فکر کنم بشه 5 مگ رو با Dial Up دانلود کرد !
ولی اگه کسی که ADSL داره پیدا کنی کارت راحت تر میشه ! با همون Dial Up میشه به احتمال زیاد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم بشه 5 مگ رو با Dial Up دانلود کرد !
ولی اگه کسی که ADSL داره پیدا کنی کارت راحت تر میشه ! با همون Dial Up میشه به احتمال زیاد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام چند تا سوال پیش اومده دوستان محبت کنن راهنمایی کنن
1:من الان کنسولم ارکید جاسپر میباشد یه بازی گذاشتم توش ازم سوال کرد که مایلی up date شه منم ok کردم اپدیت شد حالا نمیدونم اپدیت چی بود؟؟ولی مهمتر از اون باعث شد که فضای مموری که در برد جاسپر onboard میبشد با اینکه خالی بود به 79 مگا بایت برسه ....حالا راه دیگه ای نیست که این فضا رو اشغال نکنه؟ من که قبلا فالکون داشتم این اپدیتا رو جای دیگه ای می ریخت و از فضای مموریم کم نمیکرد ایا اصلا این اپدیتها برا اجرای بازی واجبه؟
2:دوستان من احساس میکنم بردهای جاسپر کمی از نظر گرافیکی ضعیفترن نسبت به بردهای قبلی شما چی فکر میکنید؟؟ممنون![]()
Last edited by amaranth_silent; 26-05-2009 at 15:57.
بنظرم راحترین و مطمئنترین راه اینه یه اداپتور 12 ولت بگیری کنسولتو باز کنی و منبع برق فنو از اون بگیری اینطوری هم فنتو 12 ولت کرد یکه خیلی به عمر مفید دستگاه کمک میکنه و اینکه بعد اینکه دستگاتو خموش میکنی فنت هنوز کار میکنه؟؟
خب به احتمال زیاد همون Update داشبورد بوده دیگه ! اگه هارد نداشته باشی روی مموری ذخیره میکنه !
یعنی برای من که تو live نمیرم واجب نیست؟؟
اگه منظورت اون داشبورد جدید هست که خب اگه بخوای بازی رو روی هارد بریزی باید هارد داشته باشی !
کاره اون داشبورد هم اینه که بازی رو بریزی رو هارد !
ربطی به لایو نداره ...
سلام resident evil جان
آيا مايكروسافت تو E3 دشبورد جديدي معرفي مي كنه؟![]()
من به جای نوید جان جواب میدم
فکر نکنم خبری از dashboard جدید باشه
حد اقل چیزی که شمایلش تفاوت کنه با این
چون مدت زیادی نمیشه که nxe اومده
سلام
خیلی ممنون که انقدر خوب و سریع سوالات رو جواب میدین
امیدوارم یه ذره اطلاعات خودم هم در زمینه xboX بیشتر بشه تا فقط سوال پرسنده نباشم
یه سوال دیگه
من الان بازی اویل 5 رو دانلود کردم..
2 تا فایل داره
یه دونه با پسوند iso
یه دونه هم هست با پسوند dvd
حالا باید چیکار کنم و چه جوری رایت کنم؟
(البته یکی از دوستان هم این سوال رو چند صفحه پیش پرسیده بود که من جوابش رو متوجه نشدم!!)
آره احتمالش زیاده که در باره ی داشبورد جدید صحبت کنه و از امکاناتش بگه ولی به قول pedram_sad خیلی بعید هست که بخواد واسه نمایشگاه امسال آمادش کنه.
1- تو بعضی از بازی های جدید فایلهای آپدیت داشبورد هست و زمانی که شما بازی رو داخل دستگاه میزارید ازتون میخواد که داشبورد رو آپدیت کنید که البته واسه اینکه آون فضای اشغالی رو برگردونید باید دوباره داشبورد رو بریزید.
احتمالش خیلی پائین هست چون در جاسپر فقط تراشه ی GPU از 90 به 65 نانومتری تغییر کرده ولی از نظر پردازش هیچ تغییری نکرده
ممکنه شما چون بازی هارو از رو DVD بازی میکنی یکم افت فریم داشته باشی.
ایشالا !!!!
فایل iso که همون بازی هست و فایل DVD هم مشخصات بازی هست .فقط کافیه که فایل iso رو توسط نرم افزار Xbox_Backup_Creator
با سرعت 2 روی DVD رایت کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)