تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 1135 اولاول ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

قبلا این مشخصات بود : کارب روچستر فابریک-دف13-وضیعت موتور گیربکس خیلی وخیم!
    الان : کارب نو کارتر - دف 16 - وضعیت خوب!
    پس با این وضعیت باید اول کاربراتور درست بشه و علت سکته رو پیدا کرد و اینکه علت خرابی کاربراتور (یا تنظیم نبودنش) هست یا اصلا این کاربراتور مناسب ماشین نیست (که بعید میدونم نشه سوار کرد).
    توی نوا من تجربه ی سکته در زمان تخته گاز رو داشتم و با تنظیم شناور و بالا امدن سطح بنزین داخل پیاله ی کاربراتور مشکل حل شد.حالا کاربراتور شما با توجه به اینکه نو هست باید تنظیماتش درست باشه(البته اگز بازسازی شده نباشه).
    در مورد کاربراتور شما با توجه به داشتن 2 دهنه برای شتاب کار پیچیده تر هست و باید دید دریچه های شتاب چطور عمل میکنن و ایا بازی سیم گاز بیوک با مقدار بازی اهرم گاز کاربراتور کارتر هماهنگه یا باید اصلاح بشه(چون باز شدن زود هنگام 2 دریچه شتاب کاربراتور های 4 دهنه هم میتونه علت خفه کردن موتور بشه و در زمان نامناسب ناگهان دبی سوخت و هوا رو بالا میبره و موتور نمیتونه بسوزونه و خفه میکنه.
    در نتیجه اول یکبار دیگه مراحل نصب کاربراتور جدید رو چک کنید .شاید با همین تنظیمات اولیه ی سیم گاز و ... بشه تنظیمش کرد.اون مشکل دنده معکوس هم میتونه به علت هماهنگ نبودن اهرم گاز(الاکلنگی دریچه گاز) و میزان بازیش با فابریک موتور 350 باشه!!
    چون سیم سبقت هم روی همون اهرم سوار میشه.

2. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

اين وضعيتي كه گفتين، تمام نشانه ها و علائم خراب بودن كاربراتور را داره.
    من فكر ميكنم پمپ شتاب اين كارب جديد مشكل داره و يا سوپاپ برگشت مدار شتاب اون درست كار نميده.
    شماره ديفرانسيال رو از كجا ميشه متوجه شد؟ روي بيرون كله گاوي حك كرده يا داخل اون؟ روي گراندويل و پنيون؟
    روی کرانویل نوشته GM 16:41

پس با این وضعیت باید اول کاربراتور درست بشه و علت سکته رو پیدا کرد و اینکه علت خرابی کاربراتور (یا تنظیم نبودنش) هست یا اصلا این کاربراتور مناسب ماشین نیست (که بعید میدونم نشه سوار کرد).
    توی نوا من تجربه ی سکته در زمان تخته گاز رو داشتم و با تنظیم شناور و بالا امدن سطح بنزین داخل پیاله ی کاربراتور مشکل حل شد.حالا کاربراتور شما با توجه به اینکه نو هست باید تنظیماتش درست باشه(البته اگز بازسازی شده نباشه).
    در مورد کاربراتور شما با توجه به داشتن 2 دهنه برای شتاب کار پیچیده تر هست و باید دید دریچه های شتاب چطور عمل میکنن و ایا بازی سیم گاز بیوک با مقدار بازی اهرم گاز کاربراتور کارتر هماهنگه یا باید اصلاح بشه(چون باز شدن زود هنگام 2 دریچه شتاب کاربراتور های 4 دهنه هم میتونه علت خفه کردن موتور بشه و در زمان نامناسب ناگهان دبی سوخت و هوا رو بالا میبره و موتور نمیتونه بسوزونه و خفه میکنه.
    در نتیجه اول یکبار دیگه مراحل نصب کاربراتور جدید رو چک کنید .شاید با همین تنظیمات اولیه ی سیم گاز و ... بشه تنظیمش کرد.اون مشکل دنده معکوس هم میتونه به علت هماهنگ نبودن اهرم گاز(الاکلنگی دریچه گاز) و میزان بازیش با فابریک موتور 350 باشه!!
    چون سیم سبقت هم روی همون اهرم سوار میشه.
    اگر مشکل از تنظیم پایه سیم گاز باشه باید بگم که نمیشه! چون کارب خودم خیلی خراب بود و قابل تعمیر نبود با فرز اون پایه گازکه سیم معکوس هم وصل میشه جدا کردم و روی این جوشکاری کردم!
    نسبت معکوس به هم نخوره! ها اگر کمی بالاتر یا پایین تر باشه کل معادله بهم میریزه!
    فکر هم کنم با تعویض کارب مشکل حل بشه! اما هنوز برام سواله اون تیکاف ها که موقع حرکت قبلا داشتم الانم با 16 میشه داشت یا نه!؟
    شمع هم تاثیر داره؟ روی خودش شامپیون بود ولی من اتولایت نو به همراه وایر نو اتولایت نصب کردم

4. 6 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شمع مرغوب تاثیر داره ولی نه اونقدر که با یه نوع تیک اف کنه و با یه نوع دیگه نکنه.شمع شامپیون هم استفاده کردم و خیلی فرق ندارن(اکثرا چینی هستن و روشون میزنه made in usa)!
    یه سری شمع سوزنی هستن که خیلی ازشون تعریف شنیدم.البته خیلی گران هستن و معلوم نیست تاثیرش چطوره.چون وقتی توان کویل فرق نکنه تعویض شمع خیلی نمیتونه موثر باشه.
    شما همون کاربراتور را در مرحله اول تعمیر یا با روچستر تعویض کنید و بعد تغییر شتاب رو ببینید.بعد از اون روی دیف میشه فرقش رو دید.
    البته قطعا دیف سرعتی اون حالت تیک اف رو یا کم میکنه و یا قطع میکنه.اول روی کاربراتور کار کنید .
    راستی یکی از دوستان به تازگی یه موتور و گیربکس بیوک رو تعمیر کامل و اساسی کرده و ظاهرا 6 میلیون فاکتورش شده!!!!
    میل سوپاپ نو -پیستون و رینگ نو-2 تا سرسیلندر در حد نو-یاتاقان و بوش میل سوپاپ نو-جعبه واشر نو-شمع و وایر نو-اویل پمپ نو-کیت گیربکس و توربین-کیت کاربراتور-سرویس دینام و استارت و کاربراتور-بیش از 1.5 میلیون اجرت-سرویس دلکو-تراشکاری که تازه تعمیر اول بوده و یه سری کارای دیگه
    البته هنوز ماشینش رو ندیدم و جزییات اون رو ندیدم و اینکه کیفیت کارش چطور بوده ولی هزینه خیلی بالا بوده.
    البته خودش خیلی وسواس هست و چیزهایی هم که خیلی وضعش بد نیست رو تعویض میکنه.
    یه سوال اینکه چرا موتور 350 ای که تعمیر اوله باید سرسیلندر هاش خراب بشه؟؟ایا ضعفی داره ؟؟چون ماشین کم کاری هم بوده و اکثر جاهاش بیرنگه ولی مدل 59 هست.
    Last edited by MJ1970; 25-05-2013 at 12:58.

6. 7 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با توجه به قيمتهاي كنوني، تعجبي نداره كه تعمير اساسي و درجه يك موتور و گيربكس 6 تومان در بياد.
    در مورد خراب شدن شدن سرسيلندر در تعمير اول، به اين توجه كنين كه عمر ماشين چقدره؟ و اينكه شرايط نگهداري اون به چه صورتي بوده؟
    فرض كنين بجاي آب رادياتور مناسب و ضد زنگ، از آب معمولي توي موتور استفاده شده باشه. درصد خوردگي و زنگ زدگي مسلما خيلي بالا ميره.
    حتي اگر ماشين هم سالها خوابيده باشه بازم اين خودش يه جور استهلاك شديد بوجود مياره مگر اينكه شرايط نگهداري خيلي خوب و در سطح بالايي باشه كه معمولا چنين نيست.
    مورد ديگه اينكه اكثرا سرسيلندرها تعويض ميشه اما سيلندر دست نميخوره، بخاطر همين ممكنه يه موتور صفر رو ببينيد كه هنوز تعمير اول نشده اما سرسيلندرها يك و يا حتي دوبار عوض شده باشن.

8. 8 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی کرانویل نوشته GM 16:41
    سلام میشه جای نوشته نوع دیفرانسیل کجاست؟دقیقا باید کجای دف دنبالش بگردم.

10. 4 کاربر از aminbest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال amir_toos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    كنار بارگاه امام رضا (ع)

پيش فرض

باید قالپاق رو باز کنید.

12. 5 کاربر از amir_toos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

امروز بعد از 4 روز که نوا رو روشن نکرده بودم رفتم و یه پدال زدم و با تک استارت موتور روشن شد و یه دوری با ماشین زدم.بعد که پارک کردم و بر حسب عادت پیاده شدم تا یه نگاهی به موتور بندازم متوجه شدم که از اگزوز دود داره میاد!!
    البته اگه یادتون باشه قبلا هم نوشته بودم که گاهی اوقات که ماشین رو بعد از یک روز روشن میکنم اگزوزش بوی خامسوزی میده و دودی شبیه به سفید یا شایدم ابی یا سیاه؟؟؟(اونقدر رقیق بود که تشخیص رنگش سخت بود) از اگزوز بیرون میاد.
    کاربراتی که روش بود رو 3 سال پیش خریده بودم و بدون ساسات و گاز برقی بود ولی در حد نو و یه سرویس کردم و بستم رو ماشین و جالبه که سورن و ژیگلورش فابریک بود!
    وقتی که رو ماشین بستم یادمه که ماشین نسبت به کارب قبلی کمی درشت کار میکرد !!! ولی شتاب و جون ماشین زیاد شده بود و چون دود سیاه نداشت و مصرفش هم خوب بود بهش دست نزدم.
    خلاصه 3 سال رو ماشین بوده تا الان و این مدت هم کم راه رفته و کارب هم دست نخورده.البته این اخریا کمی موتور میلرزید .
    امروز که متوجه دود شدم فکر کردم شاید با تنظیم پیچ دور ارام درست بشه ولی هرچی شل یا سفت میکردم فرقی نمیکرد و همچنان سوخت زیاد رو به موتور میفرستاد.
    کمی به موتور گاز دادم تا شاید بنزینهای اضافی بسوزه و درست بشه ولی هی بدتر شد و انگار داخل کاربراتور چیزی گیر کرده بود و داشت همینطوری بنزین رو تو موتور میداد!
    خلاصه گفتم پیچ دور ارام رو تا اخر باز کنم تا شاید بنزینهای اضافی بسوزه و مشکل حل بشه و به باز کردن کارب نیفتیم ولی فایده نداشت و همینطور بدتر شد و در اخر هم موتور به پت پت افتاد و گفت پت پت پت قلپ و خاموش شد!!!!!
    ناگهان زیر کاربراتور رو دیدم که بنزین داره از منافذ اون میاد و لوله های مکش هوا هم که میکشیدم همینطور بخارات بنزین بیرون میاد.خلاصه من هم از باز کردن کاربراتور نفرت دارم و همیشه از این کار فراری هستم مجبور شدم کاربراتور رو برای پیدا کردن مشکل باز کنم.
    حالا عزیزان راهنمایی کنن :
    سوزن و ژیگلور فابریکه
    پمپ شتابش هم سالمه و کاربراتور تاب هم نداره
    ممکنه شناورش خراب باشه؟
    قبلا اگه وقتی گرم بود تو شیب پارک میکردم خفه میشد ولی روشن میشد و با 2 تا گاز صاف کار میکرد.
    احتمال میدم همون مشکل درشت کار کردن و بو دادن اگزوز هست که حالا شدیدتر شده و ماشین خفه میکنه!
    Last edited by MJ1970; 28-05-2013 at 12:28.

14. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کاربرات باز شده و سوزنش سایز 100 و ژیگلورش سایز 130 هست و نمیدونم شاید چون این کاربراتور برای موتور های سوپاپ درشت بوده (کامارو با سرسیلندر یک تکه) این سایزها هست .
    نمیدونم شاید فابریک نوا با موتور ابی چیز دیگه ای باشه !!! دوستان راهنمایی کنن؟
    کاربراتور همه چیزش سالم بود و فقط کثیف شده بود .البته با این سوزن ژیگلور ممکنه باز هم بوی خام سوزی بده.
    البته سطح بنزین رو در پیاله کاربرات باید کم کنم و با تنظیم شناور میخوام این کار رو انجام بدم.(دوستان راهنمایی کنن که ایا معیاری برای این کار وجود داره؟؟
    پمپ شتاب و لاستیکش و همه پیچها و جاشون سالم هست و کاربراتور تاب هم برنداشته

16. 5 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

تنظيم كارب يكي از گرفتاريهاي بزرگ من بوده و هست. يكي بخاطر اينكه تجربه كمي توي اين كار دارم( بخصوص نمونه هاي ونتوري ثابت مثل شورلت و پرايد) و ديگه اينكه قطعات با كيفيت و بدرد بخور وجود نداره و بايد در كنار اينها كيفيت بسيار بد بنزين رو هم اضافه كرد كه كل تنظيمات و مصرف سوخت بهم ميريزه و آدم نميفهمه درست تنظيم كرده يا نه؟

ماشين من با توجه به سرويس كارب كه انجام دادم و كيت اونهم تعويض شد، در شهر حدود 18 ليتر مصرف داره. دليل چيه؟
    دليل كيفيت نامرغوب بنزين در اهواز و شايد هم كل استان خوزستان باشه.

تعجب نكنين كه اين حرف رو ميزنم چون حقيقت داره و گاهي كيفيت بنزين اونقدر كم ميشه كه دست كمي از نفت سفيد و گازوئيل نداره.
    توي شهرهاي ديگه اين كيفيت چطوره، من خبر ندارم اما شنيدم كه در تهران كيفيت سوخت خيلي خيلي بهتره، بخصوص كه چند مورد بودن كه با يه باك پر از تهران تا اهواز آمدن( با پرايد) اما براي رفتن حداقل دو بار بنزين زدن. حتي تيو ماشينهاي انژكتوري كه ظاهرا بايد تاثير كمتري داشته باشه، بازهم مصرف بالاست . بطور مثال در مورد 206 يكي از فروشندگان يدكي ، مصرف به حدي بالا رفته كه با يه باك حدود 3/4 مسافت رو كه بايد بره، طي ميكنه . و اين رو در مورد چندتا ماشين ديگه هم كه همگي مدل بالا و انژكتوري بودن شنيدم.
    حالا مصرف واقعي توي مسير چقدر بوده نميدونم چون اكثرا درست محاسبه نميكنن، اما من با نوا چهار بار خارج شهر با سرعت متوسط 90 تا 95 كيلومتر رفتم و مصرف حدود 12 ليتر بوده كه اين مقدار منطقي و مناسبي به حساب مياد( با توجه به كيفيت بنزين ) توي سايتهاي آمريكايي هم مصرف خارج شهر رو حدود 11.5 گفتن( با توجه به كيفيت بنزين اونجا).
    پس ميشه اينجور نتيجه گرفت كه كاربراتور ماشين من كاملا درست و مرتب كار ميكنه و هيچ مشكلي نداره و ايراد به كيفيت بنزين بر ميگرده كه اون ديگه دست من نيست.

حتي براي اطمينان به يه كاربراتور ساز بسيار وارد هم مراجعه كردم و براش توضيح دادم، و اونهم از مصرف خرج شهر سوال كرد و تا گفتم كه 12 ليتر، گفت كاربراتور ماشينت كاملا سالمه و الكي بهش ور نرو !! درد اصلي توي كيفيت بنزينه...

دوبار در طي يك ماه، دوتا پرايد كاربراتوري رو براي سرويس بردم پيشش و هردو ماشين وضعيت كاربراتورشون خيلي خراب بود بطوريه ساسات و گاز و دور آرام و پمپ شتاب و...همه بهم ريخته و گير و خراب شده بود.
    داخل دريچه ها بشدت جرم گرفته و مثل كارامل سوخته شده شده بود كه با تينر و اسپري و هوا و پرس زدن كم كم تميز و باز شد، و تمام اينها نتيجه كيفيت بنزين بوده.

اين وضعيت در مورد بنزين سوپر خيلي بدتره و مصرف رو تا 25 ليتر هم بالا برد. در حاليكه من سالها قبل با كامارو هشت سيلندر اتومات و با كولر در شهر نهايتا 20 ميسوزوندم و تازه از وضعيت كارب 4 دهنه اونهم چندان راضي نبودم.
    خلاصه اينكه كيفيت بنزين در شهر ما اينجوريه!

اما در مورد ماشين شما، من فكر كنم همون تنظيم شناور مشكل اول باشه. تا جايي كه ديدم يه شاخص توي كيت وجود داره كه براي اين تنظيم استفاده ميشه و اگر هم بخواهيد دستي تنظيم بكنين، بعد از باز شدن كارب و تنه بالايي، توي پياله اون بنزين بريزيد ( شناور و سوزن شناور رو هم سر جاش بگذاريد) اونقدر بنزين بريزيد تا شناور بالا بياد و با فشار خودش سوزن رو فشار داده و مسير بسته بشه، اونوقت ببينين سطح بنزين نسبت به لبه پياله كجاست؟
    اگه خيلي پايينه، پس بايد تنظيم جوري باشه كه پياله بيشتر بنزين بگيره، و اگه خيلي بالاست و سر ريز ميكنه بايد تنظيم كم بشه تا سطح بنزين پايينتر بياد.
    اين جور تنظيم رو دوستم انجام ميده و ظاهرا تنظيم مناسبي هم هست( تقريبا مثل تنظيم آب ورودي كولر آبي)
    اين هم راهنمايي خوبي به حساب مياد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Last edited by camaro lt; 28-05-2013 at 20:08. دليل: تغيير لغت بسته به جاي باز در تنظيم شناور كاربراتور

18. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

همانطور که فرمودید کیفیت سوخت خیلی پایین هست و اون همه جرمی که ته پیاله کارب بود این قضیه رو بخوبی نشون میداد.
    کاربراتور رو با تینر 20000 به خوبی شستم و به خوبی قطعات اون رو با باد خشک و تمیز کردم.

از بین سایزهای مختلف سوزن و ژیگلور یه سوزن و ژیگلور نو برداشتم که سایز اونها روشون حک نشده بود ولی فکر میکنم عبور سوخت رو کمتر و مصرف هم کمتر میشه.

شناور کاربراتور رو هم تا جایی که ممکن بود و جلوی ورود بنزین به پمپ شتاب رو نمیگرفت تنظیم کردم و سطح بنزین رو پایین اوردم.
    در اخر هم که کاربراتور رو جمع کردم.

خلاصه تمام جرمهای محل عبور هوا هم تمیز کردم و این کار چند ساعت طول کشید.
    در انتها هم باید فیلتر بنزین رو عوض کنم چون حدود 3 ساله که عوض نکردم.

Last edited by MJ1970; 28-05-2013 at 19:26.

20. 6 کاربر از MJ1970 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •