دیدم بد نیست توضیحات دوستانو با ارائه تصویر تکمیل کنم.
    قبل از هر چیز یک نکته رو بگم و اونم اینه که اگه کسی بتونه از هر سه تا ضربه ایستگاهی یکیشو گل کنه عملکرد خیلی خوبی داشته .در ضمن این نکته رو هم بگم رعایت دقیق نکات فنی در زمان زدن ضربات ایستگاهی هیچ ضمانتی برای گل شدن نیست و فقط احتمال گل شدن رو بالا میبره.

تصاویر گویا هستند و احتیاجی به توضیح زیادی نیست.

1-به فاصله توپ تا دروازه و محل قرار گرفتن توپ دقت بشه(تصویر اول و دوم)

ابتدا شوت و بعد دکمه های پاس و جهت پایین (به زاویه توپ و مقدار قدرت شوت دقت بشه)

2-ضربه بصورت مستقیم و با قدرت زده میشه(دو تصویر زیر)

3-فاصله از دروازه و زاویه توپ علت استفاده از این ضربست.

4

5-با پاسی که داده میشه فضای لازم برای زننده ضربه ایجاد میشه (شوت بصورت مستقیم زده میشه)

6-توپ با قدرت , زمینی و مستقیم به سمت دروازه شلیک میشه.

[]
    Last edited by 4039; 19-02-2009 at 23:23.

9. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

شاید باورتون نشه ولی همه این عکسهایی که شما گذاشتی نمونه هاش رو بارها و بارها به گل تبدیل کردم توی مود bal واقعا منی که اصلا ضربه آزاد بلد نبودم بزنم یه دفعه با کمک پسر خاله ام راه افتادم ولی حالا پسر خاله ام میاد و پیش من آموزش میبینه که چطور انواع و اقسام ضربه آزاد بزنه به قول معروف شدم یه پا استاد ضربه آزاد راستی برای اونهایی که توی مود بال میخوان همیشه نمره شون 8.5 بشه یه راه جدید پیدا کردم پست تخصصی و یکتای wb انتخاب کنید و به تیمی که فاقد پست wb هست و به جش پست های lb و rb داره برید شما بالاجبار مدافع جناحی بازی خواهید کرد و کافیه یک یا 2 گل یا یه پاس گل بدید نمره شما آخر بازی بی چون وچرا و بی برو برگرد 8.5 خواهد بود 100% تست کردم رد خور نداره

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

شاید باورتون نشه ولی همه این عکسهایی که شما گذاشتی نمونه هاش رو بارها و بارها به گل تبدیل کردم توی مود bal واقعا منی که اصلا ضربه آزاد بلد نبودم بزنم یه دفعه با کمک پسر خاله ام راه افتادم ولی حالا پسر خاله ام میاد و پیش من آموزش میبینه که چطور انواع و اقسام ضربه آزاد بزنه به قول معروف شدم یه پا استاد ضربه آزاد راستی برای اونهایی که توی مود بال میخوان همیشه نمره شون 8.5 بشه یه راه جدید پیدا کردم پست تخصصی و یکتای wb انتخاب کنید و به تیمی که فاقد پست wb هست و به جش پست های lb و rb داره برید شما بالاجبار مدافع جناحی بازی خواهید کرد و کافیه یک یا 2 گل یا یه پاس گل بدید نمره شما آخر بازی بی چون وچرا و بی برو برگرد 8.5 خواهد بود 100% تست کردم رد خور نداره
    خیلی عالیه ! معمولا چند درصد از ضربات با فاصله کمتر از 30 مترو میتونی به گل تبدیل کنی ؟غیر از موارد بالا که توی برنامه آموزشی پک کونامی اومده شما از شگرد خاص دیگه ای هم استفاده میکنی؟

آخر فروم باز Kasra 91's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

یکی بهم بهترین ترتبیب چیدن یه دفاع 4 نفره بطوری که بازیکنای گوشیه سرجاشون بمونن هی جاشونو با دفاع وسط عوض نکنن

یکی هم دفاع کرئن تک به تک با مدافع رو بهم یاد بده که بتونم راحت با تکل زدن توپو بگیرم با نزارم راحت از من رد شه مثلا با گرفتن l2

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •