سلام.
ترینر بازی GTA: vice city
رو میخوام
تنکس
سلام.
ترینر بازی GTA: vice city
رو میخوام
تنکس
از اين سايت هر چقد ترينر خواستي دانلود كنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .استاد من سیو کامل بازی ایول 5 را از دوستم گرفتم و حال خودم بازی ایول5 را روی ویندوز سون 64 بیتی نصب کرده ام . سیو بازی را در کجا ویندوز نصب کنم و چگونه از ان استفاده کنم در بازی ...منظور من این است که (مثلا می خواهم به قسمت 12 بازی ایول 5 بروم چگونه این کار را انجام دهم .........) سیو بازی ایول 5 را که دوستم بازی را تمام کرده است مال تمام بازی است تا اخر مرحله و پایان بازی ............ممنون 2. استاد کدهای تقلب بازی را دارید و اموزش استفاده از این کد تقلب چگونه است ...
Last edited by ushuaia; 23-01-2011 at 14:55.
سلام با خسته نباشید به مدیران زحمت کش این انجمن.اگه میشه کد تقلب بازی Heroes of Annihilated Empires رو بذارید باور کنید خیلی دنبالش گشتم ولی پیداش نکردم به خاطر اینکه بتونم نظر بدم عضو هم شدم خواهشا زود بذارید خیلی ممنون چاکریم
Heroes of Annihilated Empires
Angry Birds سيو و ترينر مي خواهم متاسفانه گشتم ولي پولي بود
من تعدادی ترینر و آنلاکر پیدا کردم.
آنلاکر (باز کننده) مراحل:
ترینر نسخه 1 بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ترینر نسخه 2 بازی:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر از Cheat engine استفاده می کنید فایل زیر را برای برنامه دانلود کنید:
( دریافت Cheat engine ازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد تقلب
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
ترينر بازي Puzzle Quest 2 رو ميخام
خيلي دنبالش گشتم
اگه برام پيداش كنيد خيلي ممنون ميشم
سلام ..تو رو خدا کسی نیست جواب سوال مرا بده ..پست بالا ..شماره 6424را .. سوالم در مورد بازی ایول 5 است ...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)