با اينترنت همراه اول نمي توانم گوگل و ساير سايت هاي جستجو را باز كنم و خطا مي دهد بقيه سايتها مشكلي ندارند .
با اينترنت همراه اول نمي توانم گوگل و ساير سايت هاي جستجو را باز كنم و خطا مي دهد بقيه سايتها مشكلي ندارند .
همراه اول کارش عشقی هست. من بابام سواد نداره و گوشیش هم نوکیا ساده هست. الان نگاه کردم بسته دو گیگ + دو گیگ شبانه رو هدیه داده بهش و فردا میخوام سیم کارتشو بندازم به گوشی خودم استفادش کنم![]()
نمیدونم چرا از بعضیا هزینه دریافت کردن
به هر حال درست شد
فقط یه سوال
من بسته نامحدود شبانه 1000 تومانی رو فعال کردم
الان ۴ گیگ هم هدیه دارم
شب بخام از ساعت ۲ تا ۷ صبح استفاده کنم از هدیه کم میکنه یا بسته ای که خریدم؟
از بسته نامحدود شبانه دو تا هفت کم میکنه
عجب شیر تو شیری شده این جریان تعویض سیم کارت و هدیه 4 گیگبرا بعضیها مثل شما رایگان بدون پیامک یا هر شرطی دیگه و برا بعضی ها با وجود تمامی شرایط و احراز اونها غیر رایگان تعویض میشه. کلا به نظر من همش زیر سر این دفاتر خدمات ارتباطی هستش از هر کجا اومد و هر جوری خواستن کار رو انجام میدن . یکی میگه باید شارژ داشته باشی و گرنه ما باید خط رو اجباری شارژ کنیم یکی هزار تومان کارمزد میگیره و یکی دیگه 2 هزار تومان کارمزد میگیره یکی فتوکپی میخواد و 500 ت برا فتوکپی میگیره و یکی اصلا فتوکپی نمیگیره و کار رو با کارت ملی انجام میده . یکی دیگه میگه باید پیامک بیاد ویکی دیگه میگه کلا رایگانه و به پیامک ربطی نداره و همینطوری ادامه داره ...... آخرش اینها مردم رو اسگول میکنن
![]()
داداش اینجا ایرانه سخت نگیر،کاملا طبیعیه اینا
از من که هیچ هزینه ای نگرفتن حتی کپی کارت ملی هم نخواست سیمکارتم هم هیچ شارژ نداشت راحت برام فورجی کردن تازه بجای یک بسته دو بسته هدیه داد یکیش الان فعاله و طبق گفته همراه اول این بسته که تموم بشه بعدی فعال میشه
Last edited by farshad0123; 16-02-2017 at 20:09.
کلا دیگه سر این تعویض سیمکارت هرکی هرچی میخواد میاد میگه . کم مونده یکی بیاد بگه یه گوشی 4G هم روی سیمکارت بهم دادن یه ویلا توی متل قو هم گفتن دم عید به نامت میکنیم .
من شهریور ماه سیمکارتم روتعویض کردم با USIM
شنبه همین هفته برام طرح 2 + 2 گیگ رایگان فعال شد
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)