خوب زبانو فقط و فقط با تمرین می شه خوب کرد. اینجا دوتا مسئله هست
1- نمی تونید حرف بزنید. کلاس های مکالمه برای این مشکل وجود داره که فقط مکالمه می کنند سر کلاس. یا می تونید با گروه دوستانتون شرو کنید به حرف زدن. شاید یه ذره می ترسید ، اعتماد به نفستون پایینه در این زمینه. نباید از اول سعی کنید که جملات قلمبه بگید ابتدا آروم با جملات کوتاه شرو کنید احتمالا فارسی هم فکر می کنید و وقتی می خواهید یه چیزی بگید اولش جمله رو به فارسی آماده می کنید. پیشنهاد من غیر دو مورد بالا اینه گوش کردنتونم با فیلم دیدن افزایش بدید. هم چنین متن های ساده مثل داستان های کوتا هو بخونید بعد سعی کنید خلاصه اش رو برای خودتون یا یک نفر آرو م بگید و بادقت در اول کار. هر جا هم مشکل داشتید مراحه کنید به داستانو اصلا جملات اونو تکرار کنید اینجوری کم کم پیشرفت می کنید.
2- کلا نمی تونید جمله بسازید یعنی متن هم نمی تونید بنویسید. این به تمرین بسیار زیادی نیاز داره کلاس زبان برید. همون خلاصه بالا رو روی کاغذ بنویسید.سعی کنید یک کتاب قواعد زبان یا از اینترنت یا به هر صورت دیگه تهیه کنید و هم تمریناشو حل کنید هم خودتون اضافه تمیرین کنید که بتونید با تمام زمانها آشنا شید ولی اگر مشکلتون ان باشه من کلاس زبانو توصیه می کنم اکیدا