تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 643 از 1126 اولاول ... 143543593633639640641642643644645646647653693743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 11254

نام تاپيک: تاپيك ويژه خرابي و تعميرات هاردديسك

ناظر انجمن مشکلات سخت افزاری EXTREME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام،
    من با hdd regenerator دارم هارد رو repair ميكنم ولي بعد از ٢ هفته تازه رسيده به ١٠٪،ولي خدا رو شكر وقتي به كامپيوتر يك استراحتي ميدم ،از اول ديگه اون بدسكتور هاي درست شده رو نميگيره و از آخرين بدسكتور ادامه نيده..
    به نظرتون يكم زيادي طول نميكشه اين پروسه و ادامش بدم؟
    و آيا با فرمت ديسك،بدسكتورها از بين ميرن؟

Mehrdad Sh.
    اگه بدسکتورها زیاد باشه فرمت سطح پایین خوب جواب نمیده و اگه حجم هارد زیاد باشه فرمت سطح پایین هم پروسه طولانی داره
    در این نرم افزار چون داره سکتور به سکتور طول میکشه طولانی است و اگه داره بدسکتورها رو ریکاوری میکنه بزارید کارش رو کامل انجا بده تا مشکل هاردتون برطرف بشه
    هر چه حجم هارد بیشتر باشه مدت زمان بیشتری اسکن آن طول میکشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام دوستان یه هاردی هستش که وقتی به سیستم میزنیم موقع روشن شدن سیستم احساس میشه روشن شده اما هیچی توی منوی ست آپ و ویندوز نمیاره جای کابل ها هم عوض شده بازم شناسایی نمیشه
    میتونه اشکال از چی باشه؟
    هارد IDE هستش

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بهترین نرم افزار ریکاوری اطلاعات به نظرتون کدوم هستش من خودم چندتایی دارم اما میخوام بدونم کدوم بهترین هستش توی این زمینه!
    و یه سوال دیگه اینکه نرم افزاری هستش که بتونه اطلاعات رو از روی هاردی که به صورت Low Level فرمت شده دوباره برگردونه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان من دو تا هارد ide مکستور دارم که یکیش 40 گیگه و اونیکی 80 گیگه ، هر کدومشو که به کامپیوتر وصل میکنم پیغام start windows normally یا safe mode میاد که در صورت انتخاب هر کدوم از این دو گزینه سیستم فورن ری استارت (restart) میشه! درضمن برای هارد به هارد کردن هم اونارو slave کردمو یکی یکی به یک کامپیوتر سالم وصل کردم که بازهم همین پیغام برا هر کدوم میومد و بعد ری استارت! یعنی این هاردای خراب حتی اجازه نمیداد سیستم از روی هارد master خودش بیاد بالا! میدونم هاردا ایراد دارن و قصدم اینه که تعمیرشون کنم اما کدوم قسمتشون باید تعویض بشه؟ board هد صفحه .... نظر شما چیه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

بهترین نرم افزار ریکاوری اطلاعات به نظرتون کدوم هستش من خودم چندتایی دارم اما میخوام بدونم کدوم بهترین هستش توی این زمینه!
    و یه سوال دیگه اینکه نرم افزاری هستش که بتونه اطلاعات رو از روی هاردی که به صورت Low Level فرمت شده دوباره برگردونه؟
    low leve format احتمال ریکاوری رو خیلی با نرم افزار کم میکنه ولی بیرون هم باز میشه با pc3000 ریکاوری کرد

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

سلام دوستان من دو تا هارد ide مکستور دارم که یکیش 40 گیگه و اونیکی 80 گیگه ، هر کدومشو که به کامپیوتر وصل میکنم پیغام start windows normally یا safe mode میاد که در صورت انتخاب هر کدوم از این دو گزینه سیستم فورن ری استارت (restart) میشه! درضمن برای هارد به هارد کردن هم اونارو slave کردمو یکی یکی به یک کامپیوتر سالم وصل کردم که بازهم همین پیغام برا هر کدوم میومد و بعد ری استارت! یعنی این هاردای خراب حتی اجازه نمیداد سیستم از روی هارد master خودش بیاد بالا! میدونم هاردا ایراد دارن و قصدم اینه که تعمیرشون کنم اما کدوم قسمتشون باید تعویض بشه؟ board هد صفحه .... نظر شما چیه؟
    شما با دو تا هارد و تک هارد نمیتونی رو نصب ویندوز بری ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

low leve format احتمال ریکاوری رو خیلی با نرم افزار کم میکنه ولی بیرون هم باز میشه با pc3000 ریکاوری کرد
    پس با نرم افزار نمیشه این PC3000 هم فکر نکنم بتونه زیاد کاری بکنه و بستگی داره هارد چطور باشه؛ قیمتش خبر دارید چنده؟
    نظرتون در مورد اون هاردی که گفتم چی هستش؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Deathzone

پيش فرض

پس با نرم افزار نمیشه این PC3000 هم فکر نکنم بتونه زیاد کاری بکنه و بستگی داره هارد چطور باشه؛ قیمتش خبر دارید چنده؟
    نظرتون در مورد اون هاردی که گفتم چی هستش؟
    pc3000 های خوب میتونن ریکاوری کنن قیمت pc3000 ؟

دیتکت نشدن هارد دلایل زیادی داره شما باید اول ببینید موتور هارد کار میکه یا نه اگه موتور هارد کار نمیکنه و پاور سیستم سالمه یا مشکل از برد و درایور موتور است یا خود موتور ایراد داره
    علت بعدی میتونه از کابل دیتا باشه
    علت بعدی از خرابی سوکت دیتا روی هارد و خرابی فریم ویر و کنترلر هارد است
    بهتره هارد روی یک سیستم دیگه تست بشه

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

دوستان امروز یک سیستم خیلی قدیمی و خسته اومد دستم درستش کنم
    مشکلش این بود که ویندوزش می اومد بالا اما بعد از 1 دقیقه کلا هنگ میکرد و باید سخت افزاری ریست میکردی
    بعد از یکی دوبار رست ههم از همون اول HDD رو نمیشناخت و تو منوی بوت هم نمی اومد

بعد از چند بار ریست هم دیگه سیستم کلا هارد رو نمیشناسه و نه تو منوی بوت میاد نه تو Bios و همون اول که میخواد بنویسه اسمش رو کلی طول میکشه اخرش هم رد میکنه

هارد خودم رو زدم به اون سیسام مشکلی نداشت

الان اون هارد رو زدم به این سیستم باهاش در کنار هارد خودم اومدم بالا همه درایو هاش هست سالم هم هست

کابل رو تست کردم
    پاور رو عوض کردم
    حتی درایو های dvd رو هم قطع کردم از رو اون سیستم اما نمیشناسه دیگه

با HDD Regenator هم تست کردم bad sector نداشت

مشکل چیه ؟

HDD 160GB Sata maxtor

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

کسی نمیتونه کمکی بکنه؟!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •