نه دیگه به مرحله تست نرسید از بس قیمت خوبی داد! البته اگه عطراش اصل باشه(که با تست هرمس به نظر اینطور میومد) حق داره این قیمت بده تو این بازار. یکی تو نت گفته بود عطرهاش کاملا اصله. ما خودمون گیشا هستیم ولی تا حالا اینجا نرفته بودم.
نه دیگه به مرحله تست نرسید از بس قیمت خوبی داد! البته اگه عطراش اصل باشه(که با تست هرمس به نظر اینطور میومد) حق داره این قیمت بده تو این بازار. یکی تو نت گفته بود عطرهاش کاملا اصله. ما خودمون گیشا هستیم ولی تا حالا اینجا نرفته بودم.
دوست عزیز اگه تهرانی مسیرت به سمت بازار و اونورا میخوره یه سر برو ناصر خسرو -کوچه مروی- بازار رضا همون همکف سمت راست یه فروشگاه هست کلیه محصولات ریو رو میتونی تست کنی دوست داشتی بخری.
قبلشم تو همون کوچه مروی برو یه چنتا عطر فروشی عطر مد نظرت رو تست کن خوشت اومد برو با ریوش مقایسه کن حال کردی بخر.
گوچی گلیتی من بوی اصلشو تست نکردم ولی از مشابه ریوش خوشم نیومد
دوستان ادکلن دخترونه تا 40-50 چی پیشنهاد میدین؟
چند روز پیش یه سی کی وان خریدم 200 میل 56 تومن...به نظر من با این قیمت ارزش خرید داره و مناسب هست برای استفاده روزانه...
Angel Schlesser Homme Oriental Edition رو هم تست کردم....ماندگاری و پخش بوی بسیار خوبی داره و قیمتش هم مناسب هست...تیزی بوی صندل رو توش حس میکردم و به نظرم کار خوبی هستش...
دوستان نظرتون درباره Halloween for woman چیه؟
تو این قیمت زنونه خوبه این یا چیز دیگه پیشنهاد میدین؟
آقا از کجا گرفتی مبارک باشه اما این قیمت 100 میله نه 200!
بسیار خوشبو و شیکه به نظر من تو این قیمت بهترینه
من می خوام واسه روزه پدر واسه بابام ادکلن Baldessarini Hugo Boss بخرم! دوستانی که تهران هستن جایی می شناسین داشته باشه این ادکلن رو برم بگیرم؟!
دوست عزیز مبارکت باشه از نظر پخش بو و ماندگاری چطوره؟
چند سوال هم از دوستان داشتم ck in2u از لحاظ پخش و موندگاری در چه حدی هست؟این مدل هم تقلبی داره؟
تا حالا از برند ck عطر نداشتم رفته رو مخم که یکی با بوی خنک بخرم
با سپاس
Last edited by milad_heartsick; 02-06-2012 at 16:07.
اگر ذره ایی موندگاری و پخش بو براتون اهمیت داره قید خرید ck in2u رو بزنید. بیی فوق العاده داره و حسابی آدم رو سر حال میاره ولی متاسفانه فقط برای 10 دقیقه
سی کی وان ماندگاری و پخش بوی معقولی داره...یه کار تایید شده هستش و همین الان هم طرفدارای زیادی داره...
در مورد in2u همونطوری که جناب فرید گفتن موندگاری خوبی نداره...اگه میتونید بیشتر هزینه بکنید سی کی وان شاک گزینه خوبی از برند سی کی هست....
خیلی ممنون...من اصفهان هستم و از یه مغازه آشنا گرفتم...فکر میکنم خرید قبل فروشنده بود و من هم چون دیدم 10 تومنی ارزون تر از قیمت بازار هست خریدمش...
Last edited by mhek; 02-06-2012 at 17:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)