اقا چمپ Tryndamere خوبه ؟؟
کسی باهاش بازی کرده ؟؟
اقا چمپ Tryndamere خوبه ؟؟
کسی باهاش بازی کرده ؟؟
نگفتم اسکینای من خفنن,گفتم میتونین اسکین خفن بگیرین,اول خوب بخون بعد بیا نظر بدهتازه اسکینایی که من دارم از نظر خودم خفنن پس باید یاد بگیری که در 1 فروم باید به نظر دیگران احترام بزاری در ضمن کسی از شما در مورد اسکینای من نظر نخواست
![]()
Last edited by pancha73; 02-07-2013 at 20:20.
فوق العادست![]()
خیلی باحالینگفتم اسکینای من خفنن,گفتم میتونین اسکین خفن بگیرین,اول خوب بخون بعد بیا نظر بدهتازه اسکینایی که من دارم از نظر خودم خفنن پس باید یاد بگیری که در 1 فروم باید به نظر دیگران احترام بزاری در ضمن کسی از شما در مورد اسکینای من نظر نخواست
![]()
در این که شکی نیست![]()
پسر با این akali بازی کردم عجب چیزی بود خدایی . من چمپ رو دستش ندیدم یه بار بازی کردی همه عاشقش شدن![]()
تو بازی برد تیم مهمتره یا کیل گرفتن؟
چون من معمولا لاین خودم رو به خوبی پاک می کنم اما کیل کم میگیرم
و معمولا به خاطر بقیه زیاد میمیرم
در ضمن به نظرم akali چیز خیلی خوبه ابیلیتی هاش رو دوس دارم![]()
همونطور که قبلا هم دوستان حرفه ای اینو گفتند : به هیچ وجه هرگز چمپی رو که یه بار در دوره Free بودنش باهاش بازی نکردید unlock نکنید و سعی کنید ip هاتون رو برای خرید Rune تا ل و ل 20 نگه دارید و وقتی به ل و ل 30 رسیدید و Rune page ها رو پر کردید اونوقت چمپ هایی که دوست دارید unlock کنید.با اینکار مجبور میشید همیشه از چمپ های free استفاده کنید درنتیجه هم با اکثر ابیلیتی ها و استایل چمپ ها آشنا میشین هم اینکه دیگه از خریدتون صد در صد راضی خواهید بود. مثلا خود من چون قبلا تو Dota اسنایپر باز بودم به محض اینکه Tristana و Ezreal رو دیدم آنلاکشون کردم ولی بعد از مدتی پشیمان شدم و Tris رو پس دادم یکی از Refund هام مفت از دست رفت![]()
آره با این وضع بازی کلا بیخیال خرید شدمپر از کید
![]()
البته از akali خوشم اومد![]()
Skillcappedtork هرکی میخواد رنگار به کازیکس بزنه ادد کنه خوشهال میشم بهتون نشون بدم![]()
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)