تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 642 از 2199 اولاول ... 14254259263263863964064164264364464564665269274211421642 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,411 به 6,420 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوستان من تا قبل adsl داشتم با کامپیوتر و ایپد مشکلی با برنامه های مسنجر نداشتم اما با وایمکس که گرفتم نه با کام نه با ایپد نه یاهو مسنجر نه اسکایپ نه نیم باز انلاین نمیشن چرا؟؟ چیکار کنم

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان من تا قبل adsl داشتم با کامپیوتر و ایپد مشکلی با برنامه های مسنجر نداشتم اما با وایمکس که گرفتم نه با کام نه با ایپد نه یاهو مسنجر نه اسکایپ نه نیم باز انلاین نمیشن چرا؟؟ چیکار کنم
    من با یاهو مشکلی ندارم اما اسکایپ کارنمیکنه. کلاً هر نرم افزاری که از پروتکل های امن استفاده کنه درست کار نمیکنه. یاهو رو خبر ندارم چرا کار میکنه. کار خاصی هم نمیتونی بکنی. مگر نرم افزاری که از روشی مخصوص این اینترنت استفاده کنه.

3. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال emprator_kochak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

منم باشون مشکلی ندارم
    البته اونایی که فیلن رو باسوسکس باز می کنم !

5. این کاربر از emprator_kochak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کلا مبین نت میونه ی خوشی با مسنجرها و سرویس دهنده های ایمیل نداره. شاید برات جالب باشه که من انقدر سرعت جی میلم پایینه وقتی کسی فایلی برام میل میکنه فورواردش میکنم رو یاهو و از اونجا دانلود میکنم.

===

راستی دوستان دیشب اولین تجربه ویدئو آنلاینم رو با دیدن مراسم اسکار به صورت آنلاین پشت سر گذاشتم. یک قطع و وصل میشد که فکر میکنم اونهم به دلیل بار زیادی بود که روی سرور پخش کننده وجود داشت. در کل خیلی چسبید و مخصوصا لحظه ی دریافت اسکار خیلی غرورآمیز بود. به همه تبریک میگم.

---------- Post added at 03:01 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------

اون دوستی که 128 داره و یه مگ میزنه، فکر کنم تو قرعهکشی بانک هم شرکت کنه جایزه اول را برنده بشه.

این دوستمون فکر کنم الان رو حالت دمو هستن. مگه میشه سرعت 128 رو از 512 هم بیشتر بسته باشن؟

7. 3 کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

سلام جزیان دمو چیه .... اگه این جوره که شما میگی تا کی سرعت من بالا میمونه؟؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام جزیان دمو چیه .... اگه این جوره که شما میگی تا کی سرعت من بالا میمونه؟؟
    دوست من اگر مثل قدیم باشه (یعنی حدود یک سال پیش که من و خیلی از دوستان سرویس گرفتیم) قبل از فعال شدن سرویس اصلیتون، مبن نت یک سرویس محدود با سرعت خیلی بالا رو بهتون برای تبلیغ میده که البته حجم چندانی نداره و فقط برای کیف کردن خوبه

البته میتونید در بخش کنترل اینترنتی ببینید که سوریس فعلیتون چیه و جریان از چه قراره. شایدم واقعا شانس آوردین و 128 رو براتون اتقدر بالا بستند. فعلا کیف کنید تا بعد.

10. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

من از ساعت 1 ظهر به بعد همش اختلال توی شبکم هست
    سرعت میاد میره
    برا کس دیگه ای هم اینطوریه ؟

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من از ساعت 1 ظهر به بعد همش اختلال توی شبکم هست
    سرعت میاد میره
    برا کس دیگه ای هم اینطوریه ؟
    ساعات رایگان امشب اصلا خوب نیست و سرعت حتی به استاندارد هم نمیرسه.

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

صبح ساعت 7 بلند شدم قطع بود !

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

دوست من اگر مثل قدیم باشه (یعنی حدود یک سال پیش که من و خیلی از دوستان سرویس گرفتیم) قبل از فعال شدن سرویس اصلیتون، مبن نت یک سرویس محدود با سرعت خیلی بالا رو بهتون برای تبلیغ میده که البته حجم چندانی نداره و فقط برای کیف کردن خوبه

البته میتونید در بخش کنترل اینترنتی ببینید که سوریس فعلیتون چیه و جریان از چه قراره. شایدم واقعا شانس آوردین و 128 رو براتون اتقدر بالا بستند. فعلا کیف کنید تا بعد.
    نگاه کردم زده 128 12گیگ........... من این مودمو با خرید ال سی دی سامسونگ دادن بهم 2 ساله 12 گیگ بازم خوبه

15. این کاربر از MILIN3M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •