کسی راه حلی نداشت؟
کسی راه حلی نداشت؟
با سلام و درود
با تمام تفاسیری که از پلاسمای پاناسونیک در این تاپیک بود . از تمام کسانی که از این برند و این تکنولوژی استفاده میکنند . میخاستم بپرسم اگه دوباره قرار بود tv انتخاب کنند بدون هیچ تعصبی آیا باز هم این tvرا انتخاب میکردند یا واقعا انتخاب دیگری داشتند.. از باب خرابیها و استرسهایی که بنده حس میکنم داره به دارندگان این tv ها وارد میشه عرض میکنم .
و آیا به نظر شما تو سریهای 2012 هم این مشکلات هست ؟
و واقعا برادرانه پیشنهاد شما به کسی که میخاد تازه tv بخره چیه...؟
وآیا به نظر شما برای خرید یه tv تو این بازار آشفته ارزش داره که بیش از 4000 هزینه کنه. با توجه به اینکه tv چیزی جز یه پنل نیست و هر لحظه ممکنه دیگه روشن نشه و تمام و گوشه انباری . نمیدونم منظورمو خوب رسوندم یا نه مثلا یه یخچال اگه گرونه حداقل خرابیشم معطوف به یه جاهایی میشه نه همش رو هیچی کنه..در آخر با توجه به اینکه بنده هم یکی از عاشقان تصویر پلاسمای پاناسونیکم. مرا راهنمایی کنید.... بسیار ممنون میشم...
Last edited by kiankiana; 14-10-2013 at 09:18.
من هم مدتها تو فكر پانا بودم ولي با اين اوصاف نظرم رفته روي سوني سري W كه هم كيفيت بالايي داره و هم از لحاظ ساخت مطمئن است.
با اين افتضاحاتي كه اين سالها پاناسونيك به بار آورده ياد گفته مرحوم ماتسو شيتا سازنده كارخانه ناسيونال(همان پاناسونيك فعلي) افتادم : محصول دل سوخته : مشتري دل ساخته
دوست عزیز پاناسونیک کیفیت تصویر فوق العاده ای داره اما به هیچ عنوان قابل اعتماد نیست و خریدش در واقع حکایت روزه شک دار گرفتنه.
نه کمپانی پاسخ گویی هست نه گاراتیش توی ایران اعتبار درست و حسابی داره، ته گارانتیش بانیان هست که 2سال پیش که من VT30 ام رو خریدم باهاشون تماس گرفتم گفتم چرا شما توی همه شهرها روی تلوزیون هاتون یدونه کارت هدیه 50تا150 تومنی میدید اما شیراز همچین چیزی ندارید؟ خیلی رک و بی ادبانه گفت: اینجور صلاح دونستیم خدانگهدار. و قطع کرد.
این دیگه غول گارانتی پاناسونیک ایرانشه...دیگه تا تهش رو بخون.
به نظرم شما از یه برند دیگه تلوزیون تهیه کن، امسال سامسونگ پلاسماهای فوق العاده ای زده که نتایجش توی همین فروم هم هست...
Last edited by arash_a59; 14-10-2013 at 13:37.
به نظر شما پلاسمای سامسونگ دوباره این مشکلاتو نداره؟
یا اینکه کیفیتش به پلاسمای پانا میرسه؟
من نظرم به الجی LA74000 جلب شده چون به نظرم اومد هم قیمتش نسبت به سونی بهتره هم امکاناتش و یه جورایی الجی تکنولوژیهای کاربردی تری رو نسبت به سامسونگ ارائه میده و اونقدر سروصداهم را نمیندازه..
البته دلم واقعا با تصویر پلاسماست ..و نمیدونم تصویر این پلاسمای سامسونگ مدلF8500 واقعا در حد پانا هست یا نه..؟
واحیانا شما دوستان نمیتونید پلاسمایی رو از ال جی یا سامسونگ معرفی کنید که در حد پانا باشه.... خیلی ممنونم ازتون![]()
Last edited by kiankiana; 14-10-2013 at 14:51.
خسته نباشی دوست گرامی.
بنده از اولین tv که خریدم تا به حال کاملا راضی بودم و به مشکلی بر نخوردم و دوستان و اقوام هم که داشته اند نیز راضی بوده اند و شاید از شانس خوبمون بوده از مدلهای pv30 بگیرید تا مدلهای 2012 و حتی 2011 شاید هم به خاطر استفاده از مد تصویر سینما و استاندارد بوده باشه و هیچ وقت از مد دینامیک استفاده نکردم و همین الان هم مد تصویر مورد استفادم از vt50 استاندارد و THX هست و میزان روشنایش رو 36 از 60.
اما در مورد انتخاب های شما و خرید پلاسما:
مدل f8500 سامسونگ یکی از بهترین محصولات حال حاضر هست و قابل قیاس با پلاسماهای lg نیست و یک رده بالاتره و امکانات هوشمندش رو در جریان نیستم و قابل قیاس با پلاسماهای پاناسونیک هست و کیفیت خوبی رو ارائه میده.
اگر هم قصد شما خرید lcd هست به شخصه از 3 برند سونی و سامسونگ و شارپ پیشنهاد میدم و نکته اصلیتر اینه که در انتخاب برند سعی کنید همیشه سری های بالاتر اون رو انتخاب کنید و ارزش پرداخت مبلغ اضافی رو حتما داره مثل:
سامسونگ سری 7 و 8
سونی w900,w800
شارپ سری le9400
پاناسونیک dt60
فیلیپس سری 8و9
اینچ بالاتر رو ارجحتر بدونید و اگر دیدید مثلا قیمت 46w900 با 55w800 تو یک سطح هست در خرید 55 اینج شک نکنید و همینطور دیگران.
اگر هم پلاسما میخرید به چزء f8500 و مدلهای پاناسونیک سایر مدلهارو به خاطر نداشتن فیلتر مناسب زد بازتاب از لیست خریدتون حذف کنید.
همه ی اینها به بودجه ی شما بستگی داره و قیمت روز مدلها تا بشه بهتر کمک کرد.
با تشکر از شما دوست عزیز ایا منبعی از مقایسه فنی همین پلاسما سامسونگ با vt50 یا vt60 وجود دارد.؟
وپلاسمای f8500 سامسونگ دارای چه قیمتی هست ؟
و اینکه احتمالا به نظر شما اونم مشکلات خرابی پانا رو نداره ؟
از لحاظ بودجه من حرفی ندارم که بخاطر تصویر بهتر قیمت 50vt50 رو بپردازم ولی از خرابیش نگرانم.؟
و سوال دیگم اینه که تفاوت قیمت بین 50 اینچ پانا مدل st50 با vt50 حدود 3 میلیونه آیا این تفاوت قیمت ارزششو داره برای vt50...؟
ودر آخر اینکه خداییش اگه شما بودید بین مدلهای ال ای دی های جدید و همین پلاسماها کدومو انتخاب میکردید؟
ودر آخر آیا منبعی وجود داره که خرابیهای پلاسماها و ال ای دی ها رو باهم مقایسه کرده باشه.یا آماری از خرابیهاشون داشته باشه که بشه به یه نتیجه ای رسید...؟![]()
بهترین منبع برای تحلیل تصاویر سایت hdtvtest هست و میتونید تک تک مدلهارو اونجا پیدا کنید و مسابقه ی بهترین hdtv سال که توسط cnet هرسال برگزار میشه و تاپیکش موجوده.
f8500 از مدلهای 2012 پاناسونیک کمی بهتره و دارای بهترین فیلتر زد انعکاس نور هست که شرایط تصویر در محیط های پر نور رو بهتر حفظ میکنه و در سایر موارد با اختلاف کمتری پشت سر مدلهای 2013 قرار میگیره و قیمتش و موجود بودن در بازار رو اطلاعی ندارم.
اگه st50 قیمتش 3 میلیون پایینتر باشه ارزش خریدش از vt50 بهتره و میتونید مابقی پولتون رو صرف خرید ادوات صوتی بکنید تا همزمان از صدا و تصویر لذت ببرید.
اگر هم دسترسی به مدلهای 2013 پاناسونیک داشته باشید یا وارد شده باشن st60 بهترین گزینه تو عملکرد و قیمت داره و شاید بتونید سایز بالاتر تهیه کنید.
ال ای دی های 2013 رو فقط پشت ویترین دیدم و هنوز در منزل دوستان ندیده و فقط با توجه به رویوها میتونم بگم سونی w900 و سامسونگ سری 7 و8 و تو ال ای دی ها هم بهترین عملکرد و قیمت بدون شک متعلق به سونی w800 و شارپ le9400 هست و باز بستگی به نیازهای شما در استفاده داره از قبیل نوع محتوا و 3بعدی و دیزاین و امکانات جانبی و...
بنده اگر باز تلویزیونی بخوام بخرم یا پاناسونیک میخرم یا f8500 و هنوز تو عملکرد تصویر ال ای دی ندیدم که تصاویر رو با دقت پلاسماها نشون بدن و شاید هم یه جور عادت شده و چشم هام نمیتونه ضعف های ال ای دی رو نادیده بگیره.
هیج شرکتی و یا منبع موثقی وجود نداره که آمار خرابی tv ها و برندهارو دقیقا اعلام کنه و فقط میشه به چند تعمیرگاه مراجعه کرد یا سمساریها یا تجارب دوستان در این محافل و بشخصه چیزی که تا به حال دیدم اینه که همه ی برندها دارای خرابی هستند و ممکنه به خاطر عدم توجه به برخی نکات این خرابی ها بیشتر هم بشه مثل:
رطوبت
گرما و عدم تحویه مناسب
نور آفتاب
ضربه
استفاده از حداکثر ظرفیت دستگاه تا ساعت های متمادی بدون در نظر گرفتن استراحت
شرایط حمل و حتی نگهداری tv در انبارهای نامناسب و جابجایی غیر اصولی
غبار گیری دستگاه هر چند ماه بوسیله ی تعمیر کار خبره و توجه به اسکان حشره ی مضر سوسک که این یکی رو بشخصه تو تعمیرگاه دیدم و جالبه به خاطر گرمای tv محل خوبی برای تجمع این حشره بوده و با توجه به ترشح ماده ای باعث اتصالی در دستگاه شده.
و در آخر هم عدم توجه به مونتاژ در مبداء و یا عدم استفاده از متریال های با کیفیت توسط سازنده باعث بشه یک tv کمتر از اونی که باید عمر کنه.
سلام دوستان این پلاسماهای40تا46ایتچ سامسونگ.ال جی. وپاناسونیک که قیمتشون حدود1600کیفیتشون چطوره؟؟
برا بازی کردن و فیلم دیدن تو اتاق خواب تاریک میخوام
ممنونم دوست عزیز از راهنمایی کاملتون
میخاستم بدونم نظر دوستان در مورد گرفتن tv بدون گارانتی چیه؟
سوال دیگم در مرد زیرنویس پلاسماهای پانا که اکثرا بهش اشاره کردند. میخاستم ببینم زیر نویسو از روی یو اس بی نشون نمیده یا که اصلا زیر نویسو از
دریافت کننده دیگه ای مثل لب تاب یا مدیا پلیرها هم نشون نمیده..؟
Last edited by kiankiana; 15-10-2013 at 14:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)