منظورتون اینه که چراغ اینترنت مودم قرمز و دوباره سبز میشه اگه اینطور باشه که یا به خاطر نویز یا مشکلات فنی مخابرات منطقتون اگه مودم ریست میشه که به گفته دوستان هم پسورد مودم رو عوض کنید و هم پسورد اکانت مخابراتتون رو
میشه مارک مودمتون رو هم بگید
منظورتون اینه که چراغ اینترنت مودم قرمز و دوباره سبز میشه اگه اینطور باشه که یا به خاطر نویز یا مشکلات فنی مخابرات منطقتون اگه مودم ریست میشه که به گفته دوستان هم پسورد مودم رو عوض کنید و هم پسورد اکانت مخابراتتون رو
میشه مارک مودمتون رو هم بگید
اگه از خودکار منظورت On demand ه که اسمش روشه یعنی زمانی که درخواست کانکشن به مودم داده بشه مودم کانکت میکنه و باید خاموش و روشن بشه.
مارک مودمم
d-link
آره یه چند ساعتی قطع بود.
برای من صبح ساعت 6 قطع بود تا 13 تازه خوب شده
کسی نیس جواب این بنده خدا رو بده ؟
بابا سوال من هم هست......
سوالش چیه؟
اولی که برای مخابراته که ثبتنام اینترنتیش یه جور دکور و باید بری منطقه مخابراتی خودتون و سرعت هم از 128 تا 2 مگ چه محدود و چه نامحدود فرقی ندارن و بستگی به شانس شما داره ممکنه سرعت خوب بهتون بده بدونو نوسان ممکنه سرعت افتضاح بهتون بده البته اگه مخابرات بگیری تا 2 روز اول سرعتت پایین هست بعد از دو روز خوب میشه.
اون دومی هم شرکت ضحی کیش هست و یه جور میشه این شرکت رو خصوصی حساب کرد و سرعت کنترل شده هست یعنی برای هر سرویسی یه سرعت خاصی هست برای دریافت این نوع سرویس میشه اینترنتی ثبتانم کرد و بقیه کاراها رو خودشون انجام میدن یا میتونی به نمایندیگ هاش بری اگه یه پیام خالی بهشون بدی خودشون فردا باهتون تماس میگیرن.در ضمن این شرکت تو تمام مازندران فعال نیست اول پیش شمارتو چک کن بعد ثبتنام بکن.
رانژه مخابرات بیشترین زمان 2 روز بعضی از مراکز هم همون روز برات انجام میدن .رانژه این شرکت هم چون خود مخابرات باهاش همکاری داره زیاد زمان نمیبره
آقا قضیه چیه یکی 128 نامحدود داره سرعتش 250 تا 550
یکی 256 نامحدود داره سرعتش 350 تا 600
من الان 15 روزه 256 نامحدود دارم ولی سرعتش هنوز از 150 بالاتر نرفته ینی میانگینش 100
اصن منم به خاطر سرعتش گرفتم واسه دانلود اما متاسفانه.............
SNR Margin : 9
Attenuation : 61
لدفا راهنمایی کنین دوستان
شهرمم محمودآباده![]()
Last edited by manjol; 19-06-2013 at 03:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)