تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 942 اولاول ... 142542592632638639640641642643644645646652692742 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

از دیروز که سروش جان خبر آنتن دهی در فرهنگشهر رو داد تصمیم گرفتم که امروز به یه بازدید آنتن شناسانه برم ، اینم نتیجش :
    از پارک قوری که قبلا آخرین نقطه آنتن دهی بود اونورتر رفتم و دیدم قطع نشد دوزاریم افتاد که همه خبرا درسته
    ایرانسل الان توی پارک ملت معالی آباد یه دکل موقت زده که ساخت شرکت صنایع مخابراتی راه دور شیرازه
    از کسایی که داخلش مشغول بودن پرسیدم که ایرانسل توی شیراز داره جدیدا چکار میکنه ، گفت که الان یه دکل فرکانس 900 که اینجا زدن ، یه دکل هم منطقه صنایع و یه دکل هم شهرک گلستان رو موقتا زیر پوشش برده که بعدن آنتن دائمی رو نصب میکنن و تا زمانیکه اصلیاش نصب نشه همین موقتا کار خواهند کرد، با این حساب تقریبا بیشتر محدوده شهر زیر پوشش رفته
    ضمنا آنتن دهی شیراز رو هم شرکت اریکسون داره انجام میده
    سروش جان این خبرو هم بهت بدم که دیگه نگران بلوار چمران هم نباش چون کاملا زیر پوشش رفته ولی فقط آنتن دهیش ضعیفه که اونم اگه صبر کنیم درست میشه
    فکر نمیکنم به این زودیا هم نقشه شیراز توی سایت عوض بشه چون هنوز کار داره
    این خبر خوشی بود که باید به اطلاع همه ، مخصوصا بچه های خونگرم شیراز میرسوندم پس :

ایرانسل متشکریم

امیدوارم که ایرانسل توی تمام شهرای دیگه مخصوصا اصفهان هم همین رویه رو دنبال کنه تا مشکل همه جا حل بشه فقط باید مثل ما صبر کرد ...

آقا مرسی خیلی زحمت کشیدی.
    مثل اینکه ایرانسل داره حال میده به ما اساسی!!!

یه سوال دارم...یه دکل بود حدودا 400 متر اونطرف تر از خونه ی ما که امروز دیدم دارن بالاش کار میکنن!!
    به نظرتون اگه درست شه خونه ما خوب آنتن میده؟
    همه ی ساختمون های اینجا هم 1 طبقه هستند...

به هر حال به قول خارجیا:
    Irancell rulzzz!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Clickrast's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان - نصف جهان

پيش فرض

یه سوال دارم...یه دکل بود حدودا 400 متر اونطرف تر از خونه ی ما که امروز دیدم دارن بالاش کار میکنن!!
    400 متر؟ اشتباه نمي كني سروش جان؟

Banned NAviD N-gage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بله ایرانسل در نقاط زیادی از شیراز آنتن میده ولی تو سایت ایرانسل نقشه مطمعنا آب نشده ولی در کل شیراز تو جنوب شهر آنتن دهی خیلی بهتر از نقاط شمالی حتی تا دریاچه نمک هم آنتن میده اگه آنتن دهیش معالی آباد به بالا جواب بده خوب می شد. راستی cell info شم کار نمی کنه..

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

MTNIrancell

سلامMTNIrancell ما خونمون تو انتهاي 196غربي تهرانپارس بين خيابان سراج وارديبهشت خيابان صاحب الرمان واقع است
    اينجا آنتن خيابان ميده ولي خونه ها فقط يه مقدار آنتن داره که باهاش هيچ کار نميشه کرد هيچ کس هم نمي تونه باهات تماس بگيره به غير اين کوچه هاي بالاي بين اتوبان باقري و سراج هيچ کدوم آنتن درست حسابي ندارن منظورم تا وفاداره

کي درست ميشه

البته تو نقشه پوشش انگاري آنتن داره
    ولي اشتباه
    چون انقدر آنتن کمه که راه به راه آنتن عوض ميکنه

اسم آنتن ها يي که خونه ما مينويسه
    تهرانپارس سه سي
    مدائن 1آ
    مدائن 2آ
    نبوت 1 آ
    تهرانپارس 1 سي
    تکاوران آ

سواال من اينکه کي درست ميشه بعد ار 1 سال ؟؟

ایرانسل از همون اول توی شرق تهران مشکل داشته ولی از حدوده 1 ماه قبل داره این مشکل رو برطرف میکنه. 2 هفته پیش منطقه پیروزی رو چند روزی با مشکل دیدیم ولی الان کسی از اون منطقه بابت مشکل آنتن دهی تماسی نمی گیره.
    زمان دقیقی به شما نمیتونم بدم چون این نوع مشکلات مربوط به بخش ما نمی شه و در بخش دیگه ای برنامه ریزی میشه.

اگه جوابت رو خوب ندادم منو ببخش چون دروغ نمی تونم بگم.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض درس عبرت

شاهین جان دقیقآ باهات موافقم البته,با کارگر سر جالیز هم نباید اینجوری برخورد کرد بالاخره همه ماها انسانیم و باید با همدیگه با احترام برخورد کنیم!
    من که بشخصه همچین چیزایی میبینم بهشون تذکر میدم,یک بار هم برای دوستم که با اپراتور جان عزیز بد برخورد کرده بود توضیح دادم که رفتارش ناشایست بود و مگه اپراتور جان عزیز مسئول کم یا زیاد شدن موجودی یا قبض یا چیزهای دیگست!
    اقا شاهین از طرف بچه های فروم هم بهتون خسته نباشید میگیم که هم به صبوری با مشترکها برخورد میکنین و هم به مشکلات بچه های فروم رسیدگی میکنین و سئوالاتشون رو جواب میدید

متشکر از شما

ما که عادت کردیم. البته یک شب یه آقا پسر به قوله خودش زرنگ از دزفول زنگ زد و بعد از 30 - 40 ثانیه فحش خوار و مادر به من با یک لبخند بهش گفتم:
    دوسته من هیچ می دونی تماس های شما ضبط میشه و ما می تونیم از طریق مراجع قضائی شما رو پیدا کنیم و ...
    گفت: آقا ببخشید مثل اینکه اشتباه گرفتم
    منم گفتم: نه شما کاملاً درست گرفتید و من هم به علت بی احترامی و فحاشی خطت رو تا سه ماه یکطرفه میکنم و در قسمت توضیحات هم مینویسم که چی کار کردی.

خلاصه خطش رو یه حالی دادم بهش و یک SMS هم زدم که تا 48 ساعت فرصت داره شب ها از ساعت 12:30 تا 7 صبح با شماره 150 (چون من بیشتر وقت ها Golde Number جواب میدم) تماس بگیره و بگه ... خوردم آقای شهرکی.

ولی خوب زنگ نزد من هم شمارش رو یادم رفت.
    پس نتیجه می گیریم که تا 3 ماه باید با سیم کارتش گل یا پوچ بازی کنه.

البته به نظر خودم کاری که مستحقش بود رو انجام دادم.

ولی همیشه می شنویم و فراموش می کنیم ولی این یکی خیلی بد گفت.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض جام جهانی

راستی بهتون گفته بودم که جام جهانی 2010 آفریقا کل تبلیغات رو MTN در دست داره.

خوب اگه نگفته بودم الان گفتم.

البته این خبر خیلی قدیمیه ها ولی ارزش گفتن رو داشت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

13 اگه ایرانسل حرفشو عوض نکنه طرحهای تشویقی واسه دائمی ها باید تا آخر شهریور ادامه داشته باشه

آقا شاهین از این سوالای سخت نکن ... به نظر من بحث خیلی مهم نیست ... اما اگه به قول شما ایرانسلی ها نزنن زیرش تو روزنامه یک صفحه ای همشهری شرایطش رو نوشته بود
    اینم عکسش :

Last edited by M Like Mother; 13-09-2007 at 22:24. دليل: کوچک کردن حجم و ابعاد عکس

داره خودمونی میشه 1001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

آقا مرسی خیلی زحمت کشیدی.
    مثل اینکه ایرانسل داره حال میده به ما اساسی!!!

به نظرتون اگه درست شه خونه ما خوب آنتن میده؟
    همه ی ساختمون های اینجا هم 1 طبقه هستند...

به هر حال به قول خارجیا:
    Irancell rulzzz!!!
    خواهش میکنم قابلی نداشت
    الان نمیدونم آنتنی که برای منطقه پارک قوری و پاسداران زدن کجاست ولی احتمالا اون هم موقته
    راستی اگر نمونه دکلهای ایرانسل رو خواستی ببینی برو خیابون قصردشت قبل سه راه برق یه ساختمون هست که بالاش آنتن ایرانسل نصبه
    ایرانسل اگه همینطوری پیش بره کولاک میکنه

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

آقا شاهین از این سوالای سخت نکن ... به نظر من بحث خیلی مهم نیست ... اما اگه به قول شما ایرانسلی ها نزنن زیرش تو روزنامه یک صفحه ای همشهری شرایطش رو نوشته بود
    اینم عکسش :
    می گم که مشکل ما ایرانی ها همینه
    میگردیم توی یک متن اونی که مشکل داره رو پیدا می کنیم
    مگه طرح ها از 19 خرداد شروع نشد؟

پس این چیه؟
    چرا اینو نمی گی؟
    Last edited by MTNIrancell; 13-09-2007 at 22:36.

پروفشنال nimamani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خلاصه خطش رو یه حالی دادم بهش و یک SMS هم زدم که تا 48 ساعت فرصت داره شب ها از ساعت 12:30 تا 7 صبح با شماره 150 (چون من بیشتر وقت ها Golde Number جواب میدم) تماس بگیره و بگه ... خوردم آقای شهرکی.

ايول خيلي حال كردم
    حقش بود آدم نفهمي بوده
    من كه شنيدم اعصابم خورد شد
    Last edited by nimamani; 13-09-2007 at 22:35.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •