تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 4428 اولاول ... 14254259263263863964064164264364464564665269274211421642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

چیزی کم نمیکنه
    فقط دقت کن حتما ساعتت دقیق باشه و 5 دقیقه مونده به ساعت 7 صبح حتما دیسکانکت کنی و الا حجم کم میکنه
    فرقی نداره یا کامپیوتر خاموش بشه یا مودم خاموش بشه و یا دیسکانکت بشه ، در هر 3 حالت ارتباط قطع میشه
    حتی اگه سیستم هم خاموش بشه ولی مودم خاموش نباشه ،ارتباط قطع نمیشه.
    این موضوع رو میشه از لیست کارکرد ، مشاهده کرد.

2. این کاربر از parviz85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

7

البته تا 6:55 هم میشه دانلود کرد ولی حتما باید قیل از اینکه ساعت به زمان سرور پارس آنلاین بره تو 7 دیسکانکت کرد
    یعنی اگه 6:59 دقیقمون بشه 7 اون مقدار حجمی که تو اون یه ساعت آخر انداخته، در نظر گرفته میشه؟

برای شاتلم 1 تا 7 بود...

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:17 PM ----------

اگه ما از 12:50 دانلود رو شروع کنیم تا ساعت 1 حجم میندازه و از اون به بعد رایگانه؟ یا اینجام باید یه لحظه دیسکانکت کنیم؟

---------- Post added at 03:20 PM ---------- Previous post was at 03:19 PM ----------

من مودمم همیشه روشنه...
    شماها خاموشش میکنین مگه؟

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

من تنظیمات IDM رو طوری قرار دادم که راس ساعت 6:57 دانلود رو متوقف و کامپیوتر رو خاموش کنه ولی مودم خاموش نمیشه و همین که سیستم خاموش میشه ارتباط شبکه هم قطع میشه و همین کافیه حالا اینی که شما میگید من نمیدونم تحت چه شرایطی هست چون سیستم وقتی خاموش بشه دیگه ارتباط قطع میشه

---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------

یعنی اگه 6:59 دقیقمون بشه 7 اون مقدار حجمی که تو اون یه ساعت آخر انداخته، در نظر گرفته میشه؟

برای شاتلم 1 تا 7 بود...
    بله مهم زمان شما نیست و مهم زمان سرور پارس آنلاین هست و من به این نتیجه رسیدم طی این مدت که زمان سرور پارس آنلاین 1 دقیقه با سرور ساعت جهانی اختلاف داره و جلوتره یعنی ساعت 6:59 وقتی باشه برای سرور پارس انلاین 7:00 هست و شاید چندین ثانیه هم بیشتر پس بهترین حالت اینه که ریسک نکنید و سر ساعت 6:55 دانلود رو متوقف کنید و دیسکانکت کنید

اگه ما از 12:50 دانلود رو شروع کنیم تا ساعت 1 حجم میندازه و از اون به بعد رایگانه؟ یا اینجام باید یه لحظه دیسکانکت کنیم؟
    بله اون مشکلی نیست و فقط اون 10 دقیقه که مونده به ساعت 1 بامداد از ترافیکتون کم میشه هرچقدر دانلود کنید ولی به محض اینکه بره تو ساعت 1 دیگه جز ترافیک رایگان محسوب میشه و دیسکانکت نیاز نیست اتوماتیک خودش عمل میکنه

5. 2 کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال abbas_p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

من تنظیمات IDM رو طوری قرار دادم که راس ساعت 6:57 دانلود رو متوقف و کامپیوتر رو خاموش کنه ولی مودم خاموش نمیشه و همین که سیستم خاموش میشه ارتباط شبکه هم قطع میشه و همین کافیه حالا اینی که شما میگید من نمیدونم تحت چه شرایطی هست چون سیستم وقتی خاموش بشه دیگه ارتباط قطع میشه
    اگر این بخش از تنظیمات در مودم تیک داشته باشه مودم بعد از اینکه Timeout دریافت کنه ...ارتباط رو قطع میکنه حتی اگه مودم روشن بمونه!!!

تو این عکس من 1 دقیقه رو گزاشتم ...قبلا 15 بود من تا 6:40 میزاشتم واسه دانلود ارتباط 6:55 قطع میشد.
    الان تا 6:54 میزارم واسه دانلود ارتباط مودم هم 6:55 قطع میشه!!(فقط سعی کنید روزها اون تیک رو بردارید جون وقتی مودم جیزی دریافت نمیکنه هر چند دقیقه DC میکنه مودم..)

7. 2 کاربر از abbas_p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

Ping از ساعت 2-3 تا الان افتضاح شده! صبح خوب بود! کسی دیگه ای مشکل پینگ نداره؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

فکر می کنم فقط مشکل شما باشه .. یا منطقه‌اتون باشه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. این کاربر از alex1020 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

الان بهتر شده! 1 ساعت پیش پینگ 4.2.2.4 1500 بود! الان شده 700!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

الان بهتر شده! 1 ساعت پیش پینگ 4.2.2.4 1500 بود! الان شده 700!
    پینگ داخلی رو چنده ؟ مثلا 91.98.98.98
    بعضی اوقات پیش می یاد منطقه مشکل پیدا می کنه و با دست رو دست گذاشتن هم درست نمیشه !
    شده منطقه ما مشکل پیدا کرده ( با اینکه شلوغ هست ) و بعد از ۲۰۳ ساعت که من زنگ زدم تازه فهمیدن مشکل داره ! خیلی ها یا متوجه نمیشن یا میگن خودش درست میشه ! اونها هم ماشالله تا صدای کسی در نیاد نمی رن سیستم هاشون رو یه چک کنن ...

پروفشنال Senator_Offline's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من هم مشکل دارم شما کدوم شهری؟
    زنگ زدم گفتن دارن درست میکنن!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پینگ داخلی رو چنده ؟ مثلا 91.98.98.98
    بعضی اوقات پیش می یاد منطقه مشکل پیدا می کنه و با دست رو دست گذاشتن هم درست نمیشه !
    شده منطقه ما مشکل پیدا کرده ( با اینکه شلوغ هست ) و بعد از ۲۰۳ ساعت که من زنگ زدم تازه فهمیدن مشکل داره ! خیلی ها یا متوجه نمیشن یا میگن خودش درست میشه ! اونها هم ماشالله تا صدای کسی در نیاد نمی رن سیستم هاشون رو یه چک کنن ...

روی 300 هست! هر چند دقیقه مقداری از پینگ کم میشه! الان رسیده به 550! احتمال مشکل منطقه ای هست باید رفع بشه تا شب!

---------- Post added at 08:07 PM ---------- Previous post was at 08:06 PM ----------

من هم مشکل دارم شما کدوم شهری؟
    زنگ زدم گفتن دارن درست میکنن!

کم کم داره بر میگرده به وضع عادی مثل اینکه! من بابل هستم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •