ممنون دوست عزیز مگه اینکه شما به دادمون برسی
ممنون دوست عزیز مگه اینکه شما به دادمون برسی
مثل اینکه اصلا کسی به آپشن فایلی که صفحه قبل گذاشتم توجهی نداره و کسی تستش نمیکنه .
من فکر میکردم اینجا بچه ها توی تاپ پلیر همه تیما رو لوله میکنن و شدیدا دنبال درجه سخت تری برای بازی میگردن ولی مثل اینکه اشتباه فکر میکردم در هرصورت من دنبال روشی برای آنلاک کردن درجه سوپراستار بودم که تقریبا فهمیدم چطوری این کار رو انجام بدم و فکر نمیکنم نیازی باشه که توضیح بدم چطوری باید این کار انجام بشه چون اینجا کسی بهش احتیاجی نداره .
منظورت از تیمی چیه ؟
داداش این چه حرفیه میزنی
من منتظر یه روش بودم اونم از خودت حسین جون
بگو واسه من بگو . قول میدم بقیه گوششون رو بگیرن نشنون![]()
آخه اگه مثل unlock کردنش واسه demo باشه خیلی دردسر داره، فکر کنم konami می خواد اینو تو پچی که می ده unlock کنه، اگه به بار unlockاش کنی درست می شه کلا؟
[quote=4039;4339982]مثل اینکه اصلا کسی به آپشن فایلی که صفحه قبل گذاشتم توجهی نداره و کسی تستش نمیکنه .
من فکر میکردم اینجا بچه ها توی تاپ پلیر همه تیما رو لوله میکنن و شدیدا دنبال درجه سخت تری برای بازی میگردن ولی مثل اینکه اشتباه فکر میکردم در هرصورت من دنبال روشی برای آنلاک کردن درجه سوپراستار بودم که تقریبا فهمیدم چطوری این کار رو انجام بدم و فکر نمیکنم نیازی باشه که توضیح بدم چطوری باید این کار انجام بشه چون اینجا کسی بهش احتیاجی نداره .
حسین جان بگو . اگه روشی پیدا کردی که به صورت دائمی بشه درجه سوپر استار آنلاک کرد یا همین جا بزار یا برام پ.خ کن.ممنون![]()
حسین جان من فقط لیگ میزنم
راهی هست که لیگ رو هم قوی کنه ؟
آقا چرا قهر میکنی خواهشا 1بار دیگه بگو![]()
این Kitserver 9.02 رو از کجا میشه گیر اورد ؟
آخه یکی که تو این تاپیک هست ورژن 9.01 هست فکر کنم؟
یکی میتونه این فایل Edit رو هم جدا آپلود کنه؟
تو این تاپیک یکی میگفت یک فایل 13 مگی هم احتیاج هست ، اون فایل چیه و کارش چیه؟
ادرس کیت سرور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه من همچین چیزی نیست کسی همچین چیزی رو تایئد میکنه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)