تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 1805 اولاول ... 14254259263263863964064164264364464564665269274211421642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mr1987's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام من دیشب حجمم رو چک کردم و شبانه رو گذاشتم برای دانلود صبح هم دوباره حجمم رو چک کردم و هیچی از حجمم کم نشده بود
    سرعت هم برخلاف چند شب پیش کخ به 10 کیلوبایت نمیرسید اوایلش روی 1.5 مگ بود ولی بعد از چند دقیقه روی 780 ثابت موند و تا صبح با همون سرعت دانلود کرده بود
    دوست عزیز سرعت تمام طرحها در شبانه همشون با حداکثر پهنای 780کیلو بیت کردن البته بجز طرح اشنای خانواده.من خنگ چند وقت پیش رفتم طرح طلایی8 گیگ ماهانه رو برداشتم و99 هزار تومن پولمو حروم کردم الهی حرومشون بشه. بعد میای ازشون شکایت میکنی میگی اقا شما این طرحو با سرعت2048کیلو بیت بر ثانیه و با ضریب اشتراک1به8 دادی که یعنی این2048 تقسیم بر8 میشه وسرعت دانلود هر نفر میشه 256کیلو بایت بر ثانیه.

2. این کاربر از mr1987 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

XXS

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    تائید میشه مال منم شبانه دیگه نداره. خداییش موندم دزدی تا کجااا؟ یعنی نمی خوان خجالت بکشن؟؟
    من طرحم 23 مهر تموم شد بعد یه طرح سه ماهه 6 گیگ دوباره شارز کردم ولی دیروز تموم شد یعنی دو هفته نشد 6 گیگ پرید شک کرده بودم که من که این همه دانلود نکردم چطوری شده؟؟ حالا می بینم بعضیا می گن شارز کردن ولی بعدا حجمشون صفر شده تو ریزکارکرد هم مثلا نوشتن ولی من باور نمی کنم حداقش 600 مگابایت از شبانه ازم کم کردن.
    خدا ازشون نگذره من که نمی گذرم

4. این کاربر از zofishel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bobSilon's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    مـشــهــــــــد

پيش فرض

دوستان کسی اینجا از کیالنت سرویس گرفته یا از آشناهاش هستن که از کیانت سرویس گرفته باشن؟
    میخوام از مخابرات بکنم، تعرفه های کیانت رو دیدم بدک نبودن، فقط میخوام ببینم سرعت و پینگش چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان اینکه حق خودمون رو واگذار کنیم به خداوند که برامون بگیره فکر اشتباهیه تا خودمون کاری نکنیم خدا هم برامون هیچ کاری نمیکنه

7. این کاربر از arian007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه XXS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام . همین الان اومدم و میبینم مثل اینکه بعضی ها غیبت منو رو کردند اینجا .
    با عرض پوزش از Armin و Zed عزیز ( ناظر و مدیر انجمن ) از بابت این پستم .عفو فرمایید.
    مجبور هستم تا جواب این کاربر رو بدم .

آقای XXS محترم /
    درسته من زیر بالای مخابرات رو فحش دادم و خواهم داد و باکی هم ندارم . تا حالا همین جاش هم به دلیل اینکه اونقدر پست های تند و پر از کلمان بد که نثار مخابران و مخابراتی ها دادم چندین بار اخطار رعایت کنید از سمت مدیران این انجمن گرفتم .
    بعدشم من هیچ وقت ادعام نمیشه . تعداد پست های هم چه ربطی به شخصیت من داره ؟ .

اون روز هم که رفتم اونجا جای ملک جعفریان بهش گفتم : آقا من تنها نیستم . بلکه کلی آدم دیگه هم هست که همین مشکل من رو دارند .
    اگه میخواین کاری بکنید باید واسه همه بکنید . نه فقط برای من . ( دیدید دیگه : همیشه میگند شماره خط ات چنده . بده تا بررسی کنیم . بقیه هم کشک )
    بد کاری کردم از حق خودم و شما و باقی دوستان دفاع کردم ؟
    بد کردم اون موقع روز کلی از کارم افتادم و رفتم اونجا و منت اون منشی کچل بی مصرف ملک جعفریان رو کشیدم تا بذاره برم جاش !
    چند بار همین جا اومدم گفتم بچه ها بیان با هم بریم . به جر دو سه نفر باقی انگار نه انگار.

در هر حال اون صفحه 637 رو من نگفتم بره نگاه کنه . بهش گفتم آقا شما برو توی سایت پی سی ورلد و فلان انجمن و.... و ببین مثل من چندصد نفر همین مشکل من رو دارند .
    ایشون هم زد و همون صفحه اومد . خوب بعدشم معلومه که اون پست تو رو میبینه
    .
    بعدشم . تو که میگی من خودشیرین هستم و با یک صد تومانی خودم رو اونجا فروختم اینو یاد آوری کنم بهت که :
    همونجا زنگ زد به کارشناس فناوری اطلاعاتشون و میخواستند بر اساس آی پی و نمیدونم چی چی ک شماره خط ت رو دربیارند و یه حالی بهت بدند . ولی من همون جا اومدم ازت دفاع کردم و قانعش کردم و....
    ولا الان امروز به جای اینکه بیای پست بدی و منو مثلا تحقیر کنی باید جای دیگه ایی می بودی .
    قصد توهین هم ندارم . فقط میخوام روشنت کنم که هیچ وقت زود قضاوت نکن . اگه به من باشه میخوام اون مخابرات با تمام کارمنداش همه برند به درک.
    شرمنده طولانی شد دوستان .
    ای مخابرات خیر نبینی. ببین چطوزی ماها رو به جون هم انداختی .
    من میگم شماکه رفتی اونجاچراادرسه اینجارودادی؟فکرمیکنی تاییدیه گرفتن از شورای شیلترینگ برای شیلترکردن اینجاچقدرکارداره؟؟شماغیرا زاین کاره دیگه ایی نکردی به نظرمن همیشه مدیران اینجاتاکیید دارند که ازحرفای زشت بارنگهای تندخودداری کنید خوب چرااینومیگن به نظرشما؟؟؟بعدشم شمازمانی ادعات میشه که 50 تااخطاربخوان شماروبن کنند ولی نمیتونند چراچون میگن کاربرباسابقه ای هستو خوب فرق داره.هفته پیش زنگ زدم گفتم کاربرای زیادی ناراضین گفت کی ناراضیه؟؟؟گفتم یه جایی درنت گفت شماادرسوبده گییرداده بودادرسوبده میگه شمامگه نمیگی ناراضی پس ادرسوبده گفتم ولش کن شمابیخیال شو بعدشم من هنوزنمیدونم چی نوشتم که شمااومدی سپر دفاعه من شدی ودفاع کردی؟؟؟کارشناس اونام درحده یه بیسوادم سوادنداره اون نمیتونه شماره خودشودربیاره چه برسه به یکی دیگه.درضمن دسته شمادردنکنه که کاروخرابترکردی

9. این کاربر از XXS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من میگم شماکه رفتی اونجاچراادرسه اینجارودادی؟فکرمیکنی تاییدیه گرفتن از شورای شیلترینگ برای شیلترکردن اینجاچقدرکارداره؟؟شماغیرا زاین کاره دیگه ایی نکردی به نظرمن همیشه مدیران اینجاتاکیید دارند که ازحرفای زشت بارنگهای تندخودداری کنید خوب چرااینومیگن به نظرشما؟؟؟بعدشم شمازمانی ادعات میشه که 50 تااخطاربخوان شماروبن کنند ولی نمیتونند چراچون میگن کاربرباسابقه ای هستو خوب فرق داره.هفته پیش زنگ زدم گفتم کاربرای زیادی ناراضین گفت کی ناراضیه؟؟؟گفتم یه جایی درنت گفت شماادرسوبده گییرداده بودادرسوبده میگه شمامگه نمیگی ناراضی پس ادرسوبده گفتم ولش کن شمابیخیال شو بعدشم من هنوزنمیدونم چی نوشتم که شمااومدی سپر دفاعه من شدی ودفاع کردی؟؟؟کارشناس اونام درحده یه بیسوادم سوادنداره اون نمیتونه شماره خودشودربیاره چه برسه به یکی دیگه.درضمن دسته شمادردنکنه که کاروخرابترکردی
    من به بقیه این حرفا کاری ندارم فقطدر مورد تیکه اول صحبتتون بگم که این بار اولی نیست که آدرس اینجا داده میشه به اونا !

11. 2 کاربر از amin1374 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی اینجا از کیالنت سرویس گرفته یا از آشناهاش هستن که از کیانت سرویس گرفته باشن؟
    میخوام از مخابرات بکنم، تعرفه های کیانت رو دیدم بدک نبودن، فقط میخوام ببینم سرعت و پینگش چطوره؟
    کیان نت isp نیست نماینده فروش آسیاتک صبانت مخابرات و ... هست
    من ازشون یه طرح صبا نت گرفتم که البته احتمالا تا هفته دیگه فعال نمیشه
    شما برو تو تاپیکهای این شرکتها ببین شرایط چطوره

مخابرات کلا دو تا خوبی داشت: یکی اینکه ضریب اشتراک براش تعریف نمیشد یعنی شما که یه مگ میگرفتی همیشه سرعتت 128 بود دوم اینکه اگه آدم صرفه جویی باشی میتونی یه طرح بگیری و بارها فقط ماه بگیری و تمدیدش کنی که این طوری به صرفه درمیاد (الان من یه ماهه طرح 6 مگ 10 گیگ و شبانه 2-7 گرفتم 40 تومن که تازه 10تومن هم پول رانژه گرفتن=50تومن که البته ضریب 1-8 هم میخوره)

منتها مشکلی که مخابرات داره یکی دزدی هاش هست (مودبانه اش میشه گیگهای گم شده!) دوم اینکه بیش از اندازه سرویسهاش خراب میشه (دو سال پیش شاید در طول یک ماه چند ساعت به مشکل برمیخوردم ولی این چند ماه اخیر هفته ای چند روز سرویس بالا پایین میشد )وقتی هم خرابه دیگه معلوم نیست شما سرعتت قرار 10 باشه یا 30 یا 300 ضمن اینکه شبانه رو هم میخوان حذف کنن و نامحدود هم که عملا نداره پس پرمصرفها میمونن تو گل

13. 3 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شما هم چقدر سخت میگیری خدایی . اون همه بند مصادیق جرایم رایانه ای رو گذاشتن بعد نمیان که به خاطر یه حرف الکی یه کاربر که حرف خیلی بی ربطی هم نزده و حسن خطابش به یه شرکت خصوصی بوده در اینحا رو تخته کنن که . بعد هم اگه بخوان اینجا رو یه وقت تخته کنن اول میرن تاپیکهای علوم انسانی رو نگاه میکنن و در p30world رو تخته میکنن نه تاپیک ADSL مخابرات خراسان رضوی .

15. 5 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

با عرض معذرت زر اضافی زده
    منم رفتم فرشچی برای تخلیه همون جا 3 نفر دیگه هم بودن که دو تاشون میخواستن تخلیه کنن اون یه نفر پرسید چرا دارید میرین گفتم برای اینکه مخابرات دروغگوئه شما هم اگه فیبر هستی و مجبوری بگیری اصلا پول اضافه بابت طلایی و غیره نده که از جیبت رفته
    کارمنده هم که شاکی شد گفتم دروغ که نمیگم تجربه بود انتقال دادم دهنش بسته شد

کلا من کیان نتم که رفتم برای طرح جدید و گفتم باید واستین که مخابرات تخلیه کنه گفتن کارت دراومده چون مخابرات معمولا زورش میاد تخلیه کنه باید پیگیری کنی

دیشب برای من برقرار بود با طرح آشنای خانواده
    سرعتم 250 بود سر جمع 3900 مگ گرفتم!

ضمنا لازم به ذکره دزدی همچنان برقراره من از ساعت 8 صبح خونه نبود تا حالا ولی الان که اومدم میبینم 150 مگ ازم کم کرده و تو ریز کارکرد هم اومده
    مطمئنم کسی در طول روز از این اینترنت استفاده نکرده (نه 150 مگ)
    سلام
    جدا سرعت شبانه ات دیشبم 250 بود؟اگه این جوره فکرکنم تنها طرحی باشی که محدود نشده
    راستی این طرح 6 مگ که گرفتی مال کدوم isp هستش؟نگفت شبانه اش رو چنده؟
    Last edited by babak2111; 28-10-2013 at 11:26.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان دیروز ظهر وقتی اومدم خونه خواستم بیام نت دیدم باز صفحه گلدنت میاد! داشتم شاخ در میاوردم آخه بعد از اون سرقت بزرگشون در هفته پیش که از من بدبخت 8 گیگ ربودند (من تو اون دورانی که یه عده خودشون رو خفه کرده بودن فقط چند گیگ دانلود کردم که پس از احتساب کم شدن اون میگم 8 گیگ) دوباره حسابم رو 2 گیگ شارژ کردم که تا دیروز صبح 1700 مگ داشتم بعد همونطور که گفتم ظهر اونطوری شد! خلاصه دیدم زده حجم به اتمام رسیده منم کارم گیر پشتیبانی هم که یا اشغال یا تو نوبتی یا اینکه طرف هیچ کاری از دستش برنمیاد و فقط میگه باشه به شرکت گزارش میکنم... با هزار نفرین و لعنت گفتم فعلا یک گیگ شارژ کنم تا بعد ببینم با این سارقین نا محترم چیکار میشه کرد اما زهی خیال خوش بعد از شارژ 1 گیگ دیدم بازم صفحه 2020 میاد و میگه شارژ به اتمام رسیده 4200 تومان هم پرید دیگه آقا بقول فردوسی پور از دست اینا می خواستم سرم رو بکوبم به میز داشتم دیوونه میشدم! با هر بدبختی بود با یه اپراتور تماس گرفتم طرف با اعتماد به نفس کامل گفت بعله شما حجم داشتین ولی پریده و او یک گیگ دیگه هم با منفی تون خورده حالا صفر شدین برید تازه یک گیگ دیگه شارژ کنید تازه طلبکار هم بود که ما یه ماه بهتون زمان اضافه کردیم و این حرفا و حالا گزارش میکنم تا براتون برگردونن (یعنی کشک یعنی دزدیده شد رفت) خلاصه طولش ندم بعد از کل کل بی نتیجه با این مامور معذور ناآگاه به این نتیجه رسیدم که شبانه عملا حساب میشه حتی اگه همون لحظه نه ممکنه روز بعدش بشه بعد هم طرف بهم گفت سیستممون پکیده شما فعلا یک گیگ بیشتر شارژ نکنید تا درست بشه منم الان یه گیگ شارژ کردم اومدم اینجا این خبر رو به شما بدم و برم چون میدونم هر لحظه امکان پریدنش هست.
    نتیجه فعلا 1 - به هیچ وجه شبانه دانلود نکنید 2 - فقط یک گیگ شارژ کنید اونم اگه مثه من کار واجب دارید وگرنه از شارژ بی مورد یا زیاد خودداری کنید.

و اما سخنی با مدیر محترم نمونه کشوری آقای ملک جعفریان، من اگه جای شما بودم و این نوشته رو می خوندم باور کن اولا از شرم و وجدان اگر اندکی داشتم حالا نمیگم مسلمونی و حروم و حلال، از خجالت آب میشدم تو زمین دوما تا زمانی که این مشکل را به نحوی رفع و سپس جبران نمی کردم نه تنها شبا خوابم نمی برد بلکه از بیم آخرتم که شماها خیلی ادعاش رو دارید از خدا طلب بخشش می کردم که سر پل صراط این همه جوون که تو این دنیا دستشون به هیچ جا بند نیست جلوی راهمو نگیرن. حالا خود دانی!

18. 17 کاربر از bob111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •