تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 1004 اولاول ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز =CYBER='s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    پشت مانیتور !!! :D

پيش فرض

دوستان خواهشا کنار تست از سرورهای ایران یک تست از سروهای خارجی هم بزارید چون سرورهای داخلی از اینترنت استفاده نمی کنن تست از رو پورت جداگانه ای انجام میشه که داخلی هست .

اگه نباشه جاش خالی می مونه hadi.EST's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیگه با آی پی من قابل دسترسی نیست! چون سرعت واقعی روبا ابزارهای مختلف نشان میده و مخابرات بلاکش کرد.

مخابرات: اگه بلاک کنم نذارم تست بگیرید چی!
    مشترک مورد نظر: ها چی؟ ییییییه؟؟؟!!!حالا دیگه سایت از دسترس خارج میکنی ؟
    فیلترچی!
    خرابکار!
    جاسوس!
    خجالت بکش!
    حیا کن!
    Last edited by hadi.EST; 23-12-2013 at 18:13.

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

512 نامحدود مخابرات:

Last edited by hadi.EST; 23-12-2013 at 18:29.

4. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا سه هفته هست که از پارس انلاین سرویس گرفتم(۲ مگ محدود) ولی رو ۹ بسته شده دو هفته ی اول شب و روز با ۹۰۰ ۱۰۰۰ دان میکردم ولی این هفته روزها با ۲۰۰ ۳۰۰ و شبا زیر ۵۰ دانلود میکنم.زنگ هم میزنم به پشتیبانی میگن که اونموقع سرعتت زیادی از سرویست بیشتر بوده وگرنه الان سرعتت کاملا طبیعی هست.اینم از پارس نمیدونم تا کی باید تو کف اینترنت پر سرعت باشیم

پروفشنال alex_love's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    URMIA

پيش فرض

سلام دوستان
    من تقریبا سه هفته هست که از پارس انلاین سرویس گرفتم(۲ مگ محدود) ولی رو ۹ بسته شده دو هفته ی اول شب و روز با ۹۰۰ ۱۰۰۰ دان میکردم ولی این هفته روزها با ۲۰۰ ۳۰۰ و شبا زیر ۵۰ دانلود میکنم.زنگ هم میزنم به پشتیبانی میگن که اونموقع سرعتت زیادی از سرویست بیشتر بوده وگرنه الان سرعتت کاملا طبیعی هست.اینم از پارس نمیدونم تا کی باید تو کف اینترنت پر سرعت باشیم
    سلام
    بهتره شب بعد از ساعت 2، زنگ بزنید به پشتیبانی ( پشتیبانی تهران ) و بهشون بگید که سرعت دانلودم کمه ! یعنی از سرعت اسمی هم کمه ! بهتر میتونن راهنماییتون کنن! پشتیبانی ارومیه کلا تعطیله !

7. 2 کاربر از alex_love بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال milad_heartsick's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    UrMiA

پيش فرض

سلام
    بهتره شب بعد از ساعت 2، زناگ بزنید به پشتیبانی ( پشتیبانی تهران ) و بهشون بگید که سرعت دانلودم کمه ! یعنی از سرعت اسمی هم کمه ! بهتر میتونن راهنماییتون کنن! پشتیبانی ارومیه کلا تعطیله !
    دقیقا
    من دو سه روز اول به پشتیبانی تهران که متصل بود کلا تو هنگ بودم خیلی خیلی خوب راهنمایی میکردن یه مکالمه حداقل ۴ ۵ دقیقه طول میکشید خیلی با ادب و با حوصله جوابگو بودن ولی امروز پشتیبانی ارومیه شاکی هم شد که چرا انتظار زیادی دارم گفتم انتظارم زیاد نیست ۱۴ روز بود با سرعت ۱ مگ در ثانیه دانلودمیکردم ولی الان نه.گفتش اونموقع خط خلوت بوده
    Last edited by milad_heartsick; 24-12-2013 at 15:08.

9. 2 کاربر از milad_heartsick بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

درسته برای همکار بنده هم اتفاق افتاده که سرعت بسیار پایین بوده. جمعه عصر بود با پشتیبانی تهران تماس گرفتیم بعد از پیگیری و شرح وضعیت سرعت پروفایل رو از 1 مگ به 3 مگ بالا بردند و گفتند میتونیم با این سرعت در ساعات غیر پیک دانلود کنیم!

11. این کاربر از hadi.EST بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز x8800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    کردســـــــــــتان

پيش فرض

دقیقا
    من دو سه روز اول به پشتیبانی تهران که متصل بود کلا تو هنگ بودم خیلی خیلی خوب راهنمایی میکردن یه مکالمه حداقل ۴ ۵ دقیقه طول میکشید خیلی با ادب و با حوصله جوابگو بودن ولی امروز پشتیبانی ارومیه شاکی هم شد که چرا انتظار زیادی دارم گفتم انتظارم زیاد نیست ۱۴ روز بود با سرعت ۱ مگ در ثانیه دانلودمیکردم ولی الان نه.گفتش اونموقع خط خلوت بوده
    دقیقا همینطوره. پشتیبانای تهران خیلی برخوردشون و سطح دانششون بهتر هست. امروز از مخابرات مهاباد زنگ زدن خونه گفتن شما اینترنتتون مشکل داشته ؟ گفتم آره ، SNR خط از 6 بالاتر نمیره مرتب لینک میپره. طرف هنگ گه کرد هیچ، برگشته به من میگه شما هر مدرکی هم در این زمینه داشته باشید ولی من چند ساله اینجا کار میکنم اینجا و اطلاع دارم ... انگار من طرفو به چالش کشیدم یا خواستم بگم مدرک دانشگاهی دارم تو این زمینه (که ندارم)

13. 2 کاربر از x8800 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam1770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    آذربایجان غربی

پيش فرض

دوستان اینترنت 2 مگ مخابرات من

15. 3 کاربر از behnam1770 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

احتمالا متوجه غیبت 4 روزه من شده اید! ( البته امیدوارم )

فقط می تونم بگم با عرض معذرت، دزدتر و بی شرف تر از این مخابرات وجود نداره!

شرح اقدامات انجام شده :
    شرح اقدام پيوست زمان اقدام
    كاربر گرامي خواهشمند است با توجه به اينكه شكايت شما مشخص نيست خواهشمند است نسبت به ارائه مستندات اقدام نماييد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1392/10/03 16:01:32
    كاربر گرامي شكايت شما در سامانه ثبت شده و در حال بررسي مي باشد 1392/09/29 17:06:19

پ.ن:

از وقتی ماجرای جاسوسی کردن مخابراتی های ... شده رو تو این تاپیک مطرح کردیم و گفتیم بیشتر بصورت مهمان میان الان ماشالله شاهد حضور تعداد زیادی از کاربرای جدید هستیم
    Last edited by urumchi; 24-12-2013 at 18:29.

17. 4 کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •