اقا مبارکه! ایشالا چرخش برات بچرخه! به جای من یه بوق بزن!![]()
اقا مبارکه! ایشالا چرخش برات بچرخه! به جای من یه بوق بزن!![]()
اصلا نمي ارزه!
4ميليون 500خيلي زياده براي مدل 66!
يعني يه مدله 20 ساله!
بدون بيمه بدون پلاك!
تنها نكته اي رو كه بايد موقع خريد پاترول دقت كرد موتور اونه!
ببين موتورش چجوريه؟ تعميريه.
در حد اسقاطه چطوره تا بهت بگم.
مرسی داداشبوق می زنم واست حتما"
راستی فقط یه نکته که هست اینه که به نظر میاد یه سری امکانات رو که به صورت فابریک روی ماشین باید باشه رو برداشتن و جدا به صورت آپشن می فروشن! حالا نمی دونم چقدر راسته این قضیه! مثلا" سنسور حدود 200 تومن! حتی پول کفی های اتاق و صندوق رو هم جدا گرفتن! 10 تومن هم واسه سوییچ و... که کلا" حدود 400 تومن شد! GPS هم که 900 تومن بود که اون رو نگرفتیم دیگه!
خیر دوست عزیز من خودم خریدم هیچی پول برای اینهایی که شما گفتید ندادم . همه چیز هم فابریک روش بود و made in japon خورده بود .
وقتی ماشین رو تحویل گرفتید چقدر واستون توضیح دادن که چی به چی هست و همه چیز رو واستون چک کردن ؟ برای من 3 ساعت طول کشید و حتی ماشین رو روی بالا بر بردن زیرش رو هم چک کردم .
1:30 اینا شد توضیح و ایناشون، نه اینکار رو نکردن. شما کی گرفتین؟ بیمه ی بدنه هم داشت؟(چون می گن جدیدا" بیمه بدنه گذاشتن واسه همین آپشن ها رو برداشتن !)
محمد جان ممنون از راهنمایی ها، محصوصا تاپیک بالا که لینک دادی.
پدر بهتر دونستن بجای نمایندگی از خود پارس خودرو بگیرن و الآن دارن کاراشو میکنن. البته همون فوری - فکر کنم دو یا سه روزه.
من تلفنی با مسئولش که یه مهندس با حوصله بود حرف زدم.
1- تینا ها CKD هستش و خود شرکت مونتاژ میکنه.
2- گفت کلید هوشمند برای ورود به ماشین هم هست و در محدوده یک متری ماشین ، درها رو باز میکنه
3- هرچندخودش میگفت سفید باحال تره و سان روف پانوراما رو بهتر نشون میده، ما مشکی گرفتیم با تم داخلی کرم.
4- میگفت اگه سنسور عقب و دوربین بذارین و بعدا مشکلی پیش بیاد که کارشناسا تشخیص بدن که مشکل از اونهاست ، اون مورد از گارانتی خارج میشه. (بگذریم که اولش یکی شون راحت میگفت میتونین ببرین بیرون و دوربین و سنسور بذارین!!) احتمالا تو پنج سال اول این کار رو نکنیم که بیخود بهونه نگیرن! ولی برای چنین ماشین بزرگی ، برای خانوم ها سخت میشه!!
ممنون دوست من به خاطر اطلاعات جدیدی که دادی.
به سلامتی نیسان تینا هم تو ایران مونتاژ میشه و مثل اینکه کاملتر شده چون موارد قبلی که گفتم
رو 2 سال پیش نداشت تو نمونه وارداتی به سفارش عمان.
نیسان تینا یکی از بهترین ها در کشور خواهد بود حیف که ماکسیما رو هم خط تولیدش رو آپدیت نمیکنن.
واگرنه خیلی عالی بود
من تیر ماه تحویل گرفتم ، بیمه بدنه و شخص ثالث یک ساله ، پنج سال گارانتی یا 160.000 کیلومتر .
با چک 6 ماهه و سودش حدود 46 پام دراومد رنگ سفید .
آپشن ها هم جی پی اس که همشون دارن ، سنسور عقب و کفی و دوتا سوییچ البته من یک یخچال هم به دلیل دیرکرد در تحویل گرفتم که البته یخچالش تزیینی هست و اصلا خنک نمیکنه .
در موردی که شما میگید تیپ 2 هست که البته ناویگیشن داره فقط سنسور دنده عقب نداره و روی فرمون یکسری دکمه ها و تعویض دنده از روی فرمون رو نداره . سقفش هم معمولی هست و سانروف نداره ، آینه ها تا نمیشن . همین . تیپ دو هم تولید نمیکنن .
دقیقاً، ماکسیما سری فوق العده ایه که ما فقط به خاطر از دور خارج شدنش ازش صرف نظر کردیم.
الآن تینا رو در دو تیپ میزنه که تو لینک زیر ، آپشن های هر دو رو زده:
اینجور که تماس گرفتم ، کار ثبت نام رو تموم کردن و گفتن از سهمیهء هفتهء بعد میدیم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گفتن که فعلا برای تحویل فوری ، هفته ای 4تا سهیمه شرکت میده. و از این هفته فقط یه سفیدش مونده (که فکر کنم واس همین اینقدر میگفتن سفید بگیرین !). قرار شد شنبه از سهمیه جدید اولیش رو بزنن.
حالا این موضوع چقدر درسته یا کلا برای بازار گرم کردنه ، دیگه خدا داند!
----------
ادیت:
این رو الآن دیدم. که پدر میگفتن از رو همین براشون تعیین کردن:
![]()
Last edited by a6l3i; 28-09-2011 at 17:14.
سلام
ما فعلا ماشینمون سمند lx هست ولی میخواستم بدونم برای ماشین بعدی بفرض که پول به مقدار کافی موجود باشه کدامیک بهتر هست...؟؟
کیا اسپورتیج یا نیسان مورانو
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)