من که نتونستم کارنامه دوستان رو ببینم
خواهشا اگه عکس رو آپلود میکنید تو سایتهای معتبرتری آپلود کنید که اینقدر زود آدرسش منفجر نشه
من که نتونستم کارنامه دوستان رو ببینم
خواهشا اگه عکس رو آپلود میکنید تو سایتهای معتبرتری آپلود کنید که اینقدر زود آدرسش منفجر نشه
نمیدونم چرا اصلا یاد دانشگاه آزاد نبودم...
من انتخاب اولمو نرم افزار تهران مرکزی زدم...یه تحقیقی کردم پارسال آخرین تراز 5900 بوده...
به نظرتون میشه از الان خوب خوند و قبول شد؟
5900 یا همون 6000 آوردن آسونه؟
برای موفق شدن تو کنکور آزاد چیکار کنم؟
فیزیک و شیمی آزاد خیلی آسونه
اینا رو بالا بزن و عمومی های آزاد هم خدا وکیلی خیلی خیلی آسونه اونا رو هم راحت میتونی بالا بزنی.
نگران نباش.
اگه هدفت فقط آزاده رو تست های این چند سال کار کن چون اکثر سوالاش شبیه هم هستن.
یه چیزایی معلم زبان ما گفت به نظرم به درد بخوره ( هر چند خودم 2تا اشتباه تو متن داشتم)
1.متنو نخونین.
2.اول سوالای کوتاه مثل اینکه این ضمیر به چی برمیگرده و ... جواب بدین که اگه وقت نکردین همه رو جواب بدین 2-3 تا زده باشین. این سوالا هم با خوندن 1-2 جمله قبل و بعد اغلب جواب می ده.
3.برای سوالایی که گفته مثلا کدوم جمله درسته فلان چیز چی شده و... یه کلمه کلیدی توش پیدا کنین با چشم تو متن هم اون کلمه رو پیدا کنین و صحتشو بررسی کنین.
4.سوالایی که می گه کدوم عنوان برای متن مناسب تره اغلب با 1-2 جمله اول و 1-2 جمله آخر جوابش پیدا میشه.
5.اگه هم خواستین متنو بخونین رو تلفظ کلمات و معنی بعضیاشون نمی خواد فک کنین.
من خودم از همش استفاده نمی کنم اما فک کنم با اغلبش میشه 7-8 از سوالای متنو زد.
Last edited by panizir; 19-04-2010 at 18:45.
سلام
بچه ها برین تاپیک اخبار ماله نحوه سوابق تحصیلی اومده یعنی از 31 میاد رو سایت سنجش
انگار درد سر زیاد داره باید بری کارنامه دیپلم رو از مدرسه بگیری بعد یکی یکی ببینی درست تو سایت زدن یا نه
بیکارن میرن نمره های مارو از 4 سال پیش تا الان در میارن ؟![]()
یه سوال ..البته قبلا هم پرسیدم ولی به نتیجه خاصی نرسیدم
من موقع ثبت نام کنکور سراسری تو قسمت معدل کل ،معدل کل سال سوم رو وارد کردم...در حالیکه شواهد حاکی از اینه که بایستی معدل کل دیپلم رو وارد می کردم...حالا می خوام ببینم واسه ثبت نام تو دانشگاه این مشکلی درست نمیکنه واسم؟
![]()
سلام دوستان
یه سوال داشتم که تقریبا هیچکس توی این فروم به اون جواب درست و حسابی نداد .
من دیپلمم رو به صورت داوطلب آزاد گرفتم
معدلم 14.3
میخواستم بدونم میتونم اصلا به دانشگاه برم با این دیپلم
میتونم سال دیگه واسه دانشگاه آزاد یا دولتی کنکور بدم ؟
در ضمن اونجور که بوش میاد کنکور 90 حذف شده
اگه اینجور باشه باز میتونم به دانشگاه برم
باز اگه نشد میتونم به پیام نور برم
دارم میرم سربازی تا 2-3 هفته دیگه
البته فقط به عشق اینکه بتونم برم دانشگاه میخوام برم سربازی
لطفا اگه اطلاعاتی در این مورد دارید دریغ نکنید
خیلی کارم گیره ...
ممنون
سلام اولا اين رو عرض كنم كه كنكور سال 90 معلوم نيست كه حذف شده باشه .
شما با هر ديپلمي ميتونين به دانشگاه برين ( البته اگه نظري باشين بايد پيش هم داشته باشين )
براي سال ديگه هم ميتونين كنكور بدين و اگه قبول هم بشين و موقع خدمت رفتن غيبت نداشته باشين بدون قيد و شرط از خدمت مرخص ميشين و بسته به نوع رشته اي كه قبول شدين بهتون مهلت ميدن كه درستون رو بخونين و تموم كنين .
پيام نور رو بيخيال شو دوست عزيز . شما كه اينقدر علاقه به درس خوندن دارين حداقل اگه سراسري يا آزاد قبول نشدين برين علمي كاربردي كه شهريه كمتري نسبت به آزاد داره و قبول شدنش هم تقريبا هيچ كاري نداره .
راستي نگفتين رشتتون چيه ؟
دوستان به نظرتون کیفیت چاپ سوالات سنجش خیلی ضایع نیست ؟(حتما چون ارزونه اینجوریه!) نکنه این آزمون فقط اینجوری بود؟ پاسخ تشرحیش هم خیلی ضایع ست اصلا نمیشه باهاش رفع اشکال کرد مثلا تو ریاضی و فیزیک حتی نگفته از کدوم فرمول استفاده کرده فقط عددگذاری کرده !!! خلاصه من که اصلا با سنجش حال نکردم و آزمون سوم هم ثبت نام نکردم بجاش آزمونای 11 و 12 گزینه 2 ثبت نام کردم حالا خدا کنه آزمون بعدی بهتر بشه
خیلی جالبه دو هفته پیش آزمون دادم الان دارم ایراد میگیرمواقعیتش وقتی داشتم رفع اشکال میکردم دیدم اصلا نگفته چیکار کرده برای چی اینکارو کرده فقط عددگذاری خلاصه واسم گنگ بود !!!
خیلی ممنون دوست عزیز
براي سال ديگه هم ميتونين كنكور بدين و اگه قبول هم بشين و موقع خدمت رفتن غيبت نداشته باشين بدون قيد و شرط از خدمت مرخص ميشين و بسته به نوع رشته اي كه قبول شدين بهتون مهلت ميدن كه درستون رو بخونين و تموم كنين .
نمیدونی چقدر خوشحال شدم
البته 3 ماه غیبت داشتم که کارت سبزم اومد و نرفتم و فک کنم 3 ماه دیگه هم غیبت بخورم ( کلا 6 ماه )
حالا اگه کنکور 90 رو قبول شدم ولی نگذاشتن برم ، میتونم بعد از سربازی با همین قبولی 90 برم ؟ اصلا میشه ؟
علمی ، کاربردی هم باید کنکور بدم درسته ؟پيام نور رو بيخيال شو دوست عزيز . شما كه اينقدر علاقه به درس خوندن دارين حداقل اگه سراسري يا آزاد قبول نشدين برين علمي كاربردي كه شهريه كمتري نسبت به آزاد داره و قبول شدنش هم تقريبا هيچ كاري نداره .
رشتم کار و دانشه ( برنامه نویسی کامپیوتر )راستي نگفتين رشتتون چيه ؟
پیش دانشگاهی هم نداره فک کنم ( درسته ؟ ) ( نکنه باید پیش دانشگاهی هم بخونم ؟ )
بازم ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)