سلام
حرف مفت میزنن چون خودشون ندارن مزخرف میگن دستگاه به این ماهی .
سلام
حرف مفت میزنن چون خودشون ندارن مزخرف میگن دستگاه به این ماهی .
آقا اینجا مشاوره برای خرید لپتاپ ه نه لوازم جانبی یه تاپیک مجزاء بزنید همون جا بحث کنید
ممنون
نه دیگه نمیخواد ، برای جابجایی و حمل و نقل مناسبه که از نصب آنتن بزرگ بی نیازت میکنه ...
اگه اینطوری که شما میگی باشه مثل Fujitsu Siemens هاست که درایور Sata مخصوص خودشون رو میخوان و این مشکل هم به راحتی قابل حل شدنه و فقط قبل نصب XP باید درایور رو بهش بشناسونی تا هاردت رو تشخیص بده ...
آقا حسین قربونت اینجا هم بحث سر لپ تاپ هایی که قابلیت دریافت تلویزیون دارن هست و در مورد Tuner لپ تاپ صحبت شد تو 1 پست ... اما چشم
جناب pami مطلی جالبی بود . ممنون
قیمت این USB tuner تو چه مایه ای هست؟
accelerometer
سیستم شتاب سنج ... کاربردهای خوبی داره. یک نمونه محافظت از هارد و متوقف کردن هد هارد دیسک در هنگام حرکت های شدید و shake
e-sata
پورت اکسترنال SATA که البته کمی کوچکتره و میشه هاردها و وسایل ساتا را بهش وصل کرد و به جای USB 2.0 با سرعت گیگابایتی اطلاعات را ترانسفر کرد
در کلوپ HP ها مفصلا توضیح داده شدند قبلا![]()
مرسي از اينفو
فقط accelerometer قابليتي بايد باشه كه رو مادربورده ديگه ؟
به هارد زبطي نداره ديگه......؟
با سلام
سوال ما که انگار بای پس شد.شایدم بنظرتان مهم نرسید.
اما
لپ تاپ برای مصرف عمومی(اینترنت و حداقل امکانات در حد آفیس و پخش مولتی مدیا در حد حداقل)
فکر میکنم تعداد ی از دوستان هم در مورد این چنین لپ تاپ سوال داشته باشند (چندتا پست دیگر هم بود که مثل مال من بیجواب ماند)
البته مسلم است لپ تاپ هایی با پرفورمنس بالا براحتی این نیاز را براورده میکنند یا مثلا میتوان براساس میزان بودجه ارزانترین لپ تاپ را انتخاب کرد.اما سول من این است:
اول: من در مورد قیمت عدد خاصی را برای خودم مشخص نکردم.بنابراین بهترین نسبت کیفیت به قیمت بنظر شما مربوط به کدام لپ تاپ است؟
دوم :
من Lenovo N500 با مشخصات cpu T5800 HDD160 RAM4Gig را انتخاب کردمبه قیمت حدود 650 تومن چون پردازنده خوبی دارد.اما نمیدانم آیا از USB بوت Boot می شود یا خیر.گرچه مثلا اگر بنابه دلیلیمثلا قدیمی بودن مدل اگر پیشنهاد دیگری دارید که فکر میکنید بمراتب بیشتر می ارزد که آأم کمی بیشتر خرج کند اما چیزه خیلی بهتری بگیرد لطفا بفرماییدودر ضمن مشخص است من با ظاهر این لپتاپ مشکلی ندارم.در ضمن بفرمایید اگر بخواهم بخرم الان زمان بهتری است یا بعد از عید.
جناب REGISTRE جام اساسا منتظریم.(هم من هم دیگر دوستان- لابد-)
پیشاپیش از وقتی که میگذارید سپاسگزارم
DELL VOSTRO 1510
براي بازي ،براي كار ،براي همه
CPU :2.4GHZ CORE 2 DUE 3MB
RAM : 1GB (قابل ارتقاءتا 4 گيگ)
HARD : 160GB (قابل ارتقاء)
VGA :GeFORCE 8400 256MB UP 1.5 GB
LCD :15.4 WXGA
WEBCAM+BLUETOOTH V2+LAN+WIFI+MODEM
+گارانتي يكساله" تكسا "
940،000 تومان
سلام
مطمئنی ای بی ام بدرد میخوره به نظر من 1510 یکی از بهتری انخاب ها هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)