بعضی وقتا از این مشکلات پیش میادتوی تریبال برای نمایش پست باید تایید بشه !!
یوزر منم همینجا گاهی اینجوری میشه
راستی تریبال هروقت ورد جدید داشت می اومد خبرم کن
هواش رو کردم![]()
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
بعضی وقتا از این مشکلات پیش میادتوی تریبال برای نمایش پست باید تایید بشه !!
یوزر منم همینجا گاهی اینجوری میشه
راستی تریبال هروقت ورد جدید داشت می اومد خبرم کن
هواش رو کردم![]()
רוח שג בלגרד توی ورلد 9 برات دعوت نامه فرستادم
بجز حجت دیگه برای کیا دعوت نامه نیومده ؟!
רוח שג בלגרד تو وحید هستی ؟ : دی
Ghost میای با هم شروع کنیم؟ من الان 25 یه 35 تایی روستا دارم(امضا اپدیت نیست) ولی دیگه تو 25 شانسی نیست که شاخ منطقه شم وقتی جوین 25 شدم رنک یک یه 70 تایی روستا داشت دنبال یه ورلد جدید با سرعت 2 هستم![]()
نخیرרוח שג בלגרד تو وحید هستی ؟ : دیبابا چرا همه می گن من وحیدم؟
نه روح سگ ولگرد سابقم
وحید خدا لعنتت نکنه با این اسم تخیلی های قبلیت
================
پایتم بد جور.ghost میای با هم شروع کنیم؟ من الان 25 یه 35 تایی روستا دارم(امضا اپدیت نیست) ولی دیگه تو 25 شانسی نیست که شاخ منطقه شم وقتی جوین 25 شدم رنک یک یه 70 تایی روستا داشت دنبال یه ورلد جدید با سرعت 2 هستم
ورد جدید چی تو راهه؟
تو که اسمت از اون تخیلی تره : دیوحید خدا لعنتت نکنه با این اسم تخیلی های قبلیت
به زودی 36 و 37 هم میاد ولی من تو ترایب chaos خوندم که میخواستن جوین 38 شن حالا اونجا چه خبره نمیدونم من که تو فوروم تریبال وار چیزی در رابطه با ورلد جدید مثل 38 ندیدم ولی چون nme...name? و Auskilla بازیکن های خفنی ان امکان داره lizzy زودتر یه چیزایی بهشون گفته باشه
بروبچ من الان تو 9 خیلی خیلی بهتر از 6 کار کردم
می خوام 6 رو بیخیال شم.
نظرتون چیه؟
هادی نظرت چیه؟
آخه در مورد 36 و 37 هم چیزی ندیدمابه زودی 36 و 37 هم میاد ولی من تو ترایب chaos خوندم که میخواستن جوین 38 شن حالا اونجا چه خبره نمیدونم من که تو فوروم تریبال وار چیزی در رابطه با ورلد جدید مثل 38 ندیدم ولی چون nme...name? و auskilla بازیکن های خفنی ان امکان داره lizzy زودتر یه چیزایی بهشون گفته باشه
حرفها ميزنيد ها. خب معلومه بعد از ورلد 35 ورلد هاي 36 و37 مياد. بعد از ورلد 35 ورلد 50 كه نمياد يا 21!به زودی 36 و 37 هم میاد ولی من تو ترایب chaos خوندم که میخواستن جوین 38 شن حالا اونجا چه خبره نمیدونم من که تو فوروم تریبال وار چیزی در رابطه با ورلد جدید مثل 38 ندیدم ولی چون nme...name? و auskilla بازیکن های خفنی ان امکان داره lizzy زودتر یه چیزایی بهشون گفته باشه
Last edited by Haj_Amoo; 21-03-2009 at 20:39.
بچه ها زودی آپدیت ورژن جدید میادش
حامد با اونایی که گفتم مذاکره کن و باهاشون نپ بشو و مخشونو بزن : دی
با اپدیت جدید دیوار دفاعی میاد
همه سرباز یا دوئلر بشن تا بقیه رو بترکونیم
ما هم بعد از جمعیت روی قبرستون کار میکنیم : دی
فعلا هتل رو بی خی خی !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)