دوستان خواهشا کنار تست از سرورهای ایران یک تست از سروهای خارجی هم بزارید چون سرورهای داخلی از اینترنت استفاده نمی کنن تست از رو پورت جداگانه ای انجام میشه که داخلی هست .
دوستان خواهشا کنار تست از سرورهای ایران یک تست از سروهای خارجی هم بزارید چون سرورهای داخلی از اینترنت استفاده نمی کنن تست از رو پورت جداگانه ای انجام میشه که داخلی هست .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه با آی پی من قابل دسترسی نیست! چون سرعت واقعی روبا ابزارهای مختلف نشان میده و مخابرات بلاکش کرد.
مخابرات: اگه بلاک کنم نذارم تست بگیرید چی!
مشترک مورد نظر: ها چی؟ ییییییه؟؟؟!!!حالا دیگه سایت از دسترس خارج میکنی ؟
فیلترچی!
خرابکار!
جاسوس!
خجالت بکش!
حیا کن!
Last edited by hadi.EST; 23-12-2013 at 18:13.
512 نامحدود مخابرات:
![]()
Last edited by hadi.EST; 23-12-2013 at 18:29.
سلام دوستان
من تقریبا سه هفته هست که از پارس انلاین سرویس گرفتم(۲ مگ محدود) ولی رو ۹ بسته شده دو هفته ی اول شب و روز با ۹۰۰ ۱۰۰۰ دان میکردم ولی این هفته روزها با ۲۰۰ ۳۰۰ و شبا زیر ۵۰ دانلود میکنم.زنگ هم میزنم به پشتیبانی میگن که اونموقع سرعتت زیادی از سرویست بیشتر بوده وگرنه الان سرعتت کاملا طبیعی هست.اینم از پارس نمیدونم تا کی باید تو کف اینترنت پر سرعت باشیم
سلام
بهتره شب بعد از ساعت 2، زنگ بزنید به پشتیبانی ( پشتیبانی تهران ) و بهشون بگید که سرعت دانلودم کمه ! یعنی از سرعت اسمی هم کمه ! بهتر میتونن راهنماییتون کنن! پشتیبانی ارومیه کلا تعطیله !
دقیقا
من دو سه روز اول به پشتیبانی تهران که متصل بود کلا تو هنگ بودم خیلی خیلی خوب راهنمایی میکردن یه مکالمه حداقل ۴ ۵ دقیقه طول میکشید خیلی با ادب و با حوصله جوابگو بودن ولی امروز پشتیبانی ارومیه شاکی هم شد که چرا انتظار زیادی دارم گفتم انتظارم زیاد نیست ۱۴ روز بود با سرعت ۱ مگ در ثانیه دانلودمیکردم ولی الان نه.گفتش اونموقع خط خلوت بوده
Last edited by milad_heartsick; 24-12-2013 at 15:08.
درسته برای همکار بنده هم اتفاق افتاده که سرعت بسیار پایین بوده. جمعه عصر بود با پشتیبانی تهران تماس گرفتیم بعد از پیگیری و شرح وضعیت سرعت پروفایل رو از 1 مگ به 3 مگ بالا بردند و گفتند میتونیم با این سرعت در ساعات غیر پیک دانلود کنیم!![]()
دقیقا همینطوره. پشتیبانای تهران خیلی برخوردشون و سطح دانششون بهتر هست. امروز از مخابرات مهاباد زنگ زدن خونه گفتن شما اینترنتتون مشکل داشته ؟ گفتم آره ، SNR خط از 6 بالاتر نمیره مرتب لینک میپره. طرف هنگ گه کرد هیچ، برگشته به من میگه شما هر مدرکی هم در این زمینه داشته باشید ولی من چند ساله اینجا کار میکنم اینجا و اطلاع دارم ... انگار من طرفو به چالش کشیدم یا خواستم بگم مدرک دانشگاهی دارم تو این زمینه (که ندارم)![]()
دوستان اینترنت 2 مگ مخابرات من
![]()
سلام به همه دوستان عزیز
احتمالا متوجه غیبت 4 روزه من شده اید! ( البته امیدوارم )
فقط می تونم بگم با عرض معذرت، دزدتر و بی شرف تر از این مخابرات وجود نداره!
شرح اقدامات انجام شده :
شرح اقدام پيوست زمان اقدام
كاربر گرامي خواهشمند است با توجه به اينكه شكايت شما مشخص نيست خواهشمند است نسبت به ارائه مستندات اقدام نماييد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1392/10/03 16:01:32 كاربر گرامي شكايت شما در سامانه ثبت شده و در حال بررسي مي باشد 1392/09/29 17:06:19
پ.ن:
از وقتی ماجرای جاسوسی کردن مخابراتی های ... شده رو تو این تاپیک مطرح کردیم و گفتیم بیشتر بصورت مهمان میان الان ماشالله شاهد حضور تعداد زیادی از کاربرای جدید هستیم![]()
Last edited by urumchi; 24-12-2013 at 18:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)