ري فرانسه از دوحه گزارش داد: محروميت فوتبال ايران از سوي فدراسيون بينالمللي فوتبال (فيفا) موجي از نااميدي را در ميان اعضاي اين تيم به وجود آورد اما لغو موقت آن اميد آنها را براي قهرماني دوباره در بازيهاي آسيايي، بار ديگر زنده كرد.
"رنه سيموئز" سرمربي برزيلي تيم فوتبال اميد ايران در اينباره گفت:
اين محروميت شوك بزرگي براي ما بود. بازيكنان ما از شنيدن اين خبر بسيار ناراحت شدند اما اكنون با حضور در بازيهاي آسيايي سعي ميكنند اتفاقاتي را كه روي داد، فراموش كنند.
وي افزود: اين اتفاق براي من بسيار سخت بود چون تاكنون در طول دوران فوتبال خود با چنين محروميتي مواجه نشده بودم.
فوتبال ايران چندي پيش به دليل دخالت دولت در امور فدراسيون از شركت در تمامي مسابقات بينالمللي محروم شد اما اين محروميت پس از چند روز و درست پيش از آغاز بازيهاي آسيايي، به طور متوقت لغو گرديد.
براساس اين گزارش، فيفا تا روز سهشنبه براي انجام اصلاحات در فدراسيون ايران و جلوگيري از محروميت دايم فوتبال اين كشور مهلت تعيين كرده است.
سيموئز كه در جام جهاني ،۱۹۹۸تيم جاماييكا را به يك موفقيت دور از ذهن رساند، اظهار داشت: براي دفاع از عنوان قهرماني خود تلاش ميكنيم. همه چيز عالي است. ميخواهيم دوباره قهرمان شويم. ما فوتبال معمولي خود را در دوحه بازي ميكنيم. من يك برزيلي هستم و برزيليها هرگز براي مدال نقره بازي نميكنند.
تيم فوتبال ايران در آخرين مسابقه مرحله گروهي بازيهاي آسيايي دوحه روز چهارشنبه با هند ديدار ميكند.
ايران با كسب يك امتياز در اين مسابقه به مرحله يك چهارم نهايي صعود خواهد كرد.