نه آقا bal کار میکنم.
نه آقا bal کار میکنم.
krauser جان برای دانلود برنامه آموزشی کونامی که ایشون صفحه قبل لینکشو داده بود , احتیاج به این برنامست .من از ایشون در خواست این برنامه رو کرده بودم و ایشون هم زحمت کشیدن لینک برنامه رو گذاشتن .
من الان این برنامه آموزشیو گرفتم .توی این برنامه به نکات جالب و مفیدی اشاره شده اگه شد بعضی از این نکاتو اینجا میزارم دست mnkamran عزیز هم درد نکنه .در ضمن کامران جان چند نفر همزمان با هم روی فیلم نکاتو توضیح میدن که دقیقا نمیشه فهمید چی میگن چطوری میشه این مشکلو رفع کرد؟
من ازاین نسخه برنامه چند بار استفاده کردم هیچ مشکلی نداشت.
اگه ورژن نهاییشو که حدود 400-450 مگ میشه رو بگیری احتیاجی به قبلیا نیست .تا یکی دو هفته دیگه نسخه جدید این پچ میاد چرا صبر نمیکنی اونو بگیری ؟ در ضمن منظورت از مشکلات بازی چیه؟
Last edited by 4039; 19-02-2009 at 11:19.
یه چیز باحال جور کردم الان کلا نوشته ها و تغییرات متنی که باعث میشه بازی به حالت لایسنس شده در بیاد رو یه جا جمع کردم می تونید این فایل های متنی رو دانلود کنید و بازی خودتون رو بر حسب اون ویرایش و به صورت لایسنس شده در بیارید
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Spaniuly; 19-02-2009 at 11:49.
عزیزان کسی برنامه ای سراغ نداره که بشه باهاش adboard ساخت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدمت شما عرض كنم كه من يكي از كيت ميكرهاي اين بازي هستم.اون كيت استقلال كه گذاشته بودين و همه تعريف ميكردن مال بنده بود و به نام شماها براي دانلود گذاشته شد. در مورد اون پچ هم موقعي كه پست دادم چيزي توي سايت كونامي نبود، و آخرين ورژنش هم 1.20 بود.
در ضمن شما هايي كه موندين نميدونين كه اين پچ چي كار ميكنه و... بايد خدمتتون عرض كنم كنم كه:
تغييرات به اين شكل بوده :
1 - ارتقاع هوش مصنوعي بازي به سيستم جديد D-ultra ia. و ارتقاي هوش مصنوعي بازيكنان.
2- بر طرف كردن مشكل پاس دادن دروازه بان و هوشمند تر كردن مدافعان.
3- بهتر شدن وضعيت شوت .
4- پيكر بندي جديد ضربات كاشته و كرنر.
5- آپديت ترانسفر هاي ژانويه و اضافه شدن 356 بازيكن جدين و طبق معمول تغيير و تحول در آپشن فايل.
حالا فهميدي؟
ضمنا پچ 1.40 هم بزودي قراره منتشر بشه
Last edited by fouad-pes; 19-02-2009 at 13:40.
اشتباهی شد...
Last edited by Spaniuly; 19-02-2009 at 14:19.
ای بابا بازم که اشتباه کردی کی گفته ما نمیدونیم چی کار میکنه گوگل بوی انگلیسی رو نوشت من هم فارسیش رو در ضمن مورد پنجم کاملا بی ربط هست و آپدیت پچ 1.30 این کار رو اصلا انجام نمیده یه آپدیت 180 مگی جدید گذاشته دیروز که اون رو دانلود کنی ترانسفر های زمستانی اعمال میشه هیچ ربطی هم به آپدیت 1.30 نداره 1.20 ای ها هم میتونن اون 180 مگی رو دانلود کنن شما انگار علاقه شدیدی به زدن حرفهای من در آوردی داری رفیق البته کار کیت میکری شما تحسین برانگیز هست ولی این اصلا دلیلی نداره شما حرف هایی رو توی فروم بزنید که اصلا واقعیت نداره آپدیت روستر و ترانسفر ها و آپشن فایل چه ربطی به پچ1.30 داره؟
سعی کنید به حقوق کاربرای فروم احترام بذارید و با شایعه پراکنی و درج خبرهای نادرست موجب سر در گمی نشید اولش که میاین بدون تحقیق میگین پچی به نام 1.30 منتشر نشده حالا هم اومدید میگید همچین تغییراتی در بازی بوجود میاره (که نمیاره تغییراتش همون دو موردی بود که عرض کردم) توی سینگل پلیر یه بهبودی توی ضربه آزاد داده فقط یه دونه تغییر توی بخش آنلاین پلی میده والسلام آپدیت روستر ها هیچ ربطی به این پچ نداره. فایل cv0f.img جدید رو دانلود کنی تغییرات اعمال میشه که حجمش هم حدود 180 مگ هست و 34 کیلو بایت بیشتر از فایل cv0f قبلی هست.
حالا از همه اینا بگذریم فواد خان شما gdb توپ برا پرسپولیس نساختین؟ مثه لباس استقلال میخوام جدید و دقیق باشه کار کیت استقلال شما واقعا بی نظیر هست اگه خودتون یه همچین چیزی ساختید بذارید واسه دانلود. یا اگه سراغ دارید لینکش رو بذارید(این بار دوم هست این درخواست رو می کنم ازت ها گل پسر)
* در مورد اون حرفي كه زدي و گفتي مورد پنجم هيچ ربطي به بازي نداره، بايد بگم دوست خوبم آقاي حسن قهرماني كه غول اديت در خاور ميانه يا حتي در جهان هست همچين نظري داره. يعني آپديت ترانسفر هاي ژانويه و اضافه شدن 356 بازيكن جديد به بازي. منم 100% اين حرف رو قبول دارم.
*در مورد بحث دومتون كه فرموديد شايعه پراكني نكنم، يه سوال ازتون دارم:
چرا براي حرف هايي كه ميزنيد منبعي نميذاريد؟ شايد دوست داريد اولين نفري باشيد كه اين پچ رو براي دانلود بذاريد؟ بهتره از اين به بعد براي حرفهايي كه ميذاريد منبع معتبر تهيه كنيد و فقط صرفا يك مصرف كننده نباشيد.
من هيچ نيازي به تعريف و تمجيد آدمايي مثل شما رو ندارم.از كدام حقوق حرف ميزنيد؟ ديدم كه چقدر حقوق منو رعايت كرديد و كارهاي بنده رو بنام خودتون براي عموم قرار داديد. واقعا متاسفم براي آدم هايي كه فقط و فقط مصرف كننده هستن. از پست هايي كه ميزنيد موج ميزنه فقط به فكر لينك دانلود و فايل و...
* من خيلي وقته كه كارهاي خودم رو منتشر نمي كنم. اين كيتي كه براي دانلود گذاشتم، فقط براي اين بوده كه يك هزارم استعداد و توانايي خودم رو نشون بدم. اميدوارم درك و شعور شما در حدي باشه كه بفهميد كپي رايت يعني چي؟ و چرا موضوعي به اين مهمي برامون مهم نيست؟
ایراد dont send برای چی هستش؟
مشکل از کرک بازیه؟
من هم تو مستر لیگ هم تو بال این مشکلو دارم و بعد یه مدت مشکل پیدا میکنه.
راه حلی داره؟
بله باید ورژن بازی شما هرچی باشه از کرک مخصوص خودش استفاده کنید در حال حاضر ما 4 ورژن داریم:
1- ورژن 1.00 که همون اولی بود بدون پچ
2- ورژن 1.10 که کمی بعد از انتشار بازی منتشر شد
3- ورژن 1.20 که تا همین چند روز پیش آخرین ورژن بود و کرک 26.8 مگی براش اومده بود
4- ورژن 1.30 که تازه 3 روزه که ارائه شده و هنوز کرکی براش ارائه نشده شما آپدیت پچ 1.20 رو تهیه کن نصب کن و فایل کرک pes2009.exe 26.8 مگی رو استفاده کن تا مشکل دنت سند حل بشه
من بهتره ادامه ندم بحث رو چون من هرچی میگم شما اصلا حرف من رو یا تحویل نمیگیری یا اشتباهی تحویل می گیره یعنی چی مورد پنجم ربطی به بازی نداره من چی میگیم شما چی میگی و تحویل میدی من میگم شما آپدیت پچ 1.30 رو نصب کنی ترانسفر ها صورت نمیگیره جناب ترانسفر ها فقط با دانلود فایل 180 مگی صورت میگیره که فایل cv0f رو دانلود میکنه ظاهرا شما غیر از کیت سازی کاملا غریبه هستی با PES این دیگه برام 100 درصد حالا ثابت شد و هرکی هم این چند پست اخیر شما رو بخونه براش ثابت میشه غول ادیت جهان چه ربطی به آپدیت 1.30 داره من هنوزم دارم بهش فکر میکنم. من یه حرف ساده میزنم شما داری هی می پیچینو حرف رو عوض میکنی یه چیزایی می بافی و پیش میری و قرائن نشون میده تا صبح هم من بشینم به شما توضیح بدم که فایل cv0f جدید 180 مگی هست که بازی رو به لحاظ ترانسفر آپدیت میکنه شما میگی غول ادیت داره فرمان میده.
خوب برسیم به این کیت استقلال اولا این کیت رو یکی توی فروم برای دانلود گذاشته بود که دمش گرم لطف کرد منم از همین جا گرفتم دست بر قضا بر خلاف تصور شما هیچ ادعایی مبنی بر این که این رو خودش ساخته نداشت. یکی از دوستان چند روز پیش گفت gdb فولدر استقلال رو میخوام که منم gdb رو زیپ کردم براش share کردم (آپ کردم روی 2shared) و از قضای روزگار به ایشون هم نگفتم که این کیت رو خودم ساختم چون روی کیت همین Fouad-pes نوشته و چون من آدم دروغ گو و یاوه گو نیستم به خودم اجازه نمیدم کار یکی دیگه رو به اسم خودم معرفی کنم شما اگه موفق شدی ثابت کنی که من کیت رو به اسم خودم گذاشتم تو فروم میام پا بوست ای مرد مقدس شما هم حالا یه کیت ساختی انگار هر چی ما ازت تشکر می کنیم بیشتر لوس میشی(ببخش رک میگم ولی قبول کن حقیقت داره) من بارها ازت به خاطر کیت تقدیر کردم ولی شما ظاهرا خیلی بیش از حد معمول از خودتون ممنون تشریف دارید. دیگه گفتیم مرسی دیگه خرسند شدیم بیخیال شو خوبه حالا اسمتم روی کیت نوشتی که گمش نکنی دیگه من نمیدونم نگران چی هستی. تازه کپی رایت چیه شما همون PES 2009 رو کپی گیر آوردی توی این فروم همه میدونن که من از نسخه اورجینال استفاده میکنم دیگه پس از کپی رایت اینا واسه من نطق نده. در ضمن کاری که شما کردی کاریه اینترنتی و Free که اسمت رو هم روش نوشتی تا پریوت باشه. شما چرا ارزش خودت رو با حرفات میاری پایین ما که از اول و از وقتی که با شما آشنا شدیم و فهمیدیم این کیت کار شماست از شما تشکر کردیم من موندم که شما چتون هست که میان و توی تاپیک حرفایی می زنید که خودتونم میدونید هیچ کس باهاتون موافق نیست من از شما واقعا برادرانه خواهش میکنم در مورد رفتارتون توی فروم پی سی ورلد تجدید نظر کنید قوانین فروم پی سی ورلد با فروم وینسار فرق میکنه پس لطف کنید به جای اینقدر پز دادن کمی خاکی باشید مطمئن باشید هر قدر هم ادیتور موفقی باشید بالا دست شما زیاده. من حرفام رو زدم با اینکه حتی 1 درصد هم امید ندارم حرفام روی شما تاثیر بذاره. و دیگه من هیچ اظهاری در مورد حرفای شما نمیکنم. موفق و سربلند باشید و امیدوارم توی کار کیت میکری رفته رفته پیشرفت کنید. خدا نگهدار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)