از دوستان عزیز اگه کسی مودم E8372 هواووی رو داره میتونه کمک کنه که چجوری میتونم این تنظیمات رو انجام بدم؟
از دوستان عزیز اگه کسی مودم E8372 هواووی رو داره میتونه کمک کنه که چجوری میتونم این تنظیمات رو انجام بدم؟
در حالت کلی چون رایتل فورجی کم ی داره اگر مودم رو فورجی انلی بزاری احتمال اینکه بره روی همراه اول زیاد هست
حالا بستگی به مکان ت داره
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk
سرعت رایتل هنوز روی 20 مگ محدوده؟
این اپراتور واقعا دنده عقب میره. جزو اولین اپراتور هایی بود که منطقه ما 4G داد با سیگنال فول. چندی پیش سرعتش تا 70 مگ بود حالا رو 20 میچرخه
از اون طرف همراه اول 4G نداشتیم. باند 3 با آنتن فول راه اندازی کرد، اندکی بعد ارتقا داد به 20 مگاهرتز، الان 140 مگ سرعت میده
اگه رایتل تو تهران هم رومینگ میشد رو همراه اول پرواز میکردم
وقتی رومینگ روی همراه اول هست این محدودیت رو ندیدم روی شبکه خودش در فرودگاه امام تا ۲۹مگ رفت.. احتمال داره موقت بوده و بعد پشیمان شدند. بقیه دوستان این مشکل رو دارند یانه؟
امروز بسته مکالمه 500 دقیقه از 13 هزار تومن شد 17 هزار تومن
رایتل قشنگ داره پس رفت میکنه
فقط خوبی بسته مکالمش به اینکه هم داخل هم خارج از شبکس
دقیقا
من که برگشت زدم به ایرانول مجدد!
بامالیت میشه18530که میفته دقیقه ای 37.06تومن نرخ اپراتورای دیگه دقیقه ای 599ریاله که نیاز به خرید بسته هم نیست ومشکل تموم شدن باتری نداره
من که بسته رایتل رو میگرفتم نهایت350دقیقه صحبت میکردم بقیش نمیتونستم استفاده کنم
منم بستم تموم بشه تا اول برج میرم همراه عنتر
رفیق البته مقایسه یه مشکل داشت، مالیات رو دقیقه آزاد هم هست، بدون مالیات رو با بدون مالیات باید مقایسه کرد یعنی دقیقه ۳۴ تومن
که شامل ۴۱٪ تخفیف و در کل بهتره
اما در کل موافقم که رایتل مسخرست، خودم همین الان میخوام خارج شم
خوبی بسته مکالمه رایتل اینکه همه تماس هارو پوشش میده
من مشکل باتری ندارم چون فقط رو همراه رومینگ میکنم اینترنتم مشکلی ندارم ولی ترجیح میدم از سیم ایرانسلم استفاده کنم
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)