تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 643 از 1635 اولاول ... 1435435936336396406416426436446456466476536937431143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دقیقا برام همین مهمترین فاکتور هست !!! میخوام تو این رنج بهترین باشه !! ظاهرا به یه جمع بندی میرسیم که SX200 تو این قیمت و رده بهترین هست ؟؟!!
    ظاهرا کیفیت عکس های SX210 کمی بهتره !
    عکس های مختلفی از این دو دوربین رو می تونید اینجا ببینید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 3 کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

از دوستان کسی در مورد آخرین قیمت fz35 کسی خبر داره؟

4. این کاربر از Bobby Sands بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز rostamiani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

از دوستان کسی در مورد آخرین قیمت fz35 کسی خبر داره؟
    فکر کنم حدود ۴۸۰ هزار تومان بود !
    با نمیاندگی فروش بانیان تماس بگیرید :

کد:

6. این کاربر از rostamiani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mm45's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام دوستان

قصد خرید یکی از دوربین های سری ixus کانن رو دارم . خیلی برام مهمه که ساخت ژاپن باشه .

ظاهرا ixus 100 فقط ژاپنیه و ixus 110 , 120 چینی هستن . ایا ixus 130 هم که جدیدا اومده و خیلی خوشکله هم چینیه؟

ممنون میشم در مورد خرید یکی از این مدلها (با همون الویت ژاپنی بودن) راهنماییم کنین.

ضمن اینکه کوچیک بودن دوربین خیلی خیلی برام مهم هست. واسه همین سراغ این سری دوربین ها رفتم و اینکه برندی هم که دوسش دارم کانن هست.
    سلام دوست من
    سری ایکسوز کانن با 3 اسم متفاوت بر مبنای کشور سازنده شناخته میشه مثلا ایکسوز 100 :
    در چین این دوربین را با نام ixus100
    در امریکا sd780
    در ژآپن با نام ixy210

یا یه مثال دیگه :
    کد:
    شرمنده خیلی خسته ام بیشتر حوصله توضیح ندارم انشاالله فرصت دیگه ای جبران کنم

8. این کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال MP3 Player sastwhc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

ارادت داریم قربان
    ماه ها پیش که عضو این سایت نبودم هر وقت مطالب این سایت رو مطالعه میکردم از نظرات مفید شما خیلی بهره می بردم
    چشم دانلود میکنم و نظرم رو اعلام میکنم ولی روز جمعه آخه فردا عروسی دعوتم و چون عروس خانم از دوستان صمیمی بنده است از صبح تا آخر شب گرفتارم اگه شما لطف کنید و روز جمعه به این تاپیک سر بزنید می تونیم این بحث رو ادامه بدیم

اما آن عکس INBIO100 را (یعنی عکس همان نخ و پارچه های رنگی با ایزوی 100) برای A480 و IXUS95 قبلا دانلود کردم و با کمال تعجب باید عرض کنم که نتیجه همان بود که قبلا عرض کردم یعنی A480 کاملا از نظر وضوح تصویر برتری دارد اگه به همان لبه سبد دقت کنید متوجه می شوید

بقیه عکس ها را هم می بینم و روز جمعه نظرم رو میگم اما اگر هم در ایزوی 100 برتری با دوربین های دیگر باشد به نظر من اصلا ارزشی ندارد چون :
    اولا دوربینی که در ایزوی بالاتر نتیجه بهتری داشته باشد قدرتمند تر است
    دوما در اکثر شرایط نوری در مکان های سر پوشیده و نورهای مصنوعی و در حالت اتوماتیک دوربین ایزوی 200 و یا 400 خواهد داشت
    در مورد SX120 هم باید عرض کنم به عنوان یک دوربین نیمه حرفه ای و با 100 هزار تومان اختلاف قیمت رقیب نا مناسبی برای A480 خواهد بود و اگر برتر نباشد جای تعجب دارد
    خداحافظ تا روز جمعه
    ۱-سری پاور شات شامل بعضا دوربین های درخور توجه است.در این سری کیفیت عکاسی دوربین بیشتر مورد توجه طراح بوده.مخاطبش هم کمی آشناتر به عکاسی فرض شده. و فیلمبرداری در حد ناکافی تا ضعیف است اما سری ایکسیوس اندازه کوچکتر(Slim)باتری گرانتر و داخلی(البته تحت شرایطی میتونه نقطه ضعف محسوب شه)و البته ظاهر دل انگیزتری براشون در نظر گرفته شده.فیمبرداری ایکسیوس در سطح خوب (در حد کنون - دقت کنید که کنون در فیلمبرداری دوربین های عکاسی اش سرامد محسوب نمیشه).
    بهمین دلیل عکس های A480 قابل قبول و برتر از هم رده ایکسیوسی خودش است.اما فیلمبرداری شان قابل مقایسه نیست و ایکسیوس بهتر عمل میکند.
    ۲-نتیجه بهتر در ایزوی بالاتر به نفع کیفیت بالاتر دوربین است(گرچه نقیض این قانون کم نیستند) اما انالیز یک عکس خوب در ایزوی بالا به مراتب مشکل تر است.مخصوصا انحراف معیار رنگ ها بسیار چشم گیر تر خواهد بود.اصولا در دوربین ها کامپکت و لایک(SLR Like) بجز یکی دوتا استثنا ایزوی بالای 200 تقریبا به یک فاجعه در رنگ و کنتراست و نویز ختم می شود(بنابراین سوال همیشگی که : کاربرد و انتظارتان از دوربین چیستُ؟در اینجا مصداق پیدا میکند. )اگر انتظارتان از ایزوی بالا در کامپکت/لایک در حد فول فریم کنون یا نیکون است باید بگویم که لایک/کامپکت ها از هر برندی متاسفانه مایوستان خواهند کرد.شما روی D300s با ایزوی 4000 میتونید عکس خوب تا عالی بگیرید اما اینکه بتونید با یه لایک یا کامپکت بدون توجه به مدل یا کمپانی (با یکی دوتا استثنا) بتونید عکس قابل قبول حتی در ایزوی 400 یا 800 بگیرید تقریبا ممکن نیست.نور کم عکس(underexposure) را میتوان تا حدی با ادیت post processing جبران کنید اما کاهش نویر(noise reduction) ناشی از ایزوی بالا چندان ممکن و مطلوب نخواهد بود.بهمین دلیل اول مطمن شوید در ایزوی پایین نتیجه مطلوب است.همینطور پیشنهاد میکنم روی عکس های ایزوی بالا (همان دانلودی ها)کارکنید ببنید نتیجه ادیت تان تا چه حد برایتان مطلوب است حتی انها را در اندازه البوم تان چاپ کنید و ببینید ایا نتیجه چاپ برایتان قابل قبول است.
    ۳-بله در مد اتوماتیک و مکان های کم نور دوربین ها سعی میکنند که ایزو را بالا ببرند و سرعت شاتر را افزایش ندهنداما استفاده از مد اتوماتیک در فضا های کم نور جز یک عکس نامطلوب نتیجه دیگری نخواهد داشت .پس فقط وقتی از این مد استفاده کنید که یا نور کافی باشد یا در مد نیمه اتوماتیک ایزو محدود شده باشد(بنابراین هنگام خرید دقت کنید این قابلیت در دوربین وجود داشته باشد)
    ۴-SX120 دوربین نیمه حرفه ای محسوب نمیشود فقط تنظیمان دستی دارد و قیمتش فقط 210 هزار تومان است(50D یا D90 نیمه حرفه ای محسوب میشوند) و ارزش 100 تومان بیشتر را دارد.اما اگر بهردلیل بودجه ای در حد 110 تومن در نظر گرفته اید مسلما A480 انتخاب خوب و احتمالا بهترین محسوب میشود.
    حیفم امد نگویم اتفاقا A1100 با قیمتی در حدود 150 تومن با داشتن ویزور اپتیک انتخاب 40 تومن گرانتر اما باز کمی بهتر است(البته شاید سخت تر یافت شود)

در ضمن من هم مخصوصا در این کلاس سونی را تایید نمیکنم(حرفای Alisub عزیز تایید میشه)من طرفدار یا منتقد مطلق هیچ برند یا دستگاهی نیستم

سه شنبه میتوانم در این صفحه کامنت بگذارم اما جمعه مطلبتان را می خوانم(با موبایل کامنت گذاشتن خیلی سخته)

10. 4 کاربر از sastwhc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس به احتمال 90% بنده برم SX200 کانن رو بگیرم . متقاعد شدم که این دوربین میتونه تا حد بسیار زیادی نیازهای منو براورده کنه .

12. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

پس به احتمال 90% بنده برم SX200 کانن رو بگیرم . متقاعد شدم که این دوربین میتونه تا حد بسیار زیادی نیازهای منو براورده کنه .
    مبارکتون باشه
    دوربین است که از انتخابش پشیمون نمیشید . با اطمینان خرید کنید
    و حتما با بیمه نامه بدنه خرید کنید

14. 2 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز panther99's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گارانتی آفومار همون بیمه نامه رو داره ؟؟؟؟؟؟؟

16. این کاربر از panther99 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ok118's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

۱-سری پاور شات شامل بعضا دوربین های درخور توجه است.در این سری کیفیت عکاسی دوربین بیشتر مورد توجه طراح بوده.مخاطبش هم کمی آشناتر به عکاسی فرض شده. و فیلمبرداری در حد ناکافی تا ضعیف است اما سری ایکسیوس اندازه کوچکتر(Slim)باتری گرانتر و داخلی(البته تحت شرایطی میتونه نقطه ضعف محسوب شه)و البته ظاهر دل انگیزتری براشون در نظر گرفته شده.فیمبرداری ایکسیوس در سطح خوب (در حد کنون - دقت کنید که کنون در فیلمبرداری دوربین های عکاسی اش سرامد محسوب نمیشه).
    بهمین دلیل عکس های A480 قابل قبول و برتر از هم رده ایکسیوسی خودش است.اما فیلمبرداری شان قابل مقایسه نیست و ایکسیوس بهتر عمل میکند.
    ۲-نتیجه بهتر در ایزوی بالاتر به نفع کیفیت بالاتر دوربین است(گرچه نقیض این قانون کم نیستند) اما انالیز یک عکس خوب در ایزوی بالا به مراتب مشکل تر است.مخصوصا انحراف معیار رنگ ها بسیار چشم گیر تر خواهد بود.اصولا در دوربین ها کامپکت و لایک(SLR Like) بجز یکی دوتا استثنا ایزوی بالای 200 تقریبا به یک فاجعه در رنگ و کنتراست و نویز ختم می شود(بنابراین سوال همیشگی که : کاربرد و انتظارتان از دوربین چیستُ؟در اینجا مصداق پیدا میکند. )اگر انتظارتان از ایزوی بالا در کامپکت/لایک در حد فول فریم کنون یا نیکون است باید بگویم که لایک/کامپکت ها از هر برندی متاسفانه مایوستان خواهند کرد.شما روی D300s با ایزوی 4000 میتونید عکس خوب تا عالی بگیرید اما اینکه بتونید با یه لایک یا کامپکت بدون توجه به مدل یا کمپانی (با یکی دوتا استثنا) بتونید عکس قابل قبول حتی در ایزوی 400 یا 800 بگیرید تقریبا ممکن نیست.نور کم عکس(underexposure) را میتوان تا حدی با ادیت post processing جبران کنید اما کاهش نویر(noise reduction) ناشی از ایزوی بالا چندان ممکن و مطلوب نخواهد بود.بهمین دلیل اول مطمن شوید در ایزوی پایین نتیجه مطلوب است.همینطور پیشنهاد میکنم روی عکس های ایزوی بالا (همان دانلودی ها)کارکنید ببنید نتیجه ادیت تان تا چه حد برایتان مطلوب است حتی انها را در اندازه البوم تان چاپ کنید و ببینید ایا نتیجه چاپ برایتان قابل قبول است.
    ۳-بله در مد اتوماتیک و مکان های کم نور دوربین ها سعی میکنند که ایزو را بالا ببرند و سرعت شاتر را افزایش ندهنداما استفاده از مد اتوماتیک در فضا های کم نور جز یک عکس نامطلوب نتیجه دیگری نخواهد داشت .پس فقط وقتی از این مد استفاده کنید که یا نور کافی باشد یا در مد نیمه اتوماتیک ایزو محدود شده باشد(بنابراین هنگام خرید دقت کنید این قابلیت در دوربین وجود داشته باشد)
    ۴-SX120 دوربین نیمه حرفه ای محسوب نمیشود فقط تنظیمان دستی دارد و قیمتش فقط 210 هزار تومان است(50D یا D90 نیمه حرفه ای محسوب میشوند) و ارزش 100 تومان بیشتر را دارد.اما اگر بهردلیل بودجه ای در حد 110 تومن در نظر گرفته اید مسلما A480 انتخاب خوب و احتمالا بهترین محسوب میشود.
    حیفم امد نگویم اتفاقا A1100 با قیمتی در حدود 150 تومن با داشتن ویزور اپتیک انتخاب 40 تومن گرانتر اما باز کمی بهتر است(البته شاید سخت تر یافت شود)

در ضمن من هم مخصوصا در این کلاس سونی را تایید نمیکنم(حرفای Alisub عزیز تایید میشه)من طرفدار یا منتقد مطلق هیچ برند یا دستگاهی نیستم

سه شنبه میتوانم در این صفحه کامنت بگذارم اما جمعه مطلبتان را می خوانم(با موبایل کامنت گذاشتن خیلی سخته)
    با تشکر از پاسخ کامل شما

پس من درست متوجه شده بودم و شما هم تایید میکنید که کیفیت عکس های A480 یا A490 بهتر از IXUS95 است و کیفیت عکس هم برای من مهمتر از فیلم برداری است

توصیه شما در مورد مود اتوماتیک را هم حتما بکار میبرم
    SX120 هم دوربین بسیار خوب و کاملی است اما به عنوان یک دوربین مجلسی نه یک دوربین کوچک و ساده که همیشه همراهت باشد ( نیاز من یه دوربین دانشجویی و در عین حال با کیفیت بود که همیشه توی کیفم باشد) بنابراین همان A490 برایم مناسب تر است البته اگه موفق بشم A1100 گیر بیارم بی شک انتخاب بهتری خواهد بود

18. 2 کاربر از ok118 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

گارانتی آفومار همون بیمه نامه رو داره ؟؟؟؟؟؟؟
    سلام
    آفومار دوربین های خود را با بیمه اطمینان عرضه میکنه .
    اما دوست من چرا از آفومار می خوایید خرید کنید ؟ فکر کنم قیمت sx200 از آفومار 335 هزار تومان باشه . در حالی که همین دوربین را با بیمه میتونید 310تا 315 بخرید .

20. 2 کاربر از mm45 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •