دوستان میشه نظرتون رو راجع به مودم زاکسل بگید رفتم واسه مودم که وایرلس هم داشته باشه این مودم رو به من پیشنهاد دادند...
دوستان میشه نظرتون رو راجع به مودم زاکسل بگید رفتم واسه مودم که وایرلس هم داشته باشه این مودم رو به من پیشنهاد دادند...
معمولا خود نمایندگی های صبا دارن و خودم هم الان یه ADE3410 دارم از خودشون خریدم(یه لن و یه USB) و کاملا هم راضی هستم و تا چند وقت دیگه میخوام برم 4 پورتش رو بخرم
شما یه مطلب آموزشی از نصب تنظیمات این مودم داری به ما بدی؟
من برای یه استفاده خونگی میخوام ارزونترین مودم وایرلس با برند planet چند قیمته؟!
سلام....- كانفيگ كردن مودم
خوب حال كه كانكشن PPPOE ساخته شد و يوزرنيم و پسوردي كه مخابرات داده در كانكشن وارد كرديد نوبت به تنظيم مودم مي رسه. بخش how to make pppoe on modem مربوط به كانفيگ كردن مودم هست.
اين قسمت كجاست؟؟؟؟
يعنی بايد برم توسايت HUAWEI???
1-برات میذارم
2-قیمتی که خودشون گفتن دقیق یادم نیست ولی حدود 90 تومن بود(89-85) این طورا
بايد برين اينجا :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قسمت how to make pppoe on modem رو دانلود كنين.
Last edited by mehrdad38; 25-02-2010 at 15:49.
بايد برين اينجا :
کد:
http://1899.tct.ir/ConfigFile.asp
قسمت how to make pppoe on modem رو دانلود كنين.
اونو دانلود كردم.....
ولی وقتی تو آدرس بار 192.168.1.1 رو ميزنم هيچ چيزی برام باز نميشه......
براي اينكه وارد تنظيمات مودمت بشي بايد مودمت رو يكبار ريست كني بعد دوباره IP رو وارد كن.
اون مثلث زرد رنگ كه توش علامت تعجب داره مربوط به IP كارت شبكه هست بايد دستي به كارت شبكت IP بدي. براي اين كار :
Start Menu........>Connect To ........>Show All Connections.....>Local Area Connection.........>General
بعد قسمت This Connection Uses the following Item...........> گزينه [Internet Protocol [TCP/IP رو انتخاب بعد دكمه Properties رو بزن تو صفحه وارد شده:
Use The Following IP Address رو انتخاب كن. بعد مقدار رو به اين صورت وارد كن:
IP Address: 192.168.1.2
Default Gateway:192.168.1.1
Subnet Mask: 255.255.255.0
ممنون داداش....
اون حل شد....
طبق همون فايلهای آموزشی هم تو تنظيمات مودمم جلو رفتم...
ولی بازم موقع كانكت شدن ارور 678 ميده....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)