تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 2365 اولاول ... 14354359363363964064164264364464564664765369374311431643 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود...

یه راهنمایی فوری می خوام... دنبال به پخش ماشین هستم ( پایونیر و سونی نباشه) که دارای موج کوتاه مثل SW و MW باشه در ضمن صدا و کیفیت خوبی هم داشته باشه.... تا اونجا که خودم سرچ کردم فقط کنوود پیدا کردم که اصطلاحا دارای رادیو موج کوتاه هست ولی در مورد برندهای دیگه و اینکه آیا این مدل کنوودها تو ایران پیدا می شن یا نه و قیمتشون چنده اطلاعی ندارم... مثلا این مدل ها از کنوود هستن که رادیو موج کوتاه دارند مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و...

دوستان خیلی فوریه!!!

هر کس اطلاعاتی داره خواهشن منو بی نصیب نگذاره... در ضمن تو این گشت و گذارها به چیزهایی مثل رادیو ماهواره ای و HD Radio و... بر خوردم... کسی می دونه رادیو با قابلیت گیرنده دیجتال داخلی هم تو ایران موجود هست یا نه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

درود...

یه راهنمایی فوری می خوام... دنبال به پخش ماشین هستم ( پایونیر و سونی نباشه) که دارای موج کوتاه مثل SW و MW باشه در ضمن صدا و کیفیت خوبی هم داشته باشه.... تا اونجا که خودم سرچ کردم فقط کنوود پیدا کردم که اصطلاحا دارای رادیو موج کوتاه هست ولی در مورد برندهای دیگه و اینکه آیا این مدل کنوودها تو ایران پیدا می شن یا نه و قیمتشون چنده اطلاعی ندارم... مثلا این مدل ها از کنوود هستن که رادیو موج کوتاه دارند مثل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و...

دوستان خیلی فوریه!!!

هر کس اطلاعاتی داره خواهشن منو بی نصیب نگذاره... در ضمن تو این گشت و گذارها به چیزهایی مثل رادیو ماهواره ای و HD Radio و... بر خوردم... کسی می دونه رادیو با قابلیت گیرنده دیجتال داخلی هم تو ایران موجود هست یا نه؟
    در مورد پخش ها چندان اطلاعاتی ندارم ولی در مورد رادیو ماهواره ای چرا.
    اکثر این رادیوها از شبکه ماهواره ای Sirus Sat استفاده می کنند که اکثر کانال هاش پولیه و به زبان انگلیسی، ولی تو ایران هم نمایندگی داره.(شرکت ستاره ایران-نمایندگی بنز حدود 1 سالی هست که رو بعضی از مدل هاش آپشن رادیو ماهواره ای رو گذاشته) که برای استفاده ازش باید لیسانس کانال هارو بخری.
    البته کانال های مجانی هم کم نیست توش.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amiva's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام دوستان کسی میتونه یه سری از آهنگ های با کیفیتشو آپ لود کنه برای گوش دادن با سیستم؟
    فک کنم اگه دوستان بتونن یه تاپیک براش بزنن خیلی بهتره .... با تشکر .

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

در مورد پخش ها چندان اطلاعاتی ندارم ولی در مورد رادیو ماهواره ای چرا.
    اکثر این رادیوها از شبکه ماهواره ای Sirus Sat استفاده می کنند که اکثر کانال هاش پولیه و به زبان انگلیسی، ولی تو ایران هم نمایندگی داره.(شرکت ستاره ایران-نمایندگی بنز حدود 1 سالی هست که رو بعضی از مدل هاش آپشن رادیو ماهواره ای رو گذاشته) که برای استفاده ازش باید لیسانس کانال هارو بخری.
    البته کانال های مجانی هم کم نیست توش.
    دوست عزیز خیلی ممنونم که پاسخ دادی... یه سوال دیگه من چند مدل جی وی سی پیدا کردم که Sat Radio دارند... مثل این مدل : KD-R800

حالا سوالم اینه که برای گرفتن شبکه های ماهوازه ای نیاز به تجهیزات اضافه ای ندارم یعنی با همین دستگاه و یه آنتن معمولی می تونم بدون پرداخت شارژ سالانه حداقل چندتا شبکه خارجی رو بگیرم؟

سپاس
    Last edited by sound.vision; 24-12-2011 at 19:46.

آخر فروم باز ba maram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان کسی میتونه یه سری از آهنگ های با کیفیتشو آپ لود کنه برای گوش دادن با سیستم؟
    فک کنم اگه دوستان بتونن یه تاپیک براش بزنن خیلی بهتره .... با تشکر .
    جای این سوال اینجا نیست عزیز و خدمتت عرض کنم که هر کسی یه سبک موسیقی کار می کنه و علاقمنده که تو سیستمش گوش بده ! پس این یک چیز سلیقه ایه !
    تاپیکش هم فکر کنم موجود باشه !
    اگه تو سبکای ترنس و هاوس مایل باشی می تونم بهت چیزای خوبی رو پیشنهاد بدم (البته اینجا نه)!
    یا علی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

دوست عزیز خیلی ممنونم که پاسخ دادی... یه سوال دیگه من چند مدل جی وی سی پیدا کردم که Sat Radio دارند... مثل این مدل : KD-R800

حالا سوالم اینه که برای گرفتن شبکه های ماهوازه ای نیاز به تجهیزات اضافه ای ندارم یعنی با همین دستگاه و یه آنتن معمولی می تونم بدون پرداخت شارژ سالانه حداقل چندتا شبکه خارجی رو بگیرم؟

سپاس
    قابلی نداشت.
    نه، نمیتونی. برای استفاده از رادیو ماهواره ای نیاز به تجهیزاتش داری که حدودا 100 تومن برات آب می خوره.
    1.آنتن دیجیتال 2.مبدل سیگنال های دیجیتال به ضبط 3.سیم و تجهیزات ارتبات اینا به ضبط ماشینت

7. این کاربر از Sound Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ALI.CHAVOSHI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

13

سلام به همگی

من تازگی باند کنوود واسه ماشینم گرفتم ولی وقتی حتی صداش معمولی هم هست یعنی خیلی بلند نیست یکم صدای لرزش ازش میاد؛ رفتم نگا کردم دیدم اون توریه روش شله و راحت با دست برداشته میشه

باید چیکارش کنم؟ بچسبونمش؟ خودم میتونم بچسبونم یا چسب مخصوصی میخواد؟

آخر فروم باز shahin_mp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهرانپارس

پيش فرض

سلام به همگی

من تازگی باند کنوود واسه ماشینم گرفتم ولی وقتی حتی صداش معمولی هم هست یعنی خیلی بلند نیست یکم صدای لرزش ازش میاد؛ رفتم نگا کردم دیدم اون توریه روش شله و راحت با دست برداشته میشه

باید چیکارش کنم؟ بچسبونمش؟ خودم میتونم بچسبونم یا چسب مخصوصی میخواد؟
    اگه تازه گرفتی و اکیند هست باید گارانتی داشته باشه ببریش گارانتی واست مشتی درست می کنه

10. این کاربر از shahin_mp3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مشخصات SWX-1242Dبرای ساخت باکس رو کجا پیدا کنم ؟؟میخوام ببینم توصندوق عقب 111میشه جاداد یا نه
    سلام
    از اينجا دانلود كن.PDF هست
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. 2 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

درود...
    ظاهرا داشتن رادیو ماهوازه ای و HD Radio تو ایران مشکلات فراوانی داره... با این تفاسیر رفتم سراغ کنوود و یه مدل پیدا کردم که رادیوش 4 موج باشه... مدل KDC-U546BT... خواهشا هر کسی اطالاعاتی داره کمک کنه.... نظرتون در مورد این مدل چیه؟ قیمتش 160 هزار تومنه... سوالات من :

1- با 160 تومن چیز بهتری می شه گرفت که کیفیتش از این مدل از کنوود بهتر باشه؟ ضمنا 4 موج هم باشه؟
    2- برای خرید پخش کنوود باید دنبال چه گارانتی باشم؟ یعنی با گارانتی کجا بخرم؟
    3- کنوودهای تو بازار ساخت کجا هستند؟

اینم لینک مشخصاتش :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •