تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 4105 اولاول ... 14254259263263863964064164264364464564665269274211421642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
    اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
    من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
    سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:07.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

یعنی الان من پست کنم100% اموزشی همین تهران میفتم؟
    ????????

مدتش هم 18 ماه هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

بچه ها این هارو مطمئنید؟
    اگر این جوری باشه خیلی به نفع من میشه.
    تورو خدا دقیقا راهنمایی کنید.
    یعنی الان خودشون خود به خود اون هایی رو که غیبت دارن رو میندازن تو شهر خودشون و مدتش هم 18 ماه هست؟
    یعنی من درفترچه رو پست کنم خودش اعمال میشه یا باید اقداماتی بکنم برای اینکه بیفتم تهران؟
    تورو خدا دقیق بگید من از سر در گمی در بیام
    Last edited by my.lejend; 18-12-2011 at 20:57.

در آغاز فعالیت korosh0742's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

اینو بخونین خالی از لطف نیست ...

ایران دارای خدمت وظیفه عمومی برای مردان است. لایحه خدمت اجباری نظام وظیفه در سال ۱۳۰۳ توسط رضا پهلوی به مجلس شورای ملی چهارم تقدیم شد و در آن جا به رغم مخالفت ملاکان بزرگ و روحانیون به تصویب آن مجلس رسید.

ماده چهارم قانون خدمت وظیفه عمومی مصوب سال ۱۳۶۳ بیان می‌کند که خدمت وظیفه عمومی در ایران ۳۰ سال است که به چهار دوره تقسیم می‌شود. خدمت دوره ضرورت (۲ سال)، دوره احتیاط (۸ سال)، دوره ذخیره اول (۱۰ سال) و دوره ذخیره دوم (۱۰ سال). همچنین این قانون به شورای عالی دفاع اجازه می‌دهد در شرایطی که تعداد مشمولان مازاد بر نیاز باشد، طول دوره ضرورت به ۱۸ ماه کاهش یابد.

هم‌اکنون طول خدمت وظیفه در ایران ۱۸ ماه است. اما خدمت در مناطق محروم ۱۷ ماه و در مناطق مرزی ۱۶ ماه است. ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در اردیبهشت ۱۳۸۸ اعلام کرد از طول خدمت افرادی که دارای مدرک کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکتری و دکتری تخصصی می‌باشند به ترتیب ۱، ۲، ۳ و ۴ ماه کسر می‌شود. این موضوع به معنای آن است که دارندگان مدارک مذکور به ترتیب ۱۷، ۱۶، ۱۵ و ۱۴ ماه خدمت می‌کنند.

قانون به حکومت اجازه می‌دهد تا طبقاتی از کارکنان وظیفه‌ای که خدمت دوره ضرورت را به پایان برده‌اند برای تجدید یا تکمیل آموزش نظامی فراخوان کند. این فراخوانده‌شدگان، حقوقی معادل حقوق نفرات پایور هم‌درجهٔ خود دریافت خواهند کرد.

افرادی که دارای مصدومیت یا نارسایی‌های بدنی و یا برخی شرایط اجتماعی هستند از خدمت معاف می‌شوند. دانش‌آموزان و دانشجویان تا زمانی که تحصیل می‌کنند از خدمت معاف هستند.

هر چه که میزان تحصیلات فرد بالاتر باشد، درجهٔ وی نیز بالاتر خواهد بود. بنابر قانون خدمت وظیفه عمومی نفراتی که دارای مدرک کارشناسی ارشد به بالا باشند به درجه ستوان دومی، نفراتی که دارای مدرک کارشناسی باشند به درجه ستوان سوم و استوار یکم، نفراتی که دارای مدرک کاردانی (فوق دیپلم) باشند به درجه گروهبان یکمی نائل می‌شوند. سربازان صفر نیز از بین دارندگان مدارک دیپلم به پایین انتخاب می‌شوند.

حقوق این افراد نیز در طول خدمت وظیفه عمومی با توجه به درجه آنها تعیین می‌شود. بدین صورت که بنابر مصوبه سال ۱۳۸۸، از ۴۱٬۵۰۰ تومان برای سرباز سوم تا ۶۹٬۶۰۰ تومان برای ستوان یکم دارای رشته فنی و ۷۶٬۹۰۰ تومان برای ستوان یکم دارای رشته پزشکی، متفاوت است.

5. این کاربر از korosh0742 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

13 تذکر

قابل توجه اون دسته از دوستانی که مواردی مثل گرفتن معافیت پزشکی به روشهای آن چنانی رو مطرح میکنند :

این تاپیک محل معرفی کارچاق کن برای اخذ معافیت پزشکی و موارد غیرقانونی نیست و فقط در حیطه و دایره ی قوانین نظام وظیفه اینجا صحبت میشه و مشاوره داده میشه .

در صورت تکرار چنین مواردی با کسانی که این گونه موارد رو مطرح کنند برخورد خواهد شد /

ممنون از توجه و همکاری دوستان .

7. 8 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه AnGelS.Of.WaR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    FlowerCity / مشهد

پيش فرض

آقا اگه دفترچه پست کنی و نری چی میشه؟؟

کسی تجربه ای داره؟؟

میان میبرن؟؟
    دادگاهی میشی؟؟
    سرباز فراری محسوب میشی
    بله دادگاهی . زندان . و جریمه داره + اضافه خدمت و تو دادگاه نظامی تعیین میکنن که جریمه بشی یا ...
    البته به اینم بستگی داره که چند بار دفترچه ات رو بفرستی و نری

پروفشنال mali.sh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    واقعا نمبدونم کجام فک کنم گم شدم

پيش فرض

بچه ها میشه این متن رو یکی دقیق توضیح بده؟

این متن یعنی چی؟
    یعنی چی از فرصت استثنايي در مورد فراگيري دوره آْموزشي در استان يا شهرستان محل سكونت استفاده كنند؟
    داداش اینقد ایندست اون دست نکن....... اینا یچی واسه خودشون میگن خیلی وقته گفتن سعی کنن سرباز رو به شهر خودشون نزدیک بندازن ولی اصل قضیه درخواست ونیاز مراکز اموزشی و تعداد سربازه....
    اگه میخوای توشهرخودت خدمت کنی هم میتونی ازسپاه پذیرش بگیری میوفتی سپاه شهرخودت.......

در آغاز فعالیت korosh0742's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

دوستان اگه یکی در حین خدمت باشه بعد میتونه واسه جانباز بودن پدرش کسری بگیره یا حتما باید قبل از خدمت اقدام میکرده؟؟؟

داره خودمونی میشه absa2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جایی سراغ ندارین که محدودیت دانلود نداشته بشه؟
    اگه میدونین تلفن و آدرس اینترنتیشو لطف کنین بدین.
    من که هرجارو دیدم محدودیت داشت!
    سرعتشم 128 باشه از سرمونم زیاده. البته 256 باشه که عالی میشه ولی بعید میدونم با این شرایط وجود داشته باشه.
    Last edited by absa2004; 25-01-2012 at 16:07.

12. 3 کاربر از absa2004 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Zachyrock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوستان اگه یکی در حین خدمت باشه بعد میتونه واسه جانباز بودن پدرش کسری بگیره یا حتما باید قبل از خدمت اقدام میکرده؟؟؟
    در حین خدمت میشه .

---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:07 AM ----------

14. این کاربر از Zachyrock بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 27 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 27 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •