با سلام من چطور میتونم Counter Strike Source رو آنلاین بازی کنم ؟؟؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
با سلام من چطور میتونم Counter Strike Source رو آنلاین بازی کنم ؟؟؟
نصب کانتر 1.6
نصب پچ ورژن V.23
نصب Sxe
وارد کردن ایپی سرور ها مثل pg .nini
اجرای بازی
تو پست های قبلی پچ هست Sxe هم از سایت خودشکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستان چندتا ایپی سرور معرفی کنند.
ممنون
برو تو سایتاونجا ایران یا هرجای رو که خواستی سرور کانتر پیدا کنی برات جستجو میکنهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقا کمک کنه یکی
الان کانتر 1.6 با ویندوز 7 و 64 بیت کار میکنه ؟
اگه اره لینک دانلودش رو بزارید لطفا
با سلام.
دوستان عزیز و گرامی!
==========تمام سوالات من مربوط میشه به گیم نت و بازی کانتر در شبکه LAN!=========
اگه امکانشو دارید جواب بدید:
1.کد ریز کردن هدف چیست؟ (چه کارهایی رو باید انجام داد تا هدف در ریزترین حالت ممکن قرار بگیره)
2.یک نموداری که نمایش داده میشه همونی که fps و upload , down رو نشون میده!!! این نمودار رو چگونه میشه گوشه ی سمت راست و پایین صفحه قرار داد آخه پچ نصب کردم این نمودار اومده پایین و وسط تصویر؟!
3.کدهای کانتر رو چگونه میشه در فایل config قرار داد که از این به بعد با اجرا کردن کانتر کدهای اولیه به صورت دیفالت قرار داشته باشند؟!
4.من کانتر 1.6 دارم و پچ ورژن 23 رو نصب کردم و خوب هستش اما مشکل اینه:
وقتی اسلحه در دست است و در هنگام حمله هستی اسلحه به دست چپ میره و در آپشن هم دیگه قاطی کرده مثلا Left Handed رو که انتخاب می کنی اسلحه میره توی دست راست در کل برعکس شده!
این از چیست؟
5.پچ ورژن 43 هم نصب کردم و مشکل اینه که وقتی سرور زمین میسازه در کلاینت ها و در Find Server شناخته نمیشه!؟
کسی نمیدونه چجوری میشه SXE Anti Cheat رو با وال هکر استفاده کرد
عزیزم کسی که چیت میزنه باید از خیر خیلی چیزاش بگذره اگه خواستی برات لیست کنم که باید از خیر چه چیزاش بگذره![]()
واسه چی؟ شما بگو
سلام دوستان گلم
ببخشيد دوستان من اينرنت 512 با پينگ نسبتا پايين دارم.
اگه بخوام بصورت آنلاين بازي كنم حدودا چقدر از ترافيكم كم ميكنه؟
مر30
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)