تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما قدرت ps3 ر چه حدي است

راي دهنده
1216. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

740 60.86%
  • خوب

273 22.45%
  • متوسط

84 6.91%
  • بد

16 1.32%
  • بسيار ضعيف

103 8.47%
صفحه 643 از 1219 اولاول ... 1435435936336396406416426436446456466476536937431143 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,421 به 6,430 از 12190

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Play Station 3

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

دوستان امروز قیمت ps3 fat 40gb رو گرفتم 280. خیلی هم تاکید داشتم که آکبند هست یا نه و اونا می گفتند آکبند هستش و با اینکه بهشون گفتم دیگه تولید نمی شه می گفتند اینا تو انبار مونده و این حرفا. حالا اعتباری به حرفشون هست؟ از کجا می شه فهمید دستگاه آکبند هست یا نه؟
    دادا فت 3 ساله که دیگه تولید نمیشه.......
    یعنی یارو 3 سال اون فت هارو تو انبار نگه داشته،حالا تازه کشیده بیرون.....

من خودم یه هفته پیش میخواستم یه فت بگیرم برای خواهرزادم،ولی آکش رو پیدا نکردم،اصلا نبود که بخوام پیدا کنم.
    چون آشنا زیاد دارم،اگه بود آکشو میخریدم........

2. 7 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Alex Fera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    طهران اسم:محمد

پيش فرض

قبلا این سوال رو پرسیدم کسی جواب نداد اگه کسی جواب بده ممنون میشم :
    1- می خواستم بدونم شما کدوم مغازه در تهران رو برای خرید ps3 توصیه میکنید اگر کسی اطلاعی داره خوشحال میشم ادرس مغازه رو در اختیارم قرار بده

2-ایا کسایی که که دستگاهشون رو ه ک کردند با دستگاهشون به مشکلی برخورد کردند ؟

آدرس رو برات پ.خ میکنم...

نه ه.ک کردن با روش CFW هیچ مشکلی به وجود نمیاره.........

4. 7 کاربر از Alex Fera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به دوستای گلم

خوب هستید ؟

آقایون من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید !!

1. ه-ک کامل اومده ( مثل : xbox ) ؟ ( به جزء دانگل )
    2. هزینه -- کردن چقدره ؟
    3. کابل hdmi با خود کنسول هست ؟
    4. آنلاین بازی کردنش چه جوری هست ؟ پولی هست دیگه !!
    5. بازی داخل هارد میشه بریزی ؟ و زمانی که میریزی نیاز به وجود دیسک هست ( مثل : 360 ) ؟

یه نظرسنجی + مقایسه :

دوستانی که با XBOX + PS3کار کردن ، خواهشا بگن که کدوم برتر هست ( خواهشا با دلیل منطقی ) !!

یـــــــــه د نــــــــیـــــــــا مـــــمــــــنـــــــــــ و نـــــــــــ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    ملایر

پيش فرض

دوستان امروز قیمت ps3 fat 40gb رو گرفتم 280. خیلی هم تاکید داشتم که آکبند هست یا نه و اونا می گفتند آکبند هستش و با اینکه بهشون گفتم دیگه تولید نمی شه می گفتند اینا تو انبار مونده و این حرفا. حالا اعتباری به حرفشون هست؟ از کجا می شه فهمید دستگاه آکبند هست یا نه؟
    سلام
    منم قبل عید یه دونه از اینها خریدم مثل ساعت کار می کنه مال من که خوب کار می کنه و تا حالا مشکلی نداشته

خوب هستید ؟

آقایون من چندتا سوال داشتم که ممنون میشم جواب بدید !!

1. ه-ک کامل اومده ( مثل : xbox ) ؟ ( به جزء دانگل )
    2. هزینه -- کردن چقدره ؟
    3. کابل hdmi با خود کنسول هست ؟
    4. آنلاین بازی کردنش چه جوری هست ؟ پولی هست دیگه !!
    5. بازی داخل هارد میشه بریزی ؟ و زمانی که میریزی نیاز به وجود دیسک هست ( مثل : 360 ) ؟

یه نظرسنجی + مقایسه :

دوستانی که با XBOX + PS3کار کردن ، خواهشا بگن که کدوم برتر هست ( خواهشا با دلیل منطقی ) !!

سلام
    1. بله هکش اومده و فعلا تمام بازیها رو میاره
    2. راحت خودت میتونی هکش کنی ولی بیرون 20 تومن میگیرن
    3.نه
    4.اینو نمی دونم چون تا حالا جرعت نکردم به انلاین برم
    5. اگه هکش کنی تمام بازیها روی هارد اجرا میشن... اصلا از روی دیوی دی کپی نمیشه بازی اجرا کرد و حتما باید بازی ها روی هارد باشن(نحوه خرید بازی اش هم اینطوره که باید یک هارد اکسترنال ببری تا برات بازی برزن روی هارد)

در مورد نظر سنجی حرف و حدیث زیاده ولی نظر من اینه
    که ps3 زمانی از ایکس باکس سر تره که هردوتاشون رو باهم داشته باشه ولی اگه پول یکی شو داری ایکس باکس بخر
    ولی من خودم میگم ps3 از ایکس باکس سرتره ولی اگه ایکس باکس نداشته باشی ارزش نداره
    Last edited by marvel_malayer; 05-04-2011 at 21:34.

7. 3 کاربر از marvel_malayer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

چند تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی Killzone 3 که 41 گیگ هست رو شما می خری 820 تومن ( تک تومنی ) ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جالب بود

در ضمن واسه PS3 حداقل 700 تا بازی هست که اگه هر کدوم 10 گیگ باشن میشه 7 ترا بایت

اونی که شما میگی کپی فیلمو سریاله!! بازی رو که با این قیمتا حساب نمیکنن!!
    ولی ای کاش میکردن!!
    در مورد این موضوع قبلآ در همین تاپیک بحث شده بود که دوستان چند تا ادرس هم داده بودن !!!
    در جواب اون دوستمون باید بگم در مورد حجم بازی ها اشتباه میکنید !! اما هر دو سایت حجم هر بازی رو جلوش نوشته ببینید !!!
    -----------------
    فروش استثنایی بازیهای PS3 با کامل ترین آرشیو بر روی هارد هر گیگ 20 تومان
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    -----------------
    فروش گیم ps3 هر گیگ 15 تومان
    کد:
    -----------------

9. این کاربر از hameddinga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در مورد این موضوع قبلآ در همین تاپیک بحث شده بود که دوستان چند تا ادرس هم داده بودن !!!
    در جواب اون دوستمون باید بگم در مورد حجم بازی ها اشتباه میکنید !! اما هر دو سایت حجم هر بازی رو جلوش نوشته ببینید !!!
    -----------------
    فروش استثنایی بازیهای PS3 با کامل ترین آرشیو بر روی هارد هر گیگ 20 تومان
    کد:
    -----------------
    فروش گیم ps3 هر گیگ 15 تومان
    کد:
    -----------------
    عرف این قیمتی هست که حامد جان خرید. حالا یکم بالا و پایین تر.اینکه یکی خودش داره خیلی ارزون تر و زیر قیمت میده دلیل نمیشه بهش بگی اره گرون خریدی و قیمت خیلی پایین تر هست. شما تا حالا از بیرون بازی گرفتی؟؟؟

درباره حجم بازی ها هم کی اشتباه می کنه و در مورد کدوم بازی؟ لطفاً واضح بگید.

اگه منظورت killzone 3 هست که 2 مدل 41 گیگ و 22 گیگ داره کمبود های مدل 22 گیگ رو بخونید:
    Killzone 3 EU JB PS3 No3D Movies RiP-MrBlack
    Only 22 GB Instead Of 41 GB
    RELEASE NOTES

This is a RIP, 3D videos have been removed
    Censored movies have been removed too.
    Some languages (German?) may require them.
    We recommend playing in another language
    if something wrong happens.

KNOWN ISSUES (Multiman 1.15.04)

3D mode is broken with CFW 3.55
    Slow loading time meaning stuttering during
    cutscenes. Just PAUSE the game and let the
    loading finish before going on.
    Sounds may be glitchy: loops, stutters, mutes.
    Last edited by sony_W810i; 05-04-2011 at 22:07.

11. این کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه hameddinga's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

عرف این قیمتی هست که حامد جان خرید. حالا یکم بالا و پایین تر.اینکه یکی خودش داره خیلی ارزون تر و زیر قیمت میده دلیل نمیشه بهش بگی اره گرون خریدی و قیمت خیلی پایین تر هست. شما تا حالا از بیرون بازی گرفتی؟؟؟

درباره حجم بازی ها هم کی اشتباه می کنه و در مورد کدوم بازی؟ لطفاً واضح بگید.
    خوب آخه چرا باید یکی 500 گیگ بازی رو بده 70 هزار تومان به دور از انسانیت هست !!
    من خودم اورجینال بازی میکنم فعلا چند تا بازی خودم گرفتم که اصلا حال نکردم دیگه اورجینال بخرم بازی کنم به جزneed for speed hot pursuit که آنلاین بازی میکنم یکم حال میده !
    در مورد حجم بازی ها گفتم که اگه می رفتین تو این سایتا می دیدید که حجم بازی ها میانگین از 2 تا 8 گیگ هست. البته بازی هایی مثل gow3 و KillZone 3 حجمشون 40 گیگ هست که بیشترین حجم و تو بازی ها داره !! همین hot pursuit حجمش 7 گیگه !!

13. این کاربر از hameddinga بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooriya_hp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان قضیه این ریختن تو هارد چی هست ؟

نمی تونیم دیسک بازی رو بخریم ؟ ( کپی منظورم هست ) بعد بریزیم تو هارد و RUN کنیم ؟

بعدش تو 120GB چندتا بازی جا میشه ؟ و هر بازی دونه ی چند بیرون میریزن ؟

کسی از LIVE استفاده کرده ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب دوستان یک آموزش تو سایت بازی سنتر دیدم که تصمیم گرفتم ورژن P30world Edition رو اینجا به صورت آسون تر بگذارم.

آموزش خواندن پارتیشن های NTFS توسط Multiman

مواد لازم:
    1) یک هارد اکسترنال فرمت شده به صورت NTFS - که میتونه 2 تا هر چند پارتیشن که بخواد هم داشته باشه.
    2) یک عدد فلش دیسک فرمت شده به صورت FAT32 ----- اگه یکی از پارتیشن های هادرتون FAT32 باشه به فلش نیازی نیست.

3) برنامه multiman ورژن جدیدتر از 1.16.3 به اینور که داخل فایل ZIP برنامه وقتی Extract کنیدش فایل USB.CFG وجود داشته باشه. ( همراه همه ورژن های جدید multiman هست )

4) برنامه USBView که از لینک زیر قابل دانلود هست:

کد:
    ==============================================
    مراحل :

اول هارد اکسترنالتون رو به PC وصل کنید و بعد برنامه USBView رو اجرا کنید.
    وقتی اجرا شد باید بتونید گزینه مربوط به هاردتون رو توش پیدا کنید ( پیشنهاد میشه قبل از اینکار همه قلش ها و هارد اکسترنال های دیگه که کلاً به عنوان Mass Storage شناخته میشن رو از PC جدا کنید تا پیدا کردن هاردتون راحت تر باشه.

وقتی هاردتون رو پیدا کردید مثل شکل بالا روش کلیک کنید تا مشخصات کاملش رو سمت راست برنامه بهتون نشون بده. ما فقط به 3 مشخصه نیار داریم.
    idVendor - idProduct و تعداد کل پارتیشن های هار دیسکتون شامل FAT32 و NTFS

حالا برید فایل USB.CFG رو با notepad باز کنید. توش یک رشته مثل زیر می بینید:

0x0BC2:0x5021:2

که اون قسمت قرمز رو با عدد روبروی idVendor و قسمت سبز رو با عدد روبروی idProduct و عدد آبی رنگ رو با تعداد پارتیشن هاردتون چایگزین کنید و فایل رو سیو کنید و به هارد با فرمت FAT32 یا فلش با فرمت FAT32 منتقلش کنید.

حالا کافیه که برید برنامه Multiman رو باز کنید و هاردتون رو به PS3 وصل کنید. وقتی هارد رو شناخت دکمه های Start+Select رو با هم برنید تا وارد محیط FileManager بشید. از سمت چپ وارد مسیر dev_USB بشید تا بتونید فایل USB.CFG که ریختید توش رو ببینید. از سمت راست هم وارد مسیر زیر بشید:
    dev_hdd0/game/BLES80608/USTDIR و سپس روی فایل USB.CFG که سمت چپ هست دکمه دایره رو بزنید تا اونو در مسیر سمت راست داخل پوشه USRDIR کپی کنه.
    حالا هارد رو برای اطمینان جدا کنید و از برنامه MULTIMAN خارج شید و دوبازه هارد رو وصل کنید و برنامه MULTIMAN رو باز کنید.
    وارد FLE MANAGER بشید و دکمه Start+مثلث رو بزنید. به سوالی که می پرسه پاسخ مثبت بدید و میبینید که یک usb جدید در شاخه ّFile Manager ایجاد شده که همون پارتیشن NTFS هست.

نکته : نمیتونید بازی از پارتیشن NTFS لود کنید و فقط و فقط میشه ازش برای کپی بازی به هارد PS3 استفاده کرد.
    نکته : اگه هارد جدید بخواید وصل کنید باید همه مراحل بالا تکرار بشه.
    Last edited by sony_W810i; 05-04-2011 at 22:55.

16. 5 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خوب آخه چرا باید یکی 500 گیگ بازی رو بده 70 هزار تومان به دور از انسانیت هست !!
    من خودم اورجینال بازی میکنم فعلا چند تا بازی خودم گرفتم که اصلا حال نکردم دیگه اورجینال بخرم بازی کنم به جزneed for speed hot pursuit که آنلاین بازی میکنم یکم حال میده !
    در مورد حجم بازی ها گفتم که اگه می رفتین تو این سایتا می دیدید که حجم بازی ها میانگین از 2 تا 8 گیگ هست. البته بازی هایی مثل gow3 و KillZone 3 حجمشون 40 گیگ هست که بیشترین حجم و تو بازی ها داره !! همین hot pursuit حجمش 7 گیگه !!
    درسته ادرسی که شما دادی خیلی قیمتاش خوبه. ولی منظور من سر اینه که این دوستمون تازه با هزار شوق و ذوق رفته پول داده. شما الکی مودبانه بهش میگی رفته تو پاچت ( ببخشید البته ) ولی عرف همونیه که ایشون خرید و همه میخرند. ما هم خوشحال میشیم که بازی ارزون بشه ولی این دوستمون که لینکشو دادید تهران هستند و برای خیلی ها غیر قابل دسترس.

درباره حجم بازی ها هم من به شخصه به جز چند تا بازی multi خوب که اکثرا حجم 8 تا 15 گیگ دارند، بیشتر بازی های انحصاری بازی می کنم که معمولاً بین 13 تا همون 41 گیگ حجم دارند دوست عزیز. اون Xbox هست که بازی هاش ابن حجمی که شما گفتی رو داره و در ضمن اون لیستی که ایشون گذاشتن تو سایت به هیچ وجه همه بازی های PS3 رو شامل نمیشه.

به هر حال ممنون بابت ادرس.

دوستان قضیه این ریختن تو هارد چی هست ؟

نمی تونیم دیسک بازی رو بخریم ؟ ( کپی منظورم هست ) بعد بریزیم تو هارد و RUN کنیم ؟

بعدش تو 120GB چندتا بازی جا میشه ؟ و هر بازی دونه ی چند بیرون میریزن ؟

کسی از LIVE استفاده کرده ؟
    بعضی جاها بازی هارو روی Blueray کپی میفروشن که باید اونو منتقل کنید به هارد و بازی کنید ولی واسه ارشیو کردن خوبه و قیمتش یکم بالاست. بعضی هم بازی ها رو روی DVD9 میفروشن مثلاً 2 تا DVD9 میخری واسه هر بازی.

بستگی به بازی داره. حدوداً 10 تا.

اگه منظرتون PSN هست بله اینجا اکثراً استفاده کردن. من خودم قبلاً که باز بود با CFW ، NFS hot pursuit زیاد بازی می کردم.
    Last edited by sony_W810i; 05-04-2011 at 23:09.

18. 3 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •