پژوهشگران ايراني موفق شدند تستي پيشرفته بذارن كه سرعت واقعي مشخص بشه و كسي توي لحظه عكس از دانلود منيجرش نگيره:
![]()
پژوهشگران ايراني موفق شدند تستي پيشرفته بذارن كه سرعت واقعي مشخص بشه و كسي توي لحظه عكس از دانلود منيجرش نگيره:
![]()
سلام
الان زنگ زدم 2020 قسمت پیشنهادات و انتقادات....فقط یک نفر مثلا جلو بود ولی هر چی منتظر موندم نوبتم نشد که نشد....این سر کاری نباشه....
قبلش زنگ زدم یارو اپراتور گفت نمیدونم....گفتم پس تو چی میدونی ...گفتمش گوشی رو بده به یک نفر که چیزی بدونه...عصبانی شداول صبح خوب حالش رو گرفتم ها
من سرویسم 512 محدود بود و الان تمام شده...سرعتم توی روز حدود 115 بود ولی شب دانلود نداشتم تا بدونم دانلود شبانه سرعتش چقدر میشه....الان میخاستم بدونم اگه 1024 بگیرم سرعتم توی روز و شب توی چه محدوده ای قرار میگیره؟؟؟/مخصوصا سرعت شب برام مهمه چون روز نمیخام دانلود کنم....ارزش داره 1024 برای دانلود شبانه بگیرم؟
Last edited by dvb595959; 16-08-2013 at 07:44.
دوستان ساعات رایگان کی هست؟باید دیسکانکت کنم؟پاس مانا ماد
Last edited by kave206; 16-08-2013 at 10:12.
من عدد mtu رو تو مودم تغییر میدم از حالت اتو بر میدارم و عدد 1452 رو بهش میدم پینگ 4.2.2.4 از 250 میاد رو 119 ولی بعد از خاموش روشن کردن مودم باز برمیگرده به حالت قبل !!
ساعت رایگان از ساعت 2 شب تا 6 صبح هست.نیازی به دیسکانکت نیست !
میشه.مودمت رو خاموش روشن کنی میره رو یه گیت وی دیگه.
مرسی عزیزم.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
ممد راستی مودمم رو با USB که وصل میکنم ناشناخته میزنه تو دیوایس منیجر.اینم مشحخصاتش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
بچه ها من از دیروز لینک رفت و الان اومد.یعنی حدود 16 ساعت لینک نداشتم!!!!!!!!!!!!
احتمالا چيپ broadcam باشه. شما يه تستي بزن با اين فايلي كه برات آپ كردم فقط فايل نصبي نيست و بايد زحمت نصب درايور رو خودت بكشي!
آپلودسنتر قحط بود ممد؟
نصب کردم درایوری ه دادی رو.نتیجه این شد:
ممد این صفحه رو ببین شاید متوجه شی سازنده ی این مودم کیه:
=-=-=-=-=-=-=-=-=
کسی از دیروز تا حالا مشکل لینک نداشته؟
خب دوست عزيز نصب شده ديگه مشكلت چيه؟
چيزي از اون صفحه دستگيرم نميشه
شما الان نصبش كردي مي شناسه يو اس بي رو؟
من مشكل لينك دارم باهاش كنار اومدم امروز هم 2-3 بار لينك رفته بود علي كله و اومده بود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)