حتی اگه سیستم هم خاموش بشه ولی مودم خاموش نباشه ،ارتباط قطع نمیشه.
این موضوع رو میشه از لیست کارکرد ، مشاهده کرد.
حتی اگه سیستم هم خاموش بشه ولی مودم خاموش نباشه ،ارتباط قطع نمیشه.
این موضوع رو میشه از لیست کارکرد ، مشاهده کرد.
یعنی اگه 6:59 دقیقمون بشه 7 اون مقدار حجمی که تو اون یه ساعت آخر انداخته، در نظر گرفته میشه؟
برای شاتلم 1 تا 7 بود...
---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------
اگه ما از 12:50 دانلود رو شروع کنیم تا ساعت 1 حجم میندازه و از اون به بعد رایگانه؟ یا اینجام باید یه لحظه دیسکانکت کنیم؟
---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------
من مودمم همیشه روشنه...
شماها خاموشش میکنین مگه؟
من تنظیمات IDM رو طوری قرار دادم که راس ساعت 6:57 دانلود رو متوقف و کامپیوتر رو خاموش کنه ولی مودم خاموش نمیشه و همین که سیستم خاموش میشه ارتباط شبکه هم قطع میشه و همین کافیه حالا اینی که شما میگید من نمیدونم تحت چه شرایطی هست چون سیستم وقتی خاموش بشه دیگه ارتباط قطع میشه
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
بله مهم زمان شما نیست و مهم زمان سرور پارس آنلاین هست و من به این نتیجه رسیدم طی این مدت که زمان سرور پارس آنلاین 1 دقیقه با سرور ساعت جهانی اختلاف داره و جلوتره یعنی ساعت 6:59 وقتی باشه برای سرور پارس انلاین 7:00 هست و شاید چندین ثانیه هم بیشتر پس بهترین حالت اینه که ریسک نکنید و سر ساعت 6:55 دانلود رو متوقف کنید و دیسکانکت کنید
بله اون مشکلی نیست و فقط اون 10 دقیقه که مونده به ساعت 1 بامداد از ترافیکتون کم میشه هرچقدر دانلود کنید ولی به محض اینکه بره تو ساعت 1 دیگه جز ترافیک رایگان محسوب میشه و دیسکانکت نیاز نیست اتوماتیک خودش عمل میکنه
اگر این بخش از تنظیمات در مودم تیک داشته باشه مودم بعد از اینکه Timeout دریافت کنه ...ارتباط رو قطع میکنه حتی اگه مودم روشن بمونه!!!
تو این عکس من 1 دقیقه رو گزاشتم ...قبلا 15 بود من تا 6:40 میزاشتم واسه دانلود ارتباط 6:55 قطع میشد.
الان تا 6:54 میزارم واسه دانلود ارتباط مودم هم 6:55 قطع میشه!!(فقط سعی کنید روزها اون تیک رو بردارید جون وقتی مودم جیزی دریافت نمیکنه هر چند دقیقه DC میکنه مودم..)
Ping از ساعت 2-3 تا الان افتضاح شده! صبح خوب بود! کسی دیگه ای مشکل پینگ نداره؟
فکر می کنم فقط مشکل شما باشه .. یا منطقهاتون باشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان بهتر شده! 1 ساعت پیش پینگ 4.2.2.4 1500 بود! الان شده 700!![]()
پینگ داخلی رو چنده ؟ مثلا 91.98.98.98
بعضی اوقات پیش می یاد منطقه مشکل پیدا می کنه و با دست رو دست گذاشتن هم درست نمیشه !
شده منطقه ما مشکل پیدا کرده ( با اینکه شلوغ هست ) و بعد از ۲۰۳ ساعت که من زنگ زدم تازه فهمیدن مشکل داره ! خیلی ها یا متوجه نمیشن یا میگن خودش درست میشه ! اونها هم ماشالله تا صدای کسی در نیاد نمی رن سیستم هاشون رو یه چک کنن ...
من هم مشکل دارم شما کدوم شهری؟
زنگ زدم گفتن دارن درست میکنن!
روی 300 هست! هر چند دقیقه مقداری از پینگ کم میشه!الان رسیده به 550! احتمال مشکل منطقه ای هست باید رفع بشه تا شب!
---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------
کم کم داره بر میگرده به وضع عادی مثل اینکه! من بابل هستم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)