سلام بچه ها.
بجه هایی که نوسان سرعت ندارن یه یادی از ما هم بکنید:
1:30بامداد اینه وضعم روزام که رو زمین و هوا بالا پایین میکنه سرعت،دیگه به پشتیبانی همه شهرها گفتم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام بچه ها.
بجه هایی که نوسان سرعت ندارن یه یادی از ما هم بکنید:
1:30بامداد اینه وضعم روزام که رو زمین و هوا بالا پایین میکنه سرعت،دیگه به پشتیبانی همه شهرها گفتم.
خب این شد یه حرف حساب ، اگه تمام پستهای منو خونده باشی می فهمی که من در مورد اندیشه چه منظوری دارم
سیاست این شرکت اینه که وقتی تو شهری رقیب نداره اصلا سرویس خوبی ارائه نمی کنه و اصلا مشتری براش اهمیتی نداره مثالش همین دوستمون که تو لنگروده ، حالا خودت می گی که پارس رفته انزلی و اندیشه داره به فکر این میوفته برای اینکه مشتریاشو از دست نده یه سری خدمات خوبی بده ، به نظرت این درسته دوست عزیز ، حالا من نمی دونم چرا تو اینقدر به شاتل حساسی بابا این شاتل شاتل که می گن اصلا جای خوبی نیست آخه سرویس خوبی نمی دهتازه ارتباطش با ایشتگاه فضایی بین المللی قطع شده آخه همش DC میشه
راستی تو از کجا می دونی که پارس آن لاین داره تو انزلی راه میوفته و اینکه اندیشه داره اونجا یه کارایی می کنه ، نکنه دوستت اطلاعات لحظه به لحظه شرکتشون رو بهت می ده
راستی به نظر تو ازون 9 تا شرکتی که می گی به نظرت چند تاشون قوی هستن و اینجا دارن سرویس می دن من که چیزی نشنیدم تو رشت ، فکر نکنم بقیه شون تو حدی باشن که بتونن عرضه اندام کنن وگرنه تاحالا ما یه چیزایی می شنیدیم
بابا ایهاالناس من می گم اندیشه تا وقتی رقیب نداره اصلا به مشتریش اهمیت نمی ده به نظر شما دروغ می گم
دوستان اینم پینگ من از همون سرور
---------- Post added at 01:45 AM ---------- Previous post was at 01:42 AM ----------
mailer جون یه تست می ذاری رو باکو می خوام ببینم تو چه وضعیتی هستی
همه جا همینه داداش من. کجا دیدی نباشه؟ مثلا همین همراه اول تا دید یکی دیگه اومده کلی امکانات داد و قیمتش اومد پایین و هر کاری کرد تا مشتریاش نپرن. در تمام مشاغل کامپیوتری و غیر کامپیوتری در ایران وضعیت همینه.
از ساعت 1:30 تا 3 سرعت بین 10 -40 در نوسان هست!
ساعت 3 سرعت برگشت به وضعیت قبلیش 60-80
حال میکنید گزارش لحظه به لحظه رو![]()
Last edited by foa.neh; 10-09-2010 at 02:04.
ه بچه ها خیال کردین میزارم اندیشه حق منو بخوره من با 128 1 گیگ دارم الا نامحدود ازش استفاده میکنم به هر حال هوش ما رو دست کم گرفته این اندیشه .... ولی از افشای این راز معزوریم چون همه میفهمن بعد به گوش اندیشه میرسه بعد هم نون ما تخته میشه
ولی اگه شک دارین به حرفم بگین تا عکس بزارم براتون مطمئن شین
---------- Post added at 03:12 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
تازه یادم رفت که بگم فرقش با نامحدوده معمولی اینه که نامحدود رو سرعت واقعی میدن ولی چون الان اندیشه خیال میکنه که من دارم از سرویسه 1 گیگ استفاده میکنم بره همین تو روز سرعتم بالای 100 هست
اینجا کارمندای اندیشه حضور فعال دارن پس یا نباید میگفتی اصلا یا روش کارو واسم پیغام خصوصی کن!
خوابمم نمی گرفت گفتم یه سر به فروم بزنم.
بچه ها شما جای من بودین با پارس وی چیکار می کردین؟
1- فرستادن ساختمان مهر رو هوا
2- اعتصاب غذا
3- شکوندن مودمتون
4- جمع آوری سرویس
نطنئنا جمع آوری سرویس.همون کاری که من و چند تا از دوستام 10 ماه پیش کردبم.
والا پارس که واسه من عالی داره عمل می کنه (البته نسبت به شاتل)
البته الان خونه نیستم با GPRS ایرانسل اومدم![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)